Partnerský horoskop na 3. zářijový týden: Vodnáři musí vyřešit problém, Ryby vztah zlepší

Partnerský horoskop na 3. zářijový týden: Vodnáři musí vyřešit problém, Ryby vztah zlepší
Partnerský vztah je nutné opečovávat, aby postupem času nevychladl. Naštěstí vždy existuje způsob, jak napravit chyby, jakkoli závažné. Podmínkou je, aby po nápravě vztahu toužili oba partneři. Měli byste být k partnerovi všímavější nebo váš vztah bude připomínat pohádku?

Největší událost tohoto týdne je novoluní ve čtvrtek, během něhož se Měsíc ocitne pod vlivem Panny. Většina z nás bude více všímavější k partnerovým potřebám po celý týden. Též Merkur se ocitne pod jejím vlivem, a to v pátek. To usnadní vzájemnou komunikaci. Co to znamená pro vás? Přečtěte si týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pocítíte potřebu změny, co se týče partnerského života. To neznamená vyměnit partnera, jen si ho začnete více všímat a dbát na jeho prosby. Také komunikace se zlepší. Lze říci, že se opět začnete cítit tak šťastní jako na začátku vztahu.

Na co si dát pozor: Jediné, co můžete zkazit, je upřednostňování svých zájmů před těmi partnerovými.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete chtít zlepšit svůj vztah s partnerem. V průběhu týdne zjistíte, že právě ta metoda, která se zpočátku jevila jako naprosto neúčinná, vám pomůže partnerovi vysvětlit, že ho stále milujete. Upřímně mu řekněte, co cítíte, a uvidíte, jak se k vám začne chovat mileji.

Na co si dát pozor: Neupřímnost může vztah nenávratně poškodit, na to pozor.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dáte-li si pozor na svá slova, neexistuje cesta, jak se s partnerem pohádat. I pokud ho urazíte, šance na hádku je opravdu malá. Jakmile se bude blížit víkend, uvědomíte si, jak vám na partnerovi vlastně záleží. Nehrozí, že byste během tohoto týdne nenašli společnou řeč.

Na co si dát pozor: Přestože šance na hádku je minimální, vždy je lepší napřed přemýšlet a až poté mluvit.

Rak (22. června – 22. července)

Začnete se zajímat o to, na jakém principu váš vztah funguje. Pokud je neharmonický, budete chtít zjistit, proč tomu tak je a jak to můžete změnit. S partnerem budete hodně komunikovat o budoucnosti, čímž si získáte jeho větší důvěru.

Na co si dát pozor: Příliš velká žízeň po informacích vás může unavit a rozhodit vaše emoce.

Lvi by se měli svému partnerovi věnovat naplno.
Lvi by se měli svému partnerovi věnovat naplno. | Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Využijte svou vynalézavost, která bude lepší než kdy jindy, k udobření se s partnerem či k projevení vděčnosti. Pouhé sdělení, že jste za něj opravdu vděční, zatímco ho objímáte, dokáže zázraky. Partner se bude cítit milovaný a opětuje vaše vyznání.

Na co si dát pozor: Věnujte se svému partnerovi, nemyslete v jeho přítomnosti na nic jiného.

Panna (23. srpna – 22. září)

Konečně se partnerovi otevřete a řeknete mu, že jeho jednání nebylo vždy čestné, pokud to je pravda. Nyní se vám podaří vše, co si zamanete, a máte možnost partnerovo chování změnit, pokud jste také ochotni změnit sami sebe pro dobro vztahu.

Na co si dát pozor: Příliš na partnera netlačte, dejte mu čas si na změny zvyknout.

Váhy (23. září – 23. října)

Do čtvrtka se můžete cítit ve vztahu naprosto spokojení, později si uvědomíte, že by to mohlo být ještě lepší. Je čas sdělit to partnerovi. Bez komunikace nic nezměníte a navíc vše zhoršíte. Partner vám nečte myšlenky, na to pozor.

Na co si dát pozor: Očekávání, že partner myslí na totéž co vy, přinese více škody než užitku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S partnerem hojně komunikujte. Chcete-li mu něco důležitého sdělit, nyní bude naslouchat každému vašemu slovu. Chcete-li ve vztahu větší volnost, řekněte mu to. Počítejte ale s tím, že také on vám má co říci, má svá vlastní tajná přání.

Na co si dát pozor: Smíšené pocity mohou vyvolat negativní reakce na partnerovy názory.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdy jste si s partnerem nerozuměli tak jako nyní. O cokoli ho požádáte, on vám vyhoví. Bude respektovat i vaši touhu po dobrodružství o samotě. Můžete se mu se vším svěřit, nebudete ho obtěžovat. I nadprůměrně zaneprázdněný partner si na vás udělá čas.

Na co si dát pozor: Pokud partnerovi v něčem nevyhovíte, může se na vás naštvat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

O partnerovi se nyní dozvíte něco nového, nejspíše pozitivního. Nepřibarvujte si pravdu, pokud ona informace nebude přívětivá. Snažte se to s partnerem řešit místo toho, abyste to v sobě dusili nebo si stěžovali svým přátelům. Výbuch emocí opravdu není vhodný.

Na co si dát pozor: Komunikujte s partnerem v klidu, nezvyšujte hlas.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Řešíte-li s partnerem problém, tento týden ho již musíte dořešit, jinak vztah může být nenávratně poškozen, může dojít i k rozchodu. Teprve až k začátku víkendu se vše začne urovnávat. Během této doby se snažte být co nejmilejší a nejchápavější.

Na co si dát pozor: Zbrklou reakci si partner může vysvětlit po svém, což nevěstí nic dobrého.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte nejvyšší čas, abyste posunuli vztah na novou úroveň či partnera vyzvali k vyřešení nedávného problému, nejspíše hádky. Nastává čas harmonického vztahu, v partnerovi najdete něco přitažlivého a váš vztah se obnoví, pokud se rozpadal.

Na co si dát pozor: Jednejte v klidu, nespěchejte na partnera, nebuďte romantičtí přehnaně.

Zdroj článku:
  • Autorský text