Týdenní horoskop: Kozorohům rupnou nervy, Střelci se projeví jako diplomaté

Týdenní horoskop: Kozorohům rupnou nervy, Střelci se projeví jako diplomaté
Tento týden přinese jak slunečno, tak oblačno a bouřky. A o počasí přitom nepůjde. Připravte se, že na každého si hvězdy chystají trochu jiné překvapení. To může vyvolat jak konflikty, především v rodinných vztazích, nebo to naopak přinese urovnání dlouhotrvajících problémů a zasloužený klid.

Beran - 21.3. - 20.4.

Po víkendu nebudou berani tak odpočatí, jak by potřebovali. Je čas vyrazit na nějaký výlet, užít si trochu léta a alespoň na pár hodin úplně vypnout. Nemusíte hned balit kufry k moři, vyrazte třeba jen někam po Česku. To vám jen prospěje a v druhé polovině týdne zvládnete dotáhnout vše, co vás v práci i doma tížilo a co jste dlouho odkládali.

Býk - 21.4. - 21.5.

Monotónní aktivity v práci vás přestávají bavit a může se stát, že se tak dopustíte i nějakých chyb. Je třeba najít si něco, čím ten stereotyp rozbít. Štěstí ale bude přát nezadaným. Po opakovaném zklamání se na obzoru objeví někdo, kdo sdílí vaše hodnoty a s kým si budete náramně rozumět. 

Blíženec - 22.5. - 21.6.

Mějte na paměti, že ve zdravém těle je i zdravý duch. Zkuste volit střídmější jídelníček plný pestrých barev. Funguje to ale i naopak. Budete mít potřebu více se duševně sblížit s někým blízkým. Pokud vám to čas dovolí, zůstaňte s protějškem vzhůru a prostě si povídejte. Bude to uklidňující.

Ve zdravém těle zdravý duch
Ve zdravém těle zdravý duch | Zdroj: Meeko Media/ Shutterstock

Rak - 22.6. - 22.7.

Váš týden se ponese na vlně kreativity. Možná vás inspiruje nějaký koncert či divadelní hra, budete mít potřebu tvořit sami či se alespoň něco nového naučit. Vhodná je návštěva knihkupectví k načerpání inspirace pro vaše tvůrčí schopnosti.

Lev - 23.7. - 22.8.

Přepadne vás neskutečná chuť vyzkoušet něco nového, objevovat a poznávat. To se může ale negativně projevit na vztahu k blízkým či a vašich financích. Volte tedy aktivity tak, aby nestrádala ani rodina, ani vaše peněženka.

Panna - 23.8. - 22.9.

Snažte se držet své emoce trochu na uzdě. Projevování náklonosti je na místě, užívání si přítomnosti protějšku také. Může se ale stát, že to s projevením svých emocí trochu přeženete a přijde citová bomba, na což partner ještě není připraven. To samé bude platit i v práci. Než se do něčeho pustíte, zkuste si své kroky pořádně promyslet.

Váhy - 23.9. - 22.10.

Váš týden mohou provázet pocity ublížení a bezmoci, stres doma a v práci zkrátka umí udělat své. Buďte laskaví sami k sobě, dopřejte si odpočinek a nesnažte se všechno vyřešit hned, některé věci potřebují čas.

Štír - 23.10. - 22.11.

Nedorozumění s protějškem či s rodinou se podepíše na vaší psychické pohodě. Dobrým řešením může být nějaký ten čas o samotě, jen pro sebe. Vyrazte někam na krátkou dovolenou jen s vašimi myšlenkami. Třeba přijdete na řešení všech konfliktů, i vaši blízcí budou mít čas trochu vychladnout.

Střelec - 23.11. - 21.12.

Neshody v práci zvládnete vyřešit pouze s klidnou hlavou a diplomacií. Vykřičet si to, co chcete nebude fungovat. Berte to jako trénink, jak proměnit své komunikační schopnosti. Uvidíte, že právě klid a vytrvalost je správná cesta k tomu, jak se stát dobrým vůdcem a vydobýt si respekt.

Kozoroh - 22.12. - 20.1.

Osoby ve vašem okolí na vás mohou působit poněkud přecitlivěle. Vy úplně nevíte, jak na toto chování správně reagovat a do může způsobit velkou míru stresu. Bude to fuška, udržet si pevné nervy a chladnou hlavu. Nervy máte jen jedny a i ty občas můžou rupnout.

Vodnář - 21.1. - 20.2.

Nesrovnalosti ve vašem rodinném rozpočtu mohou vést k negativním reakcím. Někdo zkrátka utrácel víc, než bylo třeba, a to vás patřičně vytočí. Dopřejte si uklidňující vanu, pusťte nějakou meditační hudbu a zkuste na tyto trable na chvíli zapomenout.

Dopřejte si meditaci a zapoměňte na starosti
Dopřejte si meditaci a zapomeňte na starosti | Zdroj: Evgeny Atamanenko/ Shutterstock

Ryby - 21.2. - 20.3.

V zaměstnání i v soužití se svým protějškem bude platit jedno. Nezapomínejte na své morální hodnoty, právě ty se bude snažit někdo ohýbat a vy vzhledem k citům, které k daným lidem chováte budete mít tendenci nechat to tak být. To se ale v budoucnu může velice negativně projevit.

Zdroje článku: