Když se nedaří, aneb nejnešťastnější dny v příštím týdnu pro jednotlivá znamení

Když se nedaří, aneb nejnešťastnější dny v příštím  týdnu pro jednotlivá znamení
Některé dny prostě jen nejsou tak úplně růžové a jiné by snad ani neměly být. Tento týden bude obecně nejmíň přejícím dnem překvapivě sobota. Ač se jedná o víkend, tak bude převládat napjatá atmosféra.

Pravděpodobně budete náchylnější podlehnout stresu, tak se nedejte a zkuste co nejvíc odpočívat. Romantická vana pro jednoho s bublinkami a knížkou, nebo Netflix & chill budou v tento den to pravé!

 

Beran (21.3. - 20.4.)

Oproti ostatním znamením, bude pro Berany sobota naopak dobrým dnem, ale v neděli se vše obrátí. Stejný vliv, jako bude mít na ostatní sobota, bude mít na Vás neděle. Vlivem nadcházejícího nového týdnu budete pociťovat napětí a možná dokonce strach z toho co Vás čeká. Udělejte si čas na odpočinek a klid. Užívejte si samotu a dopřejte si potřebnou péči o sebe samotné.

Býk (21.4.-21.5.)

Máme pro Vás špatnou zprávu. Býci nebudou mít nešťastný pouze jeden den, ale hned dva. Úterý a středa budou náročné. Budete se cítit svázáni svou vlastní myslí, ale když to přemůžete a omezujících představ se zbavíte, vše se v dobré obrátí! 

Blíženci (22.5.-21.6.)

Vy jste klikař! Sice na Vás bude mít mírný vliv smolná sobota, ale jinak se Vám bude celý týden jen a jen dařit. Nebojte se snít a vysílat vesmíru svá niterná přání. Co tento týden vyšlete, bude vyslyšeno.

Vysílejte do vesmíru Vaše přání, budou vyslyšena
Vysílejte do vesmíru Vaše přání, budou vyslyšena | Zdroj: Netpixi / Shutterstock

Rak (22.6.-22.7)

Vaše emoce budou v pondělí velmi nestálé. Snažte se je udržovat co nejvíc v rovnováze a nepouštějte se do ničeho náročného, protože pondělí opravdu nebude Váš den. Nevystavujte se náročným situacím a vážným rozhovorům, nemusely by dopadnout ve Váš prospěch.

Lev (23.7.-22.8.)

Lvi a ego, to je velké téma… Celý týden se to pro Vás bude postupně zhoršovat a vlivem všeobecně nešťastné soboty už budete v neděli už i Vy cítit, že už opravdu musíte brzdit. Nevěšte hlavu! Přesně to jsou situace, které Vás postrkují nejvíc vpřed.

Panna (23.8.-22.9.)

Pro Panny bude tento týden vesměs dobrý. Ve středu budou mít sklony ve všem hledat složitosti o chloupek víc než obvykle, ale nic hrozného. Když zatlačíte své puntíčkářství do pozadí, bude Vás čekat jen to dobré.

Váhy (23.9.-23.10.)

Vám se spojí pátek a sobota v jeden velký problém. Budete se cítit pod tlakem. Vyhněte se proto řešením vážnějších situací, mohly by se snadno vyhrotit.

Štír (24.10.-22.11.)

Ve středu se na Vás bude všechno dít až moc rychle a toto tempo Vám vůbec nebude vyhovovat. Nebude z něj ale úniku. Zkuste si aspoň večer udělat chvíli na poklidné rozjímání a nebojte se své útrapy sdílet se svými bližními, budou velmi dobře přijímány.

Střelec (23.11.-21.12.)

Pro Střelce bude problémový čtvrtek. Vaše nálada bude v tento den prostě na bodu mrazu. Zkuste si naplánovat něco hezkého s Vaší rodinou nebo s někým, s kým se cítíte v bezpečí a budete s ním moct sdílet své emoce.

Naplánujte si něco hezkého se svými blízkými
Naplánujte si něco hezkého se svými blízkými | Zdroj: Lucky Business/ Shutterstock

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Stejně jako pro Střelce bude čtvrtek nešťastný i pro Vás, ovšem v úplně jiném smyslu. Kozorohům se nebude dařit v práci. Obzvlášť jestli podnikáte, vyhněte se všem velkým rozhodnutím. 

Vodnář (21.1.-20.2.)

Pokud se někomu opravdu nebude dařit, budete to vy. Celý tento týden pro Vodnáře bude prostě týden blbec. Smůlu si opravdu vyberete za všechny, ale nebojte, blýská se na lepší časy! Uděláte dobře, když tento týden vynecháte větší akce, na konzerty a diskotéky nebude vhotná doba. Dobře Vám ale může udělat sport a obecně aktivity u kterých trochu upustíte páru.

 

Ryby (21.2.-20.3.)

Rybám doporučujeme se ve středu vyhout všem úkonům obnášející vyšší obnos financí, mohly byste o ně velmi rychle přijít. V tento den budete mít sklon k nerozvážnosti a to Vám může napáchat velké škody ve všech odvětvích Vašeho života.

Zdroj článku:
  • Autorský text