Sen o autobuse

Sen o autobuse
Výkladem snu o autobuse je, že vás pravděpodobně někdo z vašich blízkých v brzkém období ztrapní a záškodník z toho bude mít upřímnou radost. Dejte na sebe pozor a buďte prozíraví vůči falešným přátelům.

Ve snáři se dočtěme, že sny o autobuse a celkově sny o veřejné dopravě přicházejí v době, kdy řeší menší potíže a každodenní trable.

Sen o zastávce autobusu

Jestliže se vám zdál sen o tom, že stojíte na autobusové zastávce, budete slavit úspěchy v zaměstnání. S tímto úspěchem vám ale někdo pomohl a není čistě vaší zásluhou.

Sen o cestování v autobuse

Pokud ve snu v autobuse cestujete, znamená to, že před vámi stojí váš životní úkol, kterému byste se neměli bát čelit.

Sen o nehodě autobusu

Viděli jste ve snu nehodu autobusu? Vypadá to, že se v reálném životě střetnete z hloupým člověkem a budete s ním mít opravdu co do činění. Pozor, vy mu budete připadat sympatičtí, takže únik bude složitější.

Sen o řízení autobusu

Když se vám zdálo o tom, že jste autobus řídili, sen vám symbolizuje situaci, kdy do vašeho života velmi blízce zasáhnou vaši příbuzní a přátelé.

Sen o cestujících v autobuse

Pokud se ve snu v autobuse zaměříte na počet cestujících a na jejich společenské postavení, sen vám naznačuje míru vaší samoty. Je-li autobus více prázdný, cítíte se osamělí. Když je autobus plný lidí, znamená to, že navštívíte, nebo budete organizovat akci, kde bude velké množství účastníků.

Jestliže tušíte, do jakého cíle autobus ve snu jede, znamená to, že naleznete řešení pro závažnější problém, kterým se zabýváte.

Význam snu pro vztah

Pojede-li ve snu autobus velmi rychle, znamená to, že záležitosti ve vašem vztahu naberou rychlý spád. A když jste jeli v autobuse se svým partnerem, znamená to, že váš vztah je silný.

Sen o silnici

Pokud jste se zaměřili na stav silnice, po které jste v autobuse jeli, sen vám říká, že stav silnice odráží stav vašeho reálného života.