Sen o anakondě

Sen o anakondě
Výkladem snu o anakondě je odraz vaší touhy po sexu. Máte potřebu uzpůsobit svůj partnerský život vaším potřebám a vytouženým praktikám. Sen vám také symbolizuje vaši kreativitu, kterou jste ještě neobjevili.

Snář říká, že pokud jste ve snu spatřili anakondu, máte před sebou velké pokušení. Zkuste vychladnout a řešit záležitosti s klidnou myslí.

Pokud se anakonda ve snu svíjela, znamená to, že vás trápí výčitky svědomí.

Sen o klidné anakondě

Je-li anakonda ve snu klidná a odpočívá ve stočené pozici, měli byste si dát pozor před vašimi nepřáteli. Mohou udeřit v nestřeženou chvilku.

Kousnutí anakondou ve snu symbolizuje, že uděláte něco, co odradí vaši lásku od vztahu.

Sen o zabití anakondy

Zabití anakondy ve snu značí, že zvítězíte nad vašimi nepřáteli a překonáte nepřeberné množství překážek.

Sen o útoku anakondy

Pokud na vás anakonda ve snu zaútočí, sen vám signalizuje, že byste mohli ztratit vaši lásku a budete o ni muset bojovat. Pokud vás anakonda při útoku kousne, je to dobré znamení. Očekávejte finanční zisk. Pro nemocného člověka tento sen symbolizuje brzké zdraví.

Anakonda spatřená ve snu také předpovídá blížící se potíže. Sen může být předzvěstí přicházející nemoci, anebo se může stát, že budete bolestivě zrazeni.

Anakonda viděná ve snu může symbolizovat nebezpečnou ženu, která vás v reálném životě ohrožuje.

Sen o anakondě držené v rukách

Pokud vidíte ve snu anakondu na svým rukách, znamená to, že vás čekají pozitivní záležitosti. Jestliže tato anakonda spí, máte převahu nad vašimi nepřáteli a jste schopni držet věci ve svých vlastních rukách.

Když uvidíte, že spící anakondu drží ve svých rukách někdo jiný, můžete se na tohoto člověka obrátit s žádostí o radu. Je moudrý, zkušený a zcela jistě vám pomůže.

Sen o útěku před anakondou

Jestliže ve snu před anakondou utíkáte, sen vám naznačuje, že budete řešit potíže, které vás budou stát mnoho sil. Také se může stát, že vás zklamou vaši blízcí.