Herečka Michelle Keegan nechala své sledující nahlédnout do své ložnice

Herečka Michelle Keegan nechala své sledující nahlédnout do své ložnice
Britská herečka Michelle Keegan sdílela na svém Instagramovém profilu s téměř pěti miliony sledujících nové video, které nahrávala ve své ložnici. Hvězda seriálu Our girl tak nechtěně odhalila kus soukromí, které si bedlivě se svým manželem Markem Wrightem střeží.

Ložnice je detailně propracovaná

Sledující si všimli, že ložnice je vybavena plyšovými koberci krémové barvy, které dokonale ladí s téměř stejným odstínem stěn. Pokoji vévodí působivá postel, jejíž čelní zlatá deska, která končí až u stropu, dodává pokoji luxusní nádech. Posteli nechybí ani krémové, hnědé a zlaté polštáře různé velikosti a ze stropu visí křišťálový lustr.

Ženy potěšila zejména svým videem o vlasech

Michelle ve videu s názvem „Nedělní péče o vlasy“ prozradila, jak se stará o svou hřívu, a také představila produkty, které na vlasy používá. Obzvláště vychvalovala masku na vlasy, která dělá doslova zázraky.

Manželé žijí v přepychovém sídle

Michelle a Mark žijí v sídle v Chigwellu v Essexu, které pořídili za necelých 60 milionů korun. Jejich sídlo se jim stalo útočištěm během koronavirové pandemie, zejména Michelle se zaměřila na svůj Instagramový účet, který sledují miliony lidí. Během rozhovoru pro This Morning bylo téma zavedeno na ložnici, kde Michelle natáčela své video. Soukromí odtajnila trochu více, když přiznala, že po obou stranách postele se nachází také dvě zrcadla od podlahy až ke stropu a dva skleněné noční stolky, na kterých jsou postaveny vázy s růžemi krémové barvy. Při natáčení sedí herečka u toaletního stolku s dalším zrcadlem.

I přesto, v jakém paláci nyní žijí, svůj vysněný dům na nedalekém statku za 38 milionů korun od února renovují. Od začátku se ale potýkají s mnoha překážkami, od stavebního povolení až po zastavené práce kvůli koronaviru.