Nejhorší den příštího týdne pro všechny znamení

Nejhorší den příštího týdne pro všechny znamení
Začátek jarních měsíců bude pro mnoho z nás novou životní etapou. Někdo do nového týdne vstoupí s velkým břemenem a někteří už se mohou těšit na pohodové dny. Zjistěte, kdy vás čeká nejhorší den v týdnu!

Nový březnový týden slibuje nové nadějné dny nabité pozitivní energií. Přesto většinu z nás čeká poměrně náročný pracovní týden, kdy je třeba splnit hned několik úkolů. Někteří už se ale mohou těšit z příjemných pohodových dní, které týden 6.3. - 12.3. přináší. Dejte si ale pozor na váš nejhorší den v tomto týdnu! 

Beran 21.3. - 20.4.

Nejhorší den v týdnu: středa 8.3.

Vstup do nového měsíce bude pro vás poněkud náročnější. Nahromadí se vám hodně pracovních úkolů, které musíte zvládnout v krátkém čase. V polovině týdne se už budete cítit hodně vyčerpaní. Nezapomeňte relaxovat a věnovat se sami sobě. 

Býk 21.4. - 21.5. 

Nejhorší den v týdnu: pondělí 6.3.

Nejhorší pro vás bude začátek nového týdne, kdy zažijete poměrně náročný den. Zbytek týdne už prožijete v pohodovém duchu. Budete si užívat příjemných chvilek se svými přáteli a zřejmě se shledáte s někým, koho jste už dlouho neviděli. 

Blíženci 22.5. - 21.6.  

Nejhorší den v týdnu: čtvrtek 9.3.

Nový týden začnete v poklidu a v dobrém rozpoložení. Nic vás nedokáže rozházet a cítíte se být v každé situaci nad věcí. Pozor si dejte na prochladnutí a nezapomínejte podporovat svou imunitu.

Rak 22.6. - 22.7. 

Nejhorší den v týdnu: neděle 12.3.

Pracovní týden se rozjede v poklidném tempu a užijete si příjemného času se svými kolegy. Doma se vám však nakupí více problémů a starostí, pravděpodobně se vám něco v domácnosti pokazí, a vy to budete muset přes víkend všechno vyřešit. 

Lev 23.7. - 22.8. 

Nejhorší den v týdnu: úterý 7.3.

Váš týden se nebude zrovna vyvíjet nejlépe. Na pracovišti musíte podat velký výkon, protože na vás bude vedení více tlačit. Vy však ze sebe dáte maximum a vše zvládnete. Dostane se vám tak uznání i vy budete se sebou maximálně spokojeni. 

Panna 23.8. - 22.9. 

Nejhorší den v týdnu: pátek 10.3.

Budete se potýkat ještě s dlouhodobými problémy z minulého měsíce a budete mít pocit, že nic nestíháte. V práci se na vás budou klást vysoké nároky a doma budete řešit nějaké problémy s rodinou. Ke konci týdne už se budete cítit hodně přepracovaní, ale bohužel si neodpočnete ani o víkendu. 

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Nejhorší den v týdnu: středa 8.3.

Začíná pro vás příjemné období, kdy se budete konečně cítit spokojeni. Budete mít chuť trávit čas se svými nejbližšími a užijete si příjemných jarních dnů. Více se ale budete cítit unaveni, a proto vám prospěje, když načerpáte novou energii v přírodě.

Štír 24.10. - 22.11. 

Nejhorší den v týdnu: sobota 11.3.

Nevykročili jste do nového týdne zrovna šťastnou nohou. Nakupilo se vám plno úkolů, které musíte co nejrychleji dokončit. S partnerem nyní nejste na stejné vlně a hrozí i větší hádky. Zkuste být více tolerantní a laskaví. 

Střelec 23.11. - 21.12.

Nejhorší den v týdnu: čtvrtek 9.3.

Už od pondělí budete v jednom kole. Vše vám ale půjde od ruky, a tak budete mít ze sebe radost. Pocítíte nový příval energie i lásku. Pozor si ale dejte na své finance a neskočte někomu na špek.

Kozoroh 22.12. - 20.1.  

Nejhorší den v týdnu: pondělí 6.3.

Hned začátek týdne pro vás bude náročný, protože se na vás navalí spousta práce a vy budete mít pocit, že to nemůžete zvládnout. Vše se ale samo vyřeší a další dny už budou mnohem pohodovější. Užijete si i rodinou idylku a romantické chvilky se svou polovičkou. 

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Nejhorší den v týdnu: pátek 10.3.

Přechod do nového měsíce pro vás znamená nový příval energie a chuť na nové věci. Pustíte se do nových úkolů, které jste už dlouho odkládali. Budete však více sami a samota na vás dolehne hlavně ke konci týdne.

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Nejhorší den v týdnu: úterý 7.3.

Začátek týdne bude pro vás náročnější, protože vás čeká více povinností a pravděpodobně budete i dlouho v práci. Konec týdne však slibuje více volna a odpočinku. Užijete si příjemný čas se svými nejbližšími a dobrou zábavu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text