Partnerský horoskop na 2. prosincový víkend: Váhy výrazně zlepší vztah, Kozorozi si pohrají

Partnerský horoskop na 2. prosincový víkend: Váhy výrazně zlepší vztah, Kozorozi si pohrají
Tento víkend bude opravdu poklidný, a co více, můžeme pracovat na nápravě nefunkčního vztahu, poněvadž planeta lásky Venuše v pátek přechází do znamení Kozoroha a pod jeho vlivem stráví hodně času. Co máte předurčeno tento víkend Vy? Přečtěte si náš partnerský horoskop a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Již od pátku popřemýšlíte, jak byste mohli změnit své chování či pravidla ve vztahu, aby více fungoval. Všechny návrhy na vylepšení bude lepší si zapsat, bude jich mnoho. V sobotu a v neděli postupně zkusíte všechny možnosti, dokud nenajdete tu správnou. Výsledkem je spokojený vztah.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se Vám ve vztahu momentálně nedaří, v pátek si všímejte různých detailů, které Vám naznačí, proč tento vztah vlastně vznikl. V sobotu a v neděli s partnerem upevníte své partnerské pouto, budete si více rozumět. Nejsou vyloučeny intimní chvilky, tento víkend jsou vhodné k vzájemnému porozumění.

Blíženci (21. května – 21. června)

Klidně strávený víkend je nejlepší možnost, jak upevnit či zlepšit Váš vztah s partnerem. V pátek se ujistěte, že nejste přecitlivělí, Váš partner to ocení. Po zbytek víkendu se zkuste zaměřit na to, jak se Váš partner cítí, když Vám povídá o tom, co se mu přihodilo. Ocení Vaši plnou pozornost.

Rak (22. června – 22. července)

Již od pátku budete přesně vědět, co je potřeba ve vztahu změnit, aby lépe fungoval. Ihned to partnerovi oznámíte, avšak Váš plán bude natolik komplikovaný, že na něm budete pracovat až do neděle. Nesmírně Vás to s partnerem sblíží a budete si vzájemně více věřit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Páteční den se probudíte plni pocitu, že Váš partner není tak šťastný, jak byste si Vy přáli. Vyjdete mu vstříc a ujistíte se, že se mu vztah s Vámi líbí. V sobotu a v neděli pokračuje Vaše touha ujistit se, že Vás partner potřebuje. Budete mu i nadále velkou podporou. Kupování dárků není vyloučeno.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete hodně romantičtí již od pátečního rána. Popřemýšlíte, jak byste mohli svého partnera pokud možno co nejoriginálněji překvapit. To se Vám povede. Partner bude opravdu překvapen Vaší pozorností, kterou mu dáte. V neděli se bude cítit jako ten nejmilovanější člověk.

Váhy (23. září – 23. října)

Vašemu partnerovi budete dělat radost, čímž se Vám odvděčí svým sladkým úsměvem, což pro Vás bude největší odměna. Pocítíte to již v pátek. V průběhu soboty a neděle začnete mít pocit, že se Váš vztah začíná zlepšovat. V neděli večer si budete myslet, že Váš vztah snad již nemůže být lepší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento víkend již od pátku budete plni rad, jak by Váš partner měl změnit svůj život, aby byl úspěšnější. Pokud Vás poslechne, zjistí, že jste měli pravdu, a to již brzy. Intimita a romantika budou hlavními tématy tohoto víkendu stráveného s partnerem. Zkuste si také vyjít do přírody.

Zdroj: Mirelle/ Shutterstock, romantická večeře

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Od pátku se Váš partner může těšit na Vaši nehasnoucí podporu. Budete ho podporovat ve všem, co udělá. V sobotu a v neděli budete vypadat, jako byste byli svým partnerem přímo posedlí, oceníte jeho chyby a sdělíte mu, že právě jeho chyby jsou to, co na něm milujete a co ho dělá tak výjimečným.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento víkend budete velmi hraví, převážně v posteli. Tím partnera nadchnete již v pátek. Jak bude víkend pokračovat, postupně se osmělíte vymyslet nové a nové sexuální hry, které Váš vztah okoření. Pokud jste si s partnerem v poslední době příliš nerozuměli, tento víkend se vše změní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Již v pátek si začnete svého partnera více všímat. Začnete se zajímat o jeho problémy a také o to, jak hodně můžete za jeho případné neštěstí ve vztahu Vy. Uděláte všechno pro to, aby Váš partner byl šťastný. V sobotu večer budete dokončovat změny a v neděli zažijete příjemný vztah.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek se vzbudíte s pocitem, že s partnerem musíte více komunikovat, pokud se má vztah udržet zdravý či se zlepšit. Ačkoliv Váš partner na to nemusí přistoupit, v sobotu ho přesvědčíte, že to bude nejlepší řešení. V pátek se budete smát a něco společně podniknete.

Zdroj článku: