Indiánský horoskop na březen: Hadi se budou cítit obtěžováni ostatními, Husy budou poukazovat na sebemenší chyby

Indiánský horoskop na březen: Hadi se budou cítit obtěžováni ostatními, Husy budou poukazovat na sebemenší chyby
Indiáni byli přeborníky v souznění s přírodou. Nikdy by neudělali nic, co by někomu ublížilo či co nutně nepotřebovali udělat. Tolik se liší od spousty moderních lidí, kteří většinou myslejí jen sami na sebe. Těmito původními americkými obyvateli se můžeme inspirovat pomocí jejich horoskopů.

A zde máme jeden z nich. Indiáni věřili, že každý z nás má, podle data svého narození, propůjčenou moc nějakého zvířete. A také silně věřili ve své předky. Ti jim radili, co je nejlepší udělat. Naopak to, co není tak důležité, jim sdělovali jen proto, aby se podobným skutkům vyhnuli velkým obloukem. Výsledkem je dodnes jejich spokojenost. Co byste se měli dozvědět vy, podle indiánského horoskopu na měsíc březen?

Sokol (21. března – 19. dubna)

Člověk, s nímž jste si ještě nedávno nerozuměli, vám dokáže, že je hoden vaší pozornosti. Budete-li se snažit spřátelit se s tímto jedincem, kdečemu novému vás přiučí a v zaměstnání se díky nově nabytým znalostem stanete oblíbeným zaměstnancem číslo jedna, zůstanete-li skromní.

Bobr (20. dubna – 20. května)

S ostatními lidmi si příliš notovat nebudete, pokud jim nebudete naslouchat. Budete mít svou vlastní pravdu. Setkáte se s novými lidmi, kteří se stanou vašimi přáteli, a budete jimi posedlí natolik, že o nich nebudete chtít znát pravdu. Zkuste ale tyto informace zpracovat, mohou být pravdivé.

Jelen (21. května – 20. června)

Můžete být smutní, pokud se vám nezdaří dokončit to, co začnete. Někdy to chce čas, abyste si všimli těch nejdůležitějších a zároveň nejmenších detailů. Investujete-li více svého úsilí a času, odměna na sebe nenechá dlouho čekat. Začněte okamžitě a postupujte pomalými krůčky.

Pokud se vám nezdaří dokončit to, co začnete, nebuďte z toho smutní a dejte tomu čas
Pokud se vám nezdaří dokončit to, co začnete, nebuďte z toho smutní a dejte tomu čas | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Datel (21. června – 21. července)

Ocitnete se v rozletu, který nikdo nezastaví. Těšte se na zvýšené sebevědomí, díky němuž se, v kombinaci s velkorysostí a úctě k jiným lidem, nesetkáte s překážkou dostatečně velkou na to, abyste ji nemohli přeletět. Uvědomte si, že máte křídla, a vyjděte vstříc lepší budoucnosti.

Losos (22. července – 21. srpna)

Budete potřebovat trochu soukromí, abyste zregenerovali své pocuchané nervy. Je mnohem lepší strávit nějaký čas sami než pohádat se s někým, na kom vám velmi záleží. Jakmile se uklidníte, opět budete ostatní rozveselovat veselými příhodami o vaší minulosti.

Medvěd (22. srpna – 21. září)

Obavy o pracovní místo nejsou namístě, jediné, co se může stát, je, že budete povýšeni. Měli byste se ale začít lépe chovat k nováčkům a dalším lidem, kteří ještě nemají tak bohaté pracovní zkušenosti jako vy. Buďte si více jisti sami sebou a celý svět opět získá veselé barvy.

Havran (22. září – 22. října)

Může vám scházet trpělivost. Nic nebude tak jednoduché, jak jste původně zamýšleli. Budete se až bát říci svůj vlastní názor, hlavně v přítomnosti člověka, který zkritizuje vše, co řeknete nebo uděláte. Neměli byste nechávat ostatní, aby s vámi zametali. Ukažte jim své pravé hodnoty.

Had (23. října – 22. listopadu)

Lidé vám blízcí nepochopí, jak hodně je pro vás úspěch důležitý. Budou se snažit vás brzdit ve vašich plánech. Nehněvejte se, pouze žárlí na to, že máte práce i peněz nadbytek. Váš hněv je pouze donutí pokračovat ve své činnosti. Nechcete-li, aby vás nyní obtěžovali, řekněte jim to napřímo, ne však hrubě.

Sova (23. listopadu – 21. prosince)

Budete reagovat až příliš přehnaně na všechno, co kdo řekne. Lidé se vás začnou stranit, pokud s tím honem něco neuděláte. Pozor na flirtování, jste-li zadaní, mohlo by se vám vymstít ještě dříve, než byste se vůbec k něčemu dostali. Lidé si nebudou uvědomovat, že jde pouze o pobavení vaší mysli.

Husa (22. prosince – 19. ledna)

V zaměstnání nebudete příliš oblíbení, nepřestanete-li do všeho vrtat. I sebemenší odchylka vás naštve a vy si budete vybíjet vztek nelibými slovy. V případě hádky s autoritou můžete později zaplakat. Uvědomujte si, kde je vaše místo, mohli byste klesnout níž nebo ztratit vlivný kontakt.

Vydra (20. ledna – 18. února)

Chvíli si budete připadat jako milovaní, v další chvíli jako nenávidění. Také budete značně netrpěliví. Když se toto všechno spojí dohromady, uvědomíte si, že postrádáte vděčnost. Od poloviny měsíce tak budete děkovat za vše, co kdo pro vás udělá, přestože nebudete muset.

Vlk (19. února – 20. března)

K vašemu vlastnímu podivu nic nebude tak strašné, jak jste předvídali. Lidé, kteří k vám přijdou na návštěvu, budou pohodáři, kteří vás přišli rozveselit a zeptat se, jak se vám vede. Rodina o vás bude pečovat a vy si budete připadat jako v sedmém nebi. Nezapomeňte všem oplatit to, co pro vás udělali.

Zdroj článku:
  • Autorský text