Horoskop na 1. dubnový víkend: Vodnáři se pobaví, Berani upevní vztahy

Horoskop na 1. dubnový víkend: Vodnáři se pobaví, Berani upevní vztahy
Většina z nás v pátek i v sobotu vstane s dobrou náladou. Tato přímo sváteční nálada nám vydrží celý den. Problém může nastat v neděli, kdy někteří z nás budou značně přecitlivělí, tudíž mohou zkazit náladu i ostatním lidem. Jaký bude Váš víkend? Přečtěte si náš horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Začnete upevňovat vztahy s lidmi ve Vašem okolí a nezapomenete ani na svou rodinu. Budete mít na to celý víkend počínaje pátkem. Neděli byste ale měli raději strávit o samotě, Vaše jedovatá slova způsobená Vaší impulzivností může Vaši snahu zcela zničit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento víkend zjistíte, s kým Vám je nejlépe, a půjdete ho navštívit. Pokud jste zrovna bez partnera, pocítíte nutkání najít si novou lásku. Napřed si ale promyslete, zda je to skutečně dobrý nápad. Obzvláště v neděli budete na všechno příliš hr.

Blíženci (21. května – 21. června)

Naskytne se Vám mnoho příležitostí, jak strávit volný čas. Bude Vás to táhnout hlavně za vzděláním, ale také delší výlet nebude na škodu. Pokud nemáte partnera, můžete si jednou z těchto činností najít někoho, kdo Vás nadchne svou povahou.

Rak (22. června – 22. července)

Tento víkend budou Vaše emoce jako na horské dráze. Budete naprosto nepředvídatelní, co se týče Vašeho chování vůči ostatním lidem. Možná by bylo lepší, kdybyste volný čas strávili buď sami nebo v přítomnosti jen těch nejlepších přátel, kteří jsou na Vaše výkyvy nálad zvyklí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste-li rádi zábavní, tento víkend pro Vás bude perfektní. V pátek a v sobotu budete přímo zářit a uspějete ve všem, co si pomyslíte. Naneštěstí v neděli se projeví Váš vnitřní kritik, který se může stát silnou zbraní proti Vašim vztahům jakéhokoliv druhu.

Víkend si užijete v zábavném duchu
Víkend si užijete v zábavném duchu | Zdroj: View Apart / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete pomáhat lidem. Tento víkend totiž budete mít pocit, že si každý člověk zaslouží dobré zacházení. Budete apelovat na lidi, ať se mají více rádi, obzvláště pokud uvidíte partnery, kteří si jeden druhého neváží.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaši radost nemůže nic zkazit, naopak ji můžete ještě zlepšit tím, že navštívíte přítele, který s Vámi sdílí společné názory. Co se týče neděle, od člověka staršího než Vy můžete dostat skvělou radu do života, kterou byste určitě měli využít.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Objevil-li se ve Vašem životě někdo, s nímž jste se nepěkně pohádali, nyní Vás přijde poprosit o odpuštění. Objeví se před Vašimi dveřmi v sobotu či v neděli. Nastal čas ladění vztahů s ostatními k lepšímu, proto nepromarněte příležitost získat tohoto člověka zpět do Vašeho života.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše dobrodružná stránka se tento víkend projeví naplno. Pokud budete chtít, můžete si s sebou vzít dobrého přítele a vycestovat na místo, které nezná ani jeden z vás. Dokážete se pobavit zkoušením nových věcí, které byste v okolí svého bydliště nikdy neudělali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na práci nyní příliš myslet nebudete, naopak budete odpočívat a soustředit se na svou fyzickou i duševní pohodu. Pokud se budete nudit, můžete pozvat na večeři někoho, na kom Vám záleží nejvíce. Přátelská večeře posílí Vaše vztahy s nejbližšími přáteli.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zatoužíte se pobavit. K tomu budete potřebovat dobré přátele, kteří Vás vždy dokážou zabavit. Nejlepší bude strávit víkend s tím přítelem, s nímž si rozumíte nejvíce. Rozhovor s ním Vám může ukázat novou životní cestu, poslouchejte proto pozorně, obzvláště v neděli.

Ryby (19. února – 20. března)

Zjistíte, že jste v něčem výjimeční, a budete se chtít pochlubit všem na potkání. To není ten nejlepší nápad, většina lidí nebude chtít slyšet, že jste výjimeční, poněvadž si pravdu většinou přibarvíte. V neděli je čas setkat se s nejlepším přítelem, má pro Vás malou radu.

Zdroj článku: