Andělský víkendový horoskop: Berani budou zklamaní, Blíženci mohou změnit svět

Andělský víkendový horoskop: Berani budou zklamaní, Blíženci mohou změnit svět
Většina z nás si zamiluje společnost, ale najdou se i tací, kteří raději budou trávit svůj víkend o samotě, bez přítomnosti přátel i členů rodiny. Andělé vědí, že každý má občas touhu vůbec nevylézt z postele. Bude to i váš případ nebo nejlepší nápady vzniknou, když se pobavíte s ostatními?

Tento víkend se rozhodně nudit nebudeme. A to jak v pozitivním, tak bohužel i v tom negativním slova smyslu. Andělé nám odkrývají naši budoucnost na sobotu i na neděli. Ne všichni se můžeme těšit, většinou si však špatnou náladu a zklamání způsobíme sami. Jaký bude váš víkend a co můžete udělat, aby byl lepší? Přečtěte si svůj andělský víkendový horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dlouhodobě chystáte nějaké radikální změny ve svém životě, nyní přišel čas je naplnit. Budete se snažit, aby vše šlo podle plánu. To vás může stát nervy, budete-li zklamáni sami sebou. Naštěstí zajdete na návštěvu ke staršímu členovi své rodiny, který vám šikovně poradí, co máte dělat.

Dobré zprávy: Nebude vám dělat problém poučit se z vlastních chyb. Této pozitivní vlastnosti využijete, abyste pomohli jiným lidem všimnout si, z čeho se mají poučit oni.

Na co si dát pozor: Lidé nemusejí souhlasit se vším, co uděláte. Hrozí příval vzteku, pokud se neovládnete. Naskytne se vám skvělá příležitost naučit se větší trpělivosti.

Andělská rada: Udělejte vše, co musíte. Zejména jsou-li některé vaše vztahy toxického charakteru, krátké odloučení bude více k užitku než na škodu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Upřednostníte trávení času v klidných místech, ideálně o samotě. Kreativní vyjádření vám pomůže pochopit sami sebe a uklidnit se, pokud vás někdo rozčílí. Spíše než utápět se v sebelítosti je lepší vymyslet plán, jak se stát spokojenějšími. Zaměříte-li se na to, povede se vám to.

Dobré zprávy: Přijdete na to, jak poupravit své cíle, aby se jich dosahovalo snáze. Ačkoli je víkend, obětujete svůj volný čas, aby vaše budoucnost byla světlejší. A vaše úsilí se vám vyplatí.

Na co si dát pozor: Přátelé se vám neustále budou snažit někoho dohodit, ať už po romantické stránce či jako životního kouče, kterého podle nich potřebujete. Souhlaste jen s tím, co sami chcete.

Andělská rada: Nebuďte před přáteli tak tajemní. Čím dříve si uvědomí, čím vás určitě nadchnou a čím vás naopak snadno naštvou, tím dříve můžete přestat poslouchat jejich neefektivní nápady.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nenecháte si ujít jedinou příležitost spřátelit se s novými lidmi. Kreativita vám také chybět nebude, začnete uvažovat o novém projektu, který změní svět. Zpočátku osloví jen pár lidí, ale vy vytrváte a počet lidí, kteří se k vám v blízké budoucnosti přidají, bