Partnerský horoskop na 1. listopadový víkend: Býci změní partnera, Střelci ho pochválí

Partnerský horoskop na 1. listopadový víkend: Býci změní partnera, Střelci ho pochválí
Hned v pátek bude Měsíc pod vlivem Ryb, což vydrží až do odpoledne následujícího dne. To, jak jsme si s partnerem rozuměli v poslední době, se odrazí na našem vztahu. Později Měsíc vstoupí do vlivu Berana a vydrží tak až do neděle. Pokud nás napadne nápad, jak vztah zlepšit, měli bychom to udělat. Co Vás čeká v partnerském životě tento víkend?

Beran (21. března - 19. dubna)

Tento pátek budete k partnerovi milejší a jemnější než předchozí dny, lásku si budete užívat plnými doušky. V sobotu Váš vztah čeká změna, možná způsobená tím, že na vše opět budete hr. V neděli se opět ponoříte do pozitivního vnímání přítomnosti Vašeho partnera.

Býk (20. dubna - 20. května)

Pokud jste s partnerem opravdu šťastní, nic v pátek nebrání příjemně stráveného pátku. V opačném případě se u partnera příliš nezdržíte. V sobotu si možná uvědomíte, že Váš vztah není růžový, a budete se partnera snažit přesvědčit, aby se změnil. V neděli můžete zajít na rande.

Blíženci (21. května - 20. června)

Svou kreativitu dokážete v pátek využít mnoha způsoby. Zlepšení vztahu je jednou z těchto možností. V sobotu si můžete uvědomit, že ne za všechny chyby, za něž podle Vás může partner, opravdu může partner. Dojdete k prozření. Neděle je skvělý den na společné aktivity či výlet.

Rak (21. června - 22. července)

V partnerství navrhnete skvělý plán, jak se pobavit mimo Váš domov. Partner nebude proti. V sobotu uděláte vše pro to, abyste udrželi partnera šťastného, přestože Vás to bude táhnout k práci. Chcete-li lepší vztah a vazby mezi Vámi a partnerem celkově, v neděli se Vám to povede.

Lev (23. července - 22. srpna)

V pátek nebudete vyhodnocovat chování Vašeho partnera nejlépe, zkuste se zamyslet, co Vám svým chováním sděluje. V sobotu můžete ve vztahu pozorovat změnu s ohledem na to, jak jste se k partnerovi předchozí den chovali. Je-li problém ve vztahu velký, v neděli ho vyřešíte.

Panna (23. srpna - 22. září)

Začátkem víkendu se zaměříte pouze na svého partnera, budete mu vždy po ruce, kdykoliv něco bude potřebovat. Láska Vás plně pohltí. To bude pokračovat v sobotu, také se více zaměříte na intimní spojení než na to psychické. Vaše ambice Vám v neděli dovolí zlepšit vztah.

Váhy (23. září - 22. října)

V pátek nebudete chtít o hádkách ani slyšet, uděláte všechno pro to, abyste s partnerem tento den vycházeli. V sobotu se na partnera zaměříte převážně po fyzické stránce, stále si však budete vědomi jeho hodnot. Pokud jste s partnerem většinou nešťastní, v neděli můžete uvažovat o změně.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Romantika a touha po partnerovi u Vás nastoupí hned v pátek. Zaměříte se na něj mnohem více než obvykle. Je možné, že v sobotu na partnera změníte názor. V neděli to může mezi vámi skřípat, nakonec však vzniklý problém vyřešíte rozumným rozhovorem.

objímání
Začátkem víkendu budete partnera vnímat jako člověka, na něhož je vždy spolehnutí, Zdroj: Antonio Guillem / shutterstock

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Začátkem víkendu budete partnera vnímat jako člověka, na něhož je vždy spolehnutí. Budete se k němu chovat takto mile až do soboty do odpoledne. Odpoledne se toto sladké chování vystřídá se silnou vášní. V neděli se Váš vztah ještě zlepší, budete na partnera pyšní.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Nezastává-li Váš partner stejné názory jako Vy, budete se ho stranit a pravděpodobně strávíte čas s lidmi, kteří Vám půjdou na ruku. V sobotu se však s partnerem rozhodnete si promluvit a prohloubíte vztah. V neděli se partnerovi svěříte se svými plány do budoucnosti.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Pokud jste nedávno měli s partnerem neshody kvůli financím, v pátek se vše vyřeší. V sobotu si všimnete změněného chování Vašeho partnera nebo Vás, budete chtít zjistit, proč tomu tak je. V neděli se budete chtít celý den mazlit a celkově si čas strávený s partnerem užijete.

Ryby (19. února - 20. března)

Ke vztahu budete v pátek hodně optimističtí a také si budete říkat, jaké máte štěstí, že máte svého partnera. V sobotu s partnerem začnete komunikovat jinak než obvykle, ujistěte se, že mu budete sdělovat své pozitivní myšlenky. V neděli můžete pro sebe a partnera vymyslet společnou aktivitu.

Zdroj článku: