Víte, co znamená číslo vašeho domu? Jaký má numerologický význam?

Víte, co znamená číslo vašeho domu? Jaký má numerologický význam?
Pokud jste se někdy zabývali numerologií, pravděpodobně znáte své životní číslo, ale věděli jste, že numerologický význam má i číslo vašeho domu? Máme pro vás návod, jak zjistit, co mohou číslice o vašem domově vypovídat.

Jak zjistit numerologii svého domu

Postup, jak zjistit numerologii svého domovního čísla, je v podstatě stejný, jako když počítáte své životní číslo. Jednoduše sečtete číslice své adresy, dokud nedosáhnete jedné číslice. Například pokud je vaše domovní číslo 194, sečtete 1+9+4, čímž získáte 14, a pak 1+4=5. Pokud bydlíte v bytě, použijte pro výpočet číslo bytu, nikoliv domu.

Co číslo o domě vypovídá

Číslo vašeho domu vypovídá o energii samotného domu. Toto číslo nám pomáhá pochopit osobnost našeho domova a témata, která se mohou objevit během našeho pobytu v něm.

Číslo 1

Tyto domy jsou ideálním místem pro nový začátek a uplatnění vlastní kreativity a nezávislosti. Jedná se o domov, kde se budete více soustředit na sebe než na ostatní, je tedy skvělým místem pro lidi, kteří jsou single. Takže pokud hledáte partnera nebo chcete založit či rozšířit, nemusí to být domov vhodný pro vás. 

Číslo 2

Pokud žijete ve 2, je to ideální místo pro vztahy. Energie tohoto domu umožňuje partnerským vztahům vzkvétat a měl by to být velmi vyvážený prostor na všech frontách, ať už vztahově nebo jakkoli jinak. Tato energie podporuje spolupráci, emocionální zkoumání a pohodlí. Je také ideální pro návštěvy a setkávání s blízkými.

Číslo 3

Výraznými rysy těchto domů jsou komunikace a společenský život. Atmosféra těchto domů (ostatně i lidí, kteří v nich žijí) je o sebevyjádření. Je to také vynikající prostor pro umělce, protože číslo 3 podporuje kreativitu. Najdete zde společenský život, zábavu, večírky a excentrické lidi.

4: Energie tohoto domu může vést k pocitu uzavřenosti. Foto: Peter_Fleming / Shutterstock

Číslo 4

Tyto domy jsou praktické a mají pevné základy, takže pokud potřebujete strukturu a oporu, je to dobré místo. Není to dům podporující změny, ale spíše důslednost, stabilitu a tvrdou práci. Energie tohoto domu může vést k pocitu uzavřenosti, proto se nebojte vytvořit v domě trochu volněji proudící energii pomocí rostlin nebo designových prvků inspirovaných feng-shui.

Číslo 5

5 je přesným opakem 4. Pětka je symbolem změny. Tady je možné všechno. Tyto domovy mají aktivní energii, jsou hodně rozmanité a posouvají hranice. Budete vedeni k tomu, abyste zkoušeli nové věci, zažívali jedinečné zážitky, čelili strachu a získali přitom cenné životní lekce.

Číslo 6

Toto je krásné místo pro založení rodiny, ať už se usadíte s partnerem, vezmete se nebo budete mít děti. Vládne zde vřelý a útulný pocit, v popředí stojí láska a uzdravení. Najdete zde rovnováhu mezi rodičovstvím a kariérou, ale můžete se cítit zahlceni smyslem pro povinnost a odpovědností vůči svým blízkým.

Číslo 7

Pokud žijete v sedmičce, můžete být obzvláště introspektivní nebo poustevničtí. Tento domov je dobrým místem pro soustředění se na projekt i pro odpověď na duchovní volání. Sedmička není dům příliš vhodný pro návštěvy a pořádání večírků. Jedná se spíše o hluboce meditativní a duchovní svatyni.

V osmičkových domech se daří penězům a moci - v dobrém i ve zlém, Foto: Luiz Maffei / Shutterstock

Číslo 8

Pokud znáte číslo osm z numerologie, pravděpodobně víte, že je silně spojeno s hojností, a dokonce i bohatstvím. V osmičkových domech se daří penězům a moci – v dobrém i ve zlém. Ujistěte se, že o sebe pečujete v obou oblastech a uplatňujete svou moc zdravým způsobem.

Číslo 9

Devítka je vřelý a pečující domov, kde se každý cítí vítán. Mohlo by to být také místo ukončení, protože devítka je spojena s uzavřením, dokončením a závěrem. Protože devítka je humanitární číslo, je zde velmi podporována nesobeckost, odpuštění, soucit a obětavost.

Zdroj článku: