Partnerský horoskop na 1. srpnový týden: Váhy budou romantické, Panny partnerovi pomohou

Partnerský horoskop na 1. srpnový týden: Váhy budou romantické, Panny partnerovi pomohou
Jen málokdo netráví v těchto horkých dnech většinu času doma. Jsme-li s partnerem doma příliš dlouho, můžeme si začít vzájemně lézt na nervy. Hrozí vám hádky nebo se dokážete společně pobavit a užít si čas strávený spolu?

Měsíc v úterý bude ve fázi úplňku a vliv na něj bude mít Vodnář. To je skvělá příležitost najít tu vyhasínající jiskru ve vztahu. V pátek Měsíc splyne s Neptunem, který bude pod vlivem Ryb. Vztah budeme nyní vnímat romantičtěji a růžověji. Nastává skvělá příležitost obnovit harmonii. Péče o partnera a jeho potřeby bude nezbytná, aby partner věděl, že o něj stále stojíme. Přečtěte si, co v partnerském životě můžete očekávat vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zatoužíte po zábavě s vaším partnerem. Nebudete se moci zbavit neustálého vymýšlení plánů, kam byste mohli společně jít a co dělat. Trochu zvolněte, jinak se váš partner unaví již uprostřed týdne. Od pátku se s partnerem pustíte do kutilství, budete totiž hodně kreativní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte-li myšlenky na opuštění partnera, dvakrát si rozmyslete, zda to opravdu tak chcete. Nyní se nerozhodujte, rozhodli byste se nesprávně, obzvláště v první polovině týdne. Nejlepší bude, pokud na vztahu začnete pracovat více. V pátek se s partnerem sblížíte a zavládne harmonie.

Blíženci (21. května – 21. června)

Kdykoli budete potřebovat poradit, jak zlepšit svůj vztah, poslouchejte svůj vnitřní hlas, poskytne vám cenné rady, které budou fungovat. Přes víkend se s partnerem nemusíte dohodnout, nenechte výměnu názorů vyeskalovat v hádku. Připomeňte si, proč jste se rozhodli právě pro tohoto člověka.

Rak (22. června – 22. července)

Díky partnerovi si uvědomíte, že ne všechny vaše emoce patří do vztahu, zejména na veřejnosti. Začátkem týdne budete přecitlivělí, což vás později donutí přehodnotit své chování. Svým vzornějším chováním zlepšíte svůj partnerský vztah. V pátek již budete plně vědět, co jste dělali špatně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pozitivita bude tento týden opravdu důležitá. Můžete se s partnerem radovat nebo ho proklínat. Vše bude záviset na tom, zda se váš vztah ubírá pozitivním či negativním směrem. Od pátku začnete být hodně romantičtí, budete to až přehánět.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete se cítit hodně potřební, partnerovi budete pomáhat, abyste měli pocit, že něco děláte. Láska k němu bude vaší velkou motivací. Pouze v pátek si dejte pozor, abyste se nepohádali, budete k tomu mít tendenci. Nakonec se ale usmíříte, a to v průběhu víkendu.

Váhy (23. září – 23. října)

K partnerovi se zachováte mile, váš romantický duch nad vámi převezme veškerou kontrolu, a to po celý týden. S partnerem si budete chtít užít veškerý společně strávený čas. Také navrhnete víkendový výlet, který se zalíbí vám oběma.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dejte si pozor na hněv, tento týden se bude projevovat častěji než jindy a váš vztah s partnerem může pěkně poškodit. Snažte se vztek vypudit, ne potlačovat, jinak to bude ještě horší. Od pátku se vše zlepší, budete myslet značně pozitivněji a partnera pozvete na rande.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše slova uchvátí vašeho partnera, ale jejich vymýšlení vás může pěkně unavit. Dejte si pozor, abyste v konečném důsledku nebyli přecitlivělí a vzteklí. V pátek o osudu partnerského vztahu nerozhodujte, učinili byste špatné rozhodnutí. Nechte si to ještě projít hlavou přes víkend.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nedejte na ostatní lidi, pokud se vám budou snažit namluvit, že váš vztah za nic nestojí. Opak je pravdou a s partnerem byste se jen zbytečně pohádali. Hlavně v pátek budete mít tendenci důvěřovat přátelům, kteří se budou pokoušet váš vztah rozvrátit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partnerovi budete vyprávět od rána do večera, vyjma doby, kterou strávíte prací. Pocítíte potřebu se mu se vším svěřit, pocítíte k němu obrovskou důvěru a navíc budete upovídaní. Vztah se tím může rapidně zlepšit. Pouze v pátek budete trávit čas více prací než s partnerem.

Ryby (19. února – 20. března)

Jakmile budete trávit čas s partnerem, zaměřte se na realitu a neutíkejte do svých snů, kde je vztah dokonalý. Také si dejte pozor na své emoce, svěřte se partnerovi, co opravdu cítíte a kde vidíte problém. Jedině tak máte šanci váš problém vyřešit a vztah uzdravit.

Zdroj článku: