Andělský víkendový horoskop: Blíženci budou líní řešit své problémy, Váhy se budou cítit obtěžovány návštěvami

Andělský víkendový horoskop: Blíženci budou líní řešit své problémy, Váhy se budou cítit obtěžovány návštěvami
Víkend by měl být čas klidu a odpočinku. Pro spoustu z nás to nicméně platit nebude. Ba naopak, budeme mít mnoho povinností a setkání s přáteli se může prodloužit a proměnit ve fyzicky náročnou aktivitu. Jak si o tomto víkendu povedete vy?

Andělé se snaží dopřát nám radost. Vědí, že si ji zasloužíme. Někdy se jim však vzepřeme a narušíme ten klidný den, který pro nás připravili. Navíc svou věčnou nespokojeností si můžeme zkazit náladu na dlouhou dobu dopředu. Bude to i váš případ? Přečtěte si svůj andělský víkendový horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zdárně se blížíte svému cíli, avšak vy si nyní budete domýšlet překážky, které vůbec neexistují. Proto vymyslíte jiný, alternativní plán. Ten se však může setkat s neúspěchem, nebude tak dobrý jako ten původní. Postupujte pomalu, ale jistě, místo neustálého odbíhání od slibného postupu.

Dobré zprávy: Trpělivosti budete mít více než dost, a tak se zaměříte na tu část svého plánu, ve které zaostáváte nejvíce, a silně ji zlepšíte. Také se budete chtít učit novým věcem. Tyto znalosti využijete později.

Na co si dát pozor: Vaše zaujatost vůči některým lidem způsobí mnoho problémů. To mimo jiné způsobí, že lidi, kteří vás toho mohou naučit ze všech nejvíce, si nepustíte k tělu.

Andělská rada: Rady některých lidí jsou velmi moudré, rady jiných vás mohou zpomalit. Řádně si proto promyslete, kdo vám pomáhá a kdo nevědomky škodí, aby se váš postup nezastavil úplně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete se chtít sázet, jak často to jen půjde. Je dost pravděpodobné, že hluboce podceníte schopnosti svých protivníků, a tak postupně přijdete o značnou finanční částku či budete muset plnit potupné úkoly. Příležitostí, které vám připadají skvělé, bude lepší se nezúčastnit.

Dobré zprávy: Ohledně investování peněz i pozitivní energie do vašich zájmů se budete správně rozhodovat. Aktivity, které vás baví, vás nyní budou velmi naplňovat.

Na co si dát pozor: Trochu diskrétnosti neuškodí, zejména v neděli budete o ostatních říkat různé věci. Ačkoli to budete myslet dobře, většina lidí stejný názor sdílet nebude.

Andělská rada: Je mnohem lepší méně mluvit a více poslouchat. Máte-li informaci, kterou nutně potřebujete říci, řekněte ji svému odrazu v zrcadle či si veďte deník, který nikdo nenajde.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete spoléhat na to, že všechno se vyřeší samo od sebe. Pocítíte, že jste příliš leniví na to, abyste cokoli řešili. Tím ovšem přijdete o řadu příležitostí. Na druhou stranu se hodně pobavíte, pokud se rozhodnete jít k někomu na večírek. A pokud přijde pozvání, rozhodně vás to tam potáhne.

Dobré zprávy: Jak romantika, tak vaše soukromá tajná práce dostanou dostatek prostoru. Váš velký sen se stává skutečností, stejně jako emocionální spojení s člověkem, kterého milujete.

Na co si dát pozor: Přecitlivělost doslova ovládne vaši mysl, zejména pokud vám někdo vyčte, že se o svou budoucnost vůbec nezajímáte. Přetrpte to, není třeba se rozčilovat.

Andělská rada: Vezměte si rady ostatních lidí k srdci, zejména jedná-li se o vaše dobré přátele či dokonce členy rodiny. Ti totiž vědí, co je pro vás opravdu dobré, a všímají si vašich chyb.

Blíženci dejte na rady svých blízkých
Blíženci dejte na rady svých blízkých | Zdroj: Dmyrto_Z / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Únavu začnete řešit nikoli poleháváním celé dny, nýbrž procházkami. Tím budete mít mnohem více energie a ze života budete mít větší radost. Může vás to dovést k dalším aktivitám, například jízdě na kole. Vaše tělo potřebuje dát zabrat a vy mu to nyní plně dopřejete.

Dobré zprávy: Více energie vám umožní získat ty nejlepší nápady, které vám pomohou zlepšit vaši finanční situace a naskytnout vám nové možnosti, jak si užívat života naplno.

Na co si dát pozor: Občas je těžké rozpoznat, co je skutečné a co nikoli. Informace, které přijmete, byste si měli důkladně prověřit, než jim stoprocentně uvěříte.

Andělská rada: Nemáte-li podložené informace, co se děje ve vašem okolí, držet se pravdy někoho jiného vám může přinést více problémů než užitku, zejména řešíte-li něčí spor.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete mít značný problém naslouchat druhým, jakmile dojde na ohrožení vaší vlastní pravdy. Vaším úkolem je zachovat si chladnou hlavu a otevřít svou mysl novým možnostem. Do poloviny víkendu se to však bude jevit jako nemožný úkol, budete odmítat zásadní pravdu.

Dobré zprávy: Ve druhé polovině víkendu se vše změní, budete pokládat více otázek, abyste si ověřili, zda váš názor je pravdivý. Hádky, které v sobotu vzniknou, se v neděli urovnají.

Na co si dát pozor: Zatoužíte-li po romantice, budete mít tendenci přilnout k člověku, který svá sladká slova vůbec nemyslí vážně. Nezapomeňte si přibalit logický přístup, když vyrazíte na rande.

Andělská rada: Následování toho, čemu věříte, nemusí dopadnout dobře. Někdy je lepší odolat pokušení či svůj záměr odložit na jindy, abyste nebyli příliš zklamaní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Někteří lidé jsou na vás až příliš závislí a nyní vám to může začít vadit. Připravíte si proslov plný kritiky v domnění, že si dotyční lidé uvědomí, že by měli více jednat sami za sebe. Místo poděkování za rady ale můžete sklidit jen samé nepochopení.

Dobré zprávy: Zaměříte se na své chování, budete chtít zjistit, zda jste chybu neudělali vy. Zjistíte, že tomu tak není, a navíc odhalíte skrytou chybu, které jste si dříve nevšimli, a začnete pracovat na nápravě.

Na co si dát pozor: Lidé si nemusejí uvědomit, že jejich chování vám škodí. Proto, místo abyste se zavřeli doma a nevylézali ven, zkuste se smířit s tím, že některé jedince napravit nelze.

Andělská rada: Jemně lidem vysvětlete, že potřebujete trochu soukromí stejně jako oni. Zkuste se pobavit s jinými lidmi než s těmi, které vídáte každý den. Vaše mysl si odpočine a znovu nabere sílu.

Váhy (23. září – 23. října)

Lidé se vám nyní mohou zdát opravdu otravní. Jako by neměli nic jiného na práci, budete mít spoustu návštěv, které si budou stěžovat na problémy ve svém životě a vás nenechají říci ani slovo, neustále vám budou skákat do řeči. Zdá se, že jediné řešení je jet na víkendový výlet mimo místo bydliště.

Dobré zprávy: Setkání s lidmi, kteří hledí převážně na ostatní, kdežto na sebe skoro vůbec, bude příjemnou změnou. Na takové lidi navíc budete mít štěstí, ať už prostřednictvím cestování či v online světě.

Na co si dát pozor: Není vůbec na škodu účtovat si za své rady peníze. Je to možné různými způsoby, avšak pokud se k tomuto kroku rozhodnete, peníze mohou negativně ovlivnit vaše myšlení.

Andělská rada: Kladení těch správných otázek vám ušetří mnoho času, neboť se k tomu nejlepšímu možnému řešení dostanete rychleji než kdybyste pouze naslouchali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Najdete nový a dost riskantní způsob, jak mít více času. Přestože na výsledek nebudete příliš sázet, skutečně budete schopni díky svému nápadu plnit své povinnosti a sliby mnohem rychleji. Budete tak mít více času na svou rodinu, jíž jste slíbili již před dlouhou dobou, že společně někam zajdete.

Dobré zprávy: Zjistíte, že hlavní důvod, proč se vám v poslední době tolik nedařilo, byl nedostatek důvěry v sebe sama. Začnete věřit, že žádný úkol není nemožný – a stane se to pravdou.

Na co si dát pozor: Metoda pokus-omyl se vám nyní vymstí. Měli byste si být plně jisti, že to, co se chystáte udělat, bude ve vašich silách. Pochybnosti zastaví váš pokrok na několik týdnů dopředu.

