Co najdeme u Meghan Markle v šatníku? Má ráda směs klasických kousků s moderními prvky a ráda experimentuje

Co najdeme u Meghan Markle v šatníku? Má ráda směs klasických kousků s moderními prvky a ráda experimentuje
Meghan Markle je známá pro svůj výjimečný módní styl, který se od jejího vstupu do královské rodiny v roce 2018 vyvíjel. Ze stínu herečky na výsluní se dostala díky svému manželství s princem Harrym.

Meghan má ráda směs klasických kousků s moderními prvky a ráda experimentuje s barvami a vzory. Její oblíbené kousky jsou šaty s vysokým rozparkem a kalhoty s vysokým pasem, což je trend, který je v současnosti velmi populární. Ráda nosí kabáty a saka, což jí dodává elegantní a sofistikovaný vzhled.

Meghan nosí náušnice a náhrdelníky od značky Birks, které jsou inspirované kanadskou přírodou a jsou vyrobené z ekologicky šetrných materiálů. Je také velkou příznivkyní kabelek od značky Strathberry, která je známá pro své kvalitní kabelky vyrobené ze 100% pravé kůže.

Meghan Markle dává často přednost oblečení, které podporuje ženskou sílu a rovnost pohlaví. V minulosti nosila trička s feministickými hesly a vystupovala na veřejnosti v šatech od návrhářek, což pomohlo upozornit na problematiku ženské neúčasti ve fashion průmyslu. Meghan podporuje mladé talenty a často nosí kousky od mladých návrhářů nebo značek, což jí pomáhá přinést do popředí mladé tváře módního průmyslu.

Podporuje dobročinnost a sociální odpovědnost i prostřednictvím oblečení. Například v minulosti nosila trička, která byla vyrobená ze 100% organické bavlny a výtěžek z prodeje byl věnován na charitativní účely. Meghan také podporuje značky, které používají ekologicky šetrné materiály a podporují udržitelnost.

Meghan a Harry, zdroj: Lorna Roberts / Shutterstock

Zapojila do řady projektů, které podporují rozvoj žen a dětí v chudých oblastech světa. Například v roce 2019 navštívila školu pro dívky v Maroku, kde se zapojila do projektu, který podporuje vzdělání pro dívky a zlepšuje jejich šance na uplatnění v budoucnosti. Dále podporuje projekty, které se zaměřují na ochranu přírody a udržitelnost. Využila svůj vliv a platformu k podpoře různých společenských témat a dobročinných projektů.

Její zájem o tato témata a její ochota o nich veřejně mluvit, pomáhají přinášet do popředí důležité společenské otázky a přispívají k zlepšení světa kolem nás. Zapojila se do řady projektů, které podporují mentální zdraví a duševní pohodu lidí po celém světě. V minulosti se zúčastnila kampaně Each Mind Matters, která se zaměřuje na podporu mentálního zdraví a prevenci duševních chorob.

V závěru lze říci, že Meghan Markle je bezpochyby jednou z nejvlivnějších osobností módního průmyslu a její styl se vyvíjel od jejího vstupu do královské rodiny v roce 2018. Její volby oblečení jsou pozorně sledovány médii a fanoušky po celém světě a jsou vnímány jako podpora pro ekologii, udržitelnost, sociální odpovědnost a ženskou sílu. 

Zdroje článku: