Andělská poselství na středu: Střelci, pozitivní energii získáte během trávení času o samotě, Blíženci, vy z vymýšlení nových nápadů

Andělská poselství na středu: Střelci, pozitivní energii získáte během trávení času o samotě, Blíženci, vy z vymýšlení nových nápadů
Chceme-li pomoci jiným lidem, potřebujeme pozitivní energii. Ta k nám proudí ze všech směrů. Jsme-li vděční za události ve svém životě, dokážeme ji vstřebat. Cítíme-li se dlouhodobě příliš vyčerpaní, tato energie nám chybí a my bychom měli změnit svůj úhel pohledu.

A tato pozitivní energie nám chybí i tehdy, když se rozhodneme změnit svůj život k lepšímu. Určitě jste již zažili pocit, když se vám absolutně do ničeho nechtělo. Pochopitelně, bez pozitivní energie, která je jistou formou motivace, to nejde. V momentě, kdy uslyšíme dobrou zprávu, která se nám líbí, máme větší touhu něco udělat. I změnu, která zlepší náš život. Podívejte se, z čeho můžete pozitivní energii čerpat vy. Andělé nám pomáhají se vzchopit různě, jedním ze způsobů je i jejich poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Na lásku se díváte až příliš růžově. Drahé výlety s člověkem, kterého milujete, se mohou zdát dlouhodobě výhodné, ale peníze jednou dojdou. Ujistěte se, že svého vyvoleného partnera milujete z lásky, nikoli pro peníze, a on to cítí naprosto stejně.

Andělská rada: Chcete-li se vrátit k partnerovi bývalému, vzpomeňte si, proč jste se rozešli, a zjistěte, zda se již změnil k lepšímu – či zda nyní již dokážete tolerovat jeho nedokonalost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Většinou jste příliš vážní, co se týče vašich vztahů, dnes je ale vhodné zvolnit a užívat si přítomnost druhé osoby nehledě na to, o koho se jedná či nakolik odlišně se bude chovat v porovnání s vašimi zažitými standardy. Nevládnete simulaci, a proto se lidé většinou nezachovají podle vašich očekávání.

Andělská rada: Chcete-li s někým prohloubit vztah, naplánujte velkolepý program na celý den jen pro vás dva. Může to být v soukromí, ale také můžete navštívit vaše společné oblíbené místo.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše vize jsou nyní jedinečné a zaslouží si vlastní nástěnku, či alespoň speciální složku ve vašem elektronickém zařízení. K čemu je vypisování vizí dobré? Až ztratíte motivaci něco dělat a budete mít pocit, že jste zatím nic nedokázali, přečtěte si jednotlivé nápady a pracujte na své budoucnosti dál.

Andělská rada: Spousta lidí se vám bude snažit pomáhat, jak to jen jde. Jen pozor na ukvapené závěry, které by mohly odradit vaše nejsilnější kontakty.

Rak (22. června – 22. července)

Láska k vám přichází, když ji čekáte nejméně. Otevřete proto své srdce novým příležitostem, jak projevit lásku a získat ji zpět. Nemusí se přitom jednat o romantiku, svou náklonnost můžete vyjádřit i rodině či přátelům. V tomto ohledu je velmi důležitá upřímnost.

Andělská rada: Je skvělé, že se vám líbí utrácet peníze za svou zábavu, ale nezapomeňte na své povinnosti. Do části z nich totiž musíte též investovat, aby se vám dařilo více.

Na raky čeká láska, i když ji zrovna nečekají, tak se nebojte otevřít své srdce
Na raky čeká láska, i když ji zrovna nečekají, tak se nebojte otevřít své srdce | Zdroj: adriaticphoto / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte moc změnit svět. Pokud se na to necítíte, donuťte se udělat zásadní krok, který vše odstartuje. Uvidíte-li výsledek, vaše poslání se vám již nebude jevit tak nudné a naopak vás začne bavit. Začátky jsou vždy nejtěžší, poté už jde všechno samo od ruky, máte-li vizi.

Andělská rada: Důkladně se na své poslání připravte. Odpočiňte si, nechte o sebe pečovat dobrým jídlem či delší masáží a poté se s chutí pusťte do díla.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přišel čas trochu utáhnout pouto, které vás spojuje s vašimi nejbližšími. Máte-li přátelské či jiné vztahy, o nichž rodina zatím neví, běžte jí tyto lidi představit. Obava, že je vaše rodina nepřijme, protože se odlišují od jejích představ standardu, je zcela nemístná. Vaši známí milují vás a budou akceptovat i vaše přátele a obchodní kontakty.

Andělská rada: Všichni lidé ve vašem životě pro vás mají určitou hodnotu. Vyzdvihněte ji, nevíte-li, jak s představováním začít. Poté již budete vědět, co říkat dál.

Váhy (23. září – 23. října)

Cítíte-li pozitivní energii, která vás naplňuje inspirací, nenechávejte si ji pro sebe. Naopak, ujišťujte smutné lidi, že všechno opět bude v pořádku, přestože nyní tuto informaci neocení. Později, až se dostanou z nejhoršího, však pochopí, proč jste jim tato slova sdělili.

Andělská rada: Nebojte se vyzvat sami sebe, kolik lidí dnes učiníte šťastnými. Máte vše potřebné, abyste ostatní motivovali, a nevyužít tento dar by bylo sobecké.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Chystáte-li se nakupovat nový šatník na jaro, pozor. Ne všechno je tak nutné. Přílišné utrácení vám dokáže zhoršit náladu na několik dní dopředu. Kontrolujte ceny a přemýšlejte, zda vám tyto peníze chybět nebudou. Investujte spíše do přátel a rodiny, společně strávený čas vás naplní pozitivní energií.

Andělská rada: Ve společnosti jiných lidí se rozhodně nudit nebudete. Není však potřeba, abyste vynikali svým oblečením. Volte spíše prosté motivy než ty, které vyvolávají nechtěnou pozornost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Toužíte po soukromí, kterého se vám nedostává v takovém měřítku, v jakém byste si přáli. Všem sdělte, že jste po sociální stránce unavení. Pokud se neozvete, žádosti, abyste se s někým sešli, nikdy neskončí. Využijte čas strávený doma, abyste se ve svých plánech pohnuli kupředu.

Andělská rada: Uvařte oběd či večeři pro člověka, který je pro vás naprosto výjimečný. Určitě existuje někdo, s kým byste chtěli strávit čas o samotě, ať už z jakéhokoli důvodu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Flirtování vám je většinou cizí a nechápete jeho význam. Dnes se ujistěte, že též nevyužijete sladkých slov pro své vlastní pobavení. Raději běžte na rande s osobou, s níž vidíte slibnou budoucnost dlouhodobě, a všechnu pozornost věnujte jen a pouze jí.

Andělská rada: Vymyslete aktivitu, kterou můžete s touto osobou provozovat. Nápad na společné podnikání je jeden z těch smyslnějších námětů, s nímž můžete začít.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zkroťte se, kdykoli vás popadne touha bezhlavě nakupovat vše, co vidíte. Dnes se při neopatrnosti může stát, že se zcela vydáte z peněz. Nemusíte se topit v luxusu, zcela jistě se bez kožených věcí obejdete stejně jako většina vašich sousedů. Investujte peníze do pomoci lidem, ne do luxusu.

Andělská rada: K světu můžete vypadat i pomocí oblečení, které již máte doma. Stačí ho vhodně zkombinovat nebo se pustit do vytváření módních kousků pomocí metody udělej si sám.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte-li potřebu odlišit se od všech ostatních a být sami sebou, co vás drží zpátky? Je to totiž dobrý nápad. Nebojte se toho, že vás lidé začnou odsuzovat. Vždy je co kritizovat. Nebude-li to vaše změna, bude to váš způsob řešení problémů či váš oblíbený seriál.

Andělská rada: Lidem je velmi těžké se zavděčit. Je to dlouhá cesta, která vás stojí ještě více nervů. Nebojte se proto udělat změnu, víte-li, že vám prospěje a nikomu jinému neublíží.

Zdroj článku:
  • Autorský text