Výklad tarotových karet na tento týden: Raci tento týden doslova srší energií, Panny, neobracejte se zády k ostatním

Výklad tarotových karet na tento týden: Raci tento týden doslova srší energií, Panny, neobracejte se zády k ostatním
Tarotové karty již dlouhou dobu lákaly naše předky svými tajuplnými obrázky, které nám pomáhají předpovídat budoucnost. Kombinací různých karet pak vychází karta dominantní, která předurčuje hlavní linku vaší budoucnosti. Pojďme se podívat na to, co nás čeká v příštím týdnu…

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Devítka holí vám nabízí energii pro vytvoření nových věcí, chopte se toho a hned na začátku týdne začněte tvořit nové projekty. Dejte si však pozor na to, aby tato nově nabytá energie nebyla vložena do špatného projektu. Někdy je lepší nějaké plány raději odložit a v klidu si promyslet další postup.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Máte pocit, že se neustále musíte někomu podřizovat? A to jak v práci, tak i v partnerském životě? Osmička mečů vám radí, abyste si uspořádali myšlenky, a následně si s partnerem nebo kolegy v klidu promluvili. Uvidíte, že to pročistí vzduch.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Disky jsou vždy tvořivými kartami. Trojka disků vám kromě tvořivosti přináší i vytrvalost. Zejména v práci byste se měli pustit do nějakého projektu, budete mít veliký úspěch. Pracujte na sobě a vydejte se za svým snem!

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Tento týden doslova sršíte energií, a to díky kartě Eso holí. Svou sílu vložte do nových příležitostí. Pozor si dejte v rovině vztahové, pokud se naskytne příležitost nějakého románku, tak si raději nechejte zajít chuť. Vztahy, které rychle začnou, jsou velmi často také rychle u konce.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Karta Krutosti působí jako negativní karta, ale není to tak hrozné, jak to vypadá. Uvědomte si, že život s sebou nepřináší jen radost, ale i starosti, které vás tento týden zastihnou. Budete pociťovat trému a obavy, nevzdávejte se, naopak vás tato skutečnost posílí.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Neobracejte se zády k ostatním, tento týden by se vám to pak mohlo vymstít. Buďte všem nápomocní a zkuste se radovat z každé maličkosti! Karta Devítka pohárů vám přináší radost, je to velmi pozitivní karta, která vás v tomto týdnu velmi ovlivní.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Plánujte! Pokud si vše dostatečně předem naplánujete, nemusíte mít obavu, že by vám něco nevyšlo. Osmička disků reprezentuje hmotné záležitosti, takže pokud budete něco tvořit rukama, úspěch je zaručen. Měli byste si na víkend také naplánovat nějaký čas s rodinou, upevní to vaše vztahy.

Zimní radovánky
Zdroj: Ground Picture / Shutterstock | Zimní radovánky, rodina 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Buďte trochu odvážnější a zkoušejte i nové věci. Rytíř holí vám radí, abyste milovali svůj život a on bude milovat vás. Touto jednoduchou radou se máte řídit celý týden. Tak to vyzkoušejte a uvidíte, třeba vás to nějakým způsobem změní.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Naučit se přijímat prohry a porážky, není to pro nikoho moc příjemné, každopádně to k životu patří a tento týden byste se na něco podobného měli připravit i vy. Karta Pětka mečů vám radí, abyste se nad svou prohrou zamysleli, a nakonec se vám to bude jevit jako výhra, jelikož se dokážete poučit ze svých chyb.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska a karta Milenců vás výrazně ovlivní tento týden. Buďte otevření všem projevům náklonosti, jak od svých nejbližších, tak i kolegů. Láska má mnoho podob a číhá na vás na každém rohu. Zkuste se také více řídit srdcem, ne rozumem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Čtyřka mečů vám přináší moc. Dávejte si ale pozor, jak ji využijete, někteří by ji mohli vnímat tak, že jste sobečtí a lakomí. Uvědomte si, že moc a síla jsou pomíjivé, ale křivda způsobená na ostatních lidech zůstává.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Poslouchejte svůj vnitřní hlas, jak vám radí Velekněz. Co vám říká? Co chcete? Udělejte to! Je nejvyšší čas, abyste se věnovali jen sami sobě. V práci hledejte nová řešení problémů, vaši kolegové a nadřízení to velmi ocení.

Zdroj článku:
  • Autorský text