Plány a překvapení: Co pro vás horoskop chystá v závěru měsíce

Plány a překvapení: Co pro vás horoskop chystá v závěru měsíce
Máte již své vlastní plány? Rozhodně je velké plus, když znáte ty budoucí. Můžete se na ně totiž zaměřit mnohem dříve a na konci března již budete mít velký kus práce hotový. Přečtěte si, jaké plány můžete mít, stejně jako překvapení, která vás čekají.

Každý má rád překvapení, jde-li o něco pozitivního. Ne vždy tomu tak je, ale v tomto článku se zaměříme na ta, co vás opravdu potěší. Každého z nás nějaké překvapení těší. Většinou se jedná o něco, co nám pomůže naplnit své nové plány. Najděte své znamení a zjistěte, co vás ještě v březnu čeká.

Beran (21. března – 19. dubna)

Naplánujete si složitější cvičební plán, který se tentokráte rozhodnete dodržet. Párkrát ho budete muset změnit, vaše očekávání budou zpočátku velmi vysoká. Jakmile se o tom zmíníte rodině, k vašemu překvapení se objeví člověk, který tuto výzvu podstoupí s vámi a tím vás motivuje.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začnete se snažit získat lepší přátele, s těmi stávajícími se již nebudete cítit tak dobře. K vašemu plánu vás povede fakt, že vás přátelé začnou ignorovat, většina jich nebude chtít o vašem zájmu slyšet. Osud vám přivádí někoho, s kým sdílíte všechny názory a koníčky, prostřednictvím náhodného setkání v restauraci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Kariérní plány začnou být prioritou vašeho života. Nesetkají se s úspěchem, dokud se budete honit za penězi a neoceníte, pro koho vlastně to všechno děláte. Začnete-li si více vážit konečných uživatelů vaší snahy, zadaří se vám. Do života vám vstoupí osoba, která vám ukáže, jak přesně postupovat.

Rak (22. června – 22. července)

Váš plán bude rozšířit svou rodinu, ať už o potomstvo, o vnoučata či o nového domácího mazlíčka. Ať už se bude jednat o kohokoli, vyplní to prázdné místo ve vašem srdci. A tento plán není nerealizovatelný. Naopak, osud vám přinese vytoužený přírůstek, když ho budete čekat nejméně.

Na raky čeká plánování na rozšíření rodiny. Nemusí jít jen o dítě, ale i třeba o domácího mazlíčka
Na raky čeká plánování na rozšíření rodiny. Nemusí jít jen o dítě, ale i třeba o domácího mazlíčka | Zdroj: evgenyataman / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zjistíte, že vaše peníze vám absolutně nestačí. Na mysl vám přijde obava, že se vám něco může stát. Přestože pravděpodobnost naplnění vaší obavy je opravdu mizivá, rozhodnete se šetřit, abyste později vy či vaši příbuzní nestrádali. Do života vám vstoupí příležitost dobré investice.

Panna (23. srpna – 22. září)

Naplánujete si dovolenou svých snů na oslavu toho, že práci budete mít dříve hotovou a nadřízený vás překvapí s nucenou dovolenou. Máte určitou představu, jak taková dovolená vypadá, ale okolnosti vám prozradí, že to může být a také bude ještě lepší.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše touha stát se odhodlanými vás donutí buď začít běhat nebo vytrvat déle v této aktivitě. Pro vaše zdraví je to to nejlepší, co vůbec můžete udělat. A co vás čeká za překvapení? Zjistíte, že slavná osoba, která na vás má značný vliv, běhá také. Buďte si jisti, že už jen tak nepolevíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Peníze vám postupně přestanou stačit, a tak je čas naplánovat si, že vyděláte určité množství peněz v určitou dobu. Je důležité nechávat si dostatek místa na kvalitní odpočinek, jehož délka by neměla klesnout pod osm hodin za noc. Příjemným překvapením je, že tento plán vymyslíte velmi rychle a s výsledkem budete spokojeni.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V zaměstnání vás naštve nadřízený, a tak začnete uvažovat o změně. Přesněji o podnikání. Toto rozhodnutí budete myslet tak vážně, že si všechno postupně naplánujete. Překvapení vám přichystá váš mozek, jakmile se vám bude zdát, v jaké oblasti byste vynikali. Nebude to pouhý sen.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Menší žaludeční potíže vás donutí popřemýšlet nad malou změnou jídelníčku. Naplánujete si zařadit více zeleniny a alespoň na pár dnů se vyhýbat tučným jídlům. A změna vám prospěje. Překvapením bude, že těžká jídla vám chybět nebudou. Záleží jen na vás, zda je vynecháte natrvalo či se k nim později vrátíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ať vás nyní lidé štvou jakkoli, najdete člověka, který je ochoten pomáhat, přestože se mu to několikrát vymstilo. Díky němu dostanete skvělý nápad – být méně sobečtí a více myslet na ostatní. Ne, že byste to potřebovali, ale udáte si to jako další plán. A příležitostí dokázat, co ve vás je, bude náhle více a více.

Ryby (19. února – 20. března)

Naplánujete si velký úklid, v poslední době jste totiž na uklízení neměli nejmenší náladu a nyní, když se na to člověk zaměří, to jde poznat. Zároveň budete chtít přeskládat určité předměty, dát je na vhodnější místo. Navštíví vás někdo z rodiny a šikovně vám poradí, jak toho dosáhnout.

Zdroj článku:
  • Autorský text