Velký horoskop lásky na únor: Váhy budou schopné odpustit a zapomenout, Štíři prohloubí své vztahy

Velký horoskop lásky na únor: Váhy budou schopné odpustit a zapomenout, Štíři prohloubí své vztahy
Přesto, že je oficiálně stále zima, chladný únor bude pro většinu znamení velmi žhavým měsícem. V únoru se nemusíte obzvláště obávat žádných vztahových propadů, právě naopak. Mnoho znamení nalezne cestu ke svým blízkým i sami k sobě. Dojde sice k mnoha změnám, ale většinou jen a jen k lepšímu.

Beran (21. března - 20. dubna)

V únoru bude ve vzduchu cítit jen a jen láska. Připravte se na měsíc plný létajících jisker, které obohatí vaše srdce na těch nejhlubších úrovních. Díky přízni Venuše k mocnému Plutu právě kolem Valentýna byste měli očekávat, že vaše city zesílí. Pokud již ve vztahu jste, Pluto je příležitostí k transformaci vaší lásky. Společně můžete prozkoumat neznámé a prozkoumat hlubiny vašeho vztahu. Pokud jste nezadaní, připravte se na pořádné zamilování, protože na nic jiného se stejně nebudete schopni soustředit.

Býk (20. dubna - 21. května)

V únoru hvězdy přejí hlavně přátelství. S kamarády si budete velmi blízcí a budete spolu trávit hodně času, což je na jednu stranu dobře, ale pokud jste zadaní, může vám to přinést i potíže. Dejte své drahé polovičce najevo, že je u vás stále na prvním místě.

Býkům bude únor přát hlavně v oblasti přátelství, Zdroj: Rawpixel.com/ Shutterstock

Blíženci (21. května - 21. června)

Na začátku měsíce vytvoří Venuše napjatý aspekt s Marsem, který zvýší všechny vaše touhy. Místo toho, abyste se snažili vzít si na sebe víc, než byste měli, a vztekali se na všechny kolem, nasměrujte tuto energii správným směrem a posilněte svoje nejdůležitější vztahy. Koncem měsíce si vyčleňte pár dní jen pro sebe a svou drahou polovičku.

Rak (21. června - 23. července)

V únoru byste se měli zaměřit hlavně na lásku k sobě samým. Planety vás budou tlačit k úvahám o smyslu svých vztahů, budete přehodnocovat plány do budoucna i své touhy. Je však důležité si tyto otázky zodpovědět, abyste se mohli hnout z místa. 

Lev (23. července - 23. srpna)

Na začátku měsíce se nepředvídatelný Uran postaví Slunci a vyvolá pocit nejistoty. Aby vám úzkost a impulzivita nenarušily vztahy, zeptejte se sami sebe, co se za tímto nepříjemným pocitem skrývá a zahloubejte se sami do sebe. Zůstaňte pozitivní, flexibilní a připravení na změnu a váš život se může otevřít novým možnostem. Pokud vás na poli lásky dlouhodobě něco trápí, tento měsíc zaručeně najdete řešení.

Panna (23. srpna - 23. září) 

Je čas se přestat ostýchat, milé Panny. Převezměte otěže a jděte si tvrdě za svým. Toužíte-li někoho pozvat na rande, udělejte to. Chcete si něco vyříkat s partnerem nebo toužíte po změnách ve vztahu? Zapracujte na tom. Osud máte ve svých rukou.

Váhy (23. září - 22. října)

20. února se romantická Venuše přesune do svého oblíbeného domu, sedmého domu vztahů, a povzbudí vás, abyste ve svém milostném životě upřednostnili harmonii a věrnost. V této době budete otevřeni kompromisům a bude pro vás snadné odpustit a zapomenout. 

Štír (22. října - 21. listopadu)

Únor přináší do vašich vztahů větší hloubku. Pokud jste stále singl, vězte, že na obzoru by mohl být nový románek, možná dokonce něco netradičního, co jste ještě nikdy nezkusili. Toto zkoumání je příležitostí k sebepoznání, tak uvidíte, kam vás tato zkušenost zavede.

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

Tento měsíc je zaměřen na spojení s vašimi blízkými. Jste světlem, které všechny hřeje, a tak neváhejte zahrnout svět svou něžnou, láskyplnou péčí. Jste citliví a intuitivní, osobním vztahům rozumíte na jedničku. Dovolte si dávat se z celého srdce svým přátelům, rodině i někomu výjimečnému, aniž byste za to něco žádali. Možná budete překvapeni, jak dobrý pocit to je. 

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna)

V únoru vám láska příliš nepokvete. Není to dáno tím, že byste neměli po boku toho správného partnera, ale tím, že budete pracovně velmi vytížení. Pokud jste zadaní, zkuste si na partnera i přes nabitý rozvrh vyčlenit nějaký čas.

Vodnář (19. ledna - 19. února)

19. února tvoří Venuše a Pluto příznivé spojení, které vás přitahuje k přímým a upřímným rozhovorům s vašimi blízkými. Je čas být plně sám sebou a zažít opravdovou intimitu. Možná se vám bude zdát, že vaše touhy a vášně jsou poněkud silné, ale díky upřímnému dialogu s milovanou osobou vaše strachy zmizí.

Ryby (19. února - 21. března)

V únoru můžete díky Venuši v prvním domě dát průchod své jemnější, romantické stránce. Na své okolí působíte okouzlujícím a magnetickým dojmem, což je skvělý aspekt pro flirtování. Pokud jste tedy nezadaní, určitě toho využijte.

Zdroje článku: