Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci zažijí pohodové dny se svým partnerem, Ryby udělají za vším tlustou čáru

Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci zažijí pohodové dny se svým partnerem, Ryby udělají za vším tlustou čáru
Také se už nemůžete dočkat víkendu? Co nám přinese zajímavého nebo před čím si raději máme dávat pozor? Pojďme se na to společně podívat s tarotovými kartami.

Beran (21.3. – 20.4.)

Čtyřka holí je kartou veselí a oslav, proto byste o víkendu měli pozvat své přátele a nějakou oslavu uspořádat! A pokud se vám nechce být doma, vyrazte do společnosti a zajděte si třeba na společnou večeři! Ke všem víkendovým aktivitám přistupujte činorodě a vše se vám vydaří.

Býk (21.4. – 20.5)

Díky Šestce disků budete zažívat pohodové dny se svým partnerem, který bude chápavý k vašim citům a potřebám. Navíc se vám bude dařit i finančně a zažijete pocit blahobytu. Měli byste být také ohleduplní vůči svým přátelům a nabídnout jim pomoc, pokud ji potřebují.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Královna mečů vás bude držet v roli odměřenosti a možná na lidi budete působit nesympaticky. Ať už se ve vašem životě stalo cokoli, lidé ve vašem okolí za to nemohou. Odhoďte tuto svou masku a buďte k lidem otevřenější.

Rak (22.6. – 23.7.)

Pozor! Někteří lidé ve vašem okolí to s vámi nemyslí dobře! Karta Rytíře mečů vás před nimi varuje, ale nedokáže vás ochránit. Věřte jen těm, které znáte dlouho. Pozor si dejte na zákeřnost i ze strany svého partnera!

Lev (24.7. – 23.8.)

Máte velké štěstí na lidi kolem sebe. O víkendu se vám naskytne příležitost seznámit se s někým novým. Nemusíte se bát, tento člověk to, podle Pážete holí, s vámi myslí dobře a upřímně. Nabídněte mu své srdce a možná se z toho může vyklubat i něco víc.

Panna (24.8. – 23.9.)

Víkend se bude nést v duchu emocí. Pokud se chystáte říct někomu něco důležitého, raději si to ještě jednou promyslete, zda právě teď je k tomu ta vhodná chvíle a příležitost. V klidu se posaďte, rozdýchejte to a teprve potom za oním člověkem jděte. Dobré vztahy mají podle Krále pohárů možnost zažít o víkendu nádhernou lásku plnou vášně.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Hlídejte si své osobní věci, zvlášť pokud se chystáte o víkendu vyrazit na nějakou akci. Bdí nad vámi karta Ďábla, která nevěští nikdy nic moc dobrého. Pozor si dávejte také na lidi ve vašem okolí, zvlášť těm, které jste poznali nedávno. Ne vždy jsou jejich úmysly čisté. Na druhou stranu vše zlé je také někdy pro něco dobré.

Štír (24.10. – 22.11.)

Máte před sebou rychlý víkend plný plánů a akcí. Může za to Královna holí, která vás nenechá odpočinout. Na druhou stranu stihnete udělat vše, co jste již tak dlouhou dobu odkládali. Práce vám půjde dobře od ruky, a navíc zvládnete pomoci i svým blízkým.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Horká hlava někdy nadělá více škody než užitku. Velekněžka vám radí, abyste v případných problémech zkusili najít i jiné řešení. Raději si vše promyslete, než abyste později litovali. Buďte trpěliví, vše má svůj čas. I ti, kteří zrovna nic neřeší, si dopřejte čas na sebe a nic neplánujte, nemuselo by to vyjít podle vašich plánů.

úspěch
Kozorozi, užijte si víkend podle svých představ, Zdroj: Fit Ztudio / shutterstock 

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Nebojte se být sami sebou a užijte si víkend podle svých představ. Dovolte svému srdci, ať vás dovede tam, kde vám bude dobře. Karta Poustevníka se vždy zaměřuje na osobu, které jsou karty vykládány a radí vám, abyste alespoň na chvilku mysleli na sebe. Ostatní to bez vás chvilku vydrží nebo?

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Deset holí vám radí, abyste zapracovali na tom, co je pro vás opravdu důležité. Nenechávejte své myšlenky jen tak volně plynout a zaměřte se na své plány, které již tak dlouho odkládejte. Je ten nejlepší čas k tomu, abyste dosáhli všeho, po čem toužíte! O víkendu budete mít dost času na přemýšlení!

Ryby (21.2. – 20.3.)

Trápí vás něco? Teď je ten nejlepší čas k tomu, abyste za vším udělali tlustou čáru, i přes to, že vás to bude trošku bolet. Karta Smrti vám k tomu dopomůže. Ač to zní jako děsivá karta, není tomu tak. Jen vás donutí zbavit se všeho starého a nepotřebného. Může se jednat o vztahy, ale i o věci. Tak se s tím konečně rozlučte!

Zdroj článku:
  • Autorský text