Andělská rada: Vždy, když se cítíte velmi neproduktivně, si řekněte, že jste se jen dostatečně nesnažili, a přitom všechny potřebné prostředky máte. To vás donutí více se snažit a dosáhnout svého snu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete mít dostatek příležitostí vystoupat až na vrchol, jenže sebevědomím příliš překypovat nebudete, nebudete-li se dostatečně snažit. Jakákoli malá chybička vám dodá pocit, že nic neumíte. Teprve až v neděli si uvědomíte, že v něčem jste opravdu dobří, dokonce nejlepší ze všech.

Dobré zprávy: Kdykoli budete potřebovat podpořit, vaše rodina je vám vždy nablízku. Někteří členové vás dokonce sami navštíví, aby se ujistili, že jste se drželi jejich nedávné dobré rady.

Na co si dát pozor: Jsou to lidé, kteří vám říkají, že nikdy ničeho nedosáhnete, kdo vám bude soustavně snižovat sebedůvěru. Stravte nějaký čas o samotě a tam sestavte plán, jak dosáhnout svého cíle.

Andělská rada: Nezapomínejte lidem oplácet jejich dobrotu. Když se vám zrovna nedaří, ignorujete všechny projevy náklonnosti ostatních. Buďte více všímavější a vděčně jim poděkujte za vše, co pro vás dělají každý den.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dobrá nálada vás naplno pohltí. Zbavíte se všech negativních emocí, které vás trápily v posledních dnech, a dokud budete dělat to, co vás naplňuje, nemusíte se obávat jejich návratu. Také zatoužíte provést nějaké změny ve svém životě, což povede k ještě větší spokojenosti.

Dobré zprávy: Na přátele se můžete kdykoli spolehnout. Někdo, koho znáte dlouhodobě, vám nabídne svou pomoc při plnění domácích prací. Díky tomu vám to nepotrvá tak dlouho jako obvykle.

Na co si dát pozor: Společnost mnoha lidí vám v sobotu přijde jako skvělý nápad, ovšem v neděli vás může zcela vyčerpat. Nechte si nějakou energii na dobu, kdy budete o samotě.

Andělská rada: Pozvěte k sobě domů člověka, na němž vám záleží, a navrhněte společný program. Společně strávený čas plný smíchu vám vykouzlí na tváři úsměv, který vám nikdo nesebere.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete velmi společenští, nicméně vás naštve názor, který se jakkoli odlišuje od těch vašich. Budete tíhnout k přeskakování od jednoho přítele ke druhému. Zdá se, že neexistuje nic, co by ostatní řekli a vás to potěšilo. Chce to trochu trpělivosti, než najdete někoho, s kým si budete mít o čem povídat.

Dobré zprávy: Zjistíte, že čas strávený zábavou vám nemusí vybrat bankovní účet. Jakmile budete mít málo peněz, zabavíte se i jinak a tato aktivita vás začne tak bavit, že ji později budete aktivně vyhledávat.

Na co si dát pozor: Vytahování se, kolik si toho můžete dovolit koupit pro sebe i druhé, způsobí finanční katastrofu. Existuje velká šance, že tyto peníze vám budou později chybět.

Andělská rada: Naučte se se svými přáteli více vycházet. Stačí si uvědomit, že jejich názory jsou stejně hodnotné jako ty vaše. Na nějaký čas se podřídit jejich nápadům také nebude na škodu.

Ryby (19. února – 20. března)

Usmíříte se se členem rodiny, kterého jste považovali předem za nadobro ztraceného. A to nejen kvůli tomu, že vás i jeho trápí výčitky svědomí, neboť jste si naposledy řekli něco ošklivého. Osud vám ho postaví do cesty v obchodě či na společenské akci.

Dobré zprávy: Začnete být více asertivní, což oproti vašemu očekávání celé vaše okolí ocení. Dostane se vám velké podpory a vaše názory budou konečně vyslyšeny.

Na co si dát pozor: Finanční stránka bude zaostávat, pozor na zbytečné výdaje. Vaše spokojenost vám může namluvit, že některé věci potřebujete, přestože to nemusí být pravda.

Andělská rada: Važte si radosti, kterou nyní máte. Množte ji a rozdávejte lidem v širém okolí. Dobrá nálada nikdy nikoho neurazila, proto udělejte vše proto, aby se i ostatní lidé usmívali.

Zdroj článku:
  • Autorský text