Plisované sukně jsou definitivním hitem léta 2020

Plisované sukně jsou definitivním hitem léta 2020
Buďte toto léto odvážnější a nebojte se odhalit nohy. Dlouhé kalhoty schovejte na dno skříně a naopak dejte prostor šatům a sukním. Získáte tak nejen ženský vzhled, ale také pohodlí.

V nadcházející sezoně se budou nosit především skládané sukně, a to jednobarevné i v mnoha vzorech. Pokud jde o délku, je zcela na vás, jakou zvolíte. Doporučujeme vám vybrat si ty delší, které vypadají více stylově.

Skládané sukně jsou v módě již několik let. Díky svému univerzálnímu stylu jsou perfektní nejen pro každodenní nošení do práce, ale také pro všechny druhy společenštějších akcí nebo když si jen tak vyrazíte s přáteli do města. Pokud se rozhodnete obléci si plisovanou sukni do práce, doporučujeme ji kombinovat s košilí, zatímco pro méně formální vycházky bude perfektním řešením obyčejné tričko s potiskem nebo v čistě bílé variantě.

A jakými boty celý outfit doladit? Hodí se v podstatě každý typ. Balerínky a sandály na klínku nebo i obyčejné tenisky. Pro chladnější večery doporučujeme přehodit přes ramena džínovou bundu nebo „ramonesku“, která dodá celému styl ležérní punc. Pokud takovou sukni ještě nemáte ve skříni, máte skvělou příležitost vyrazit nakupovat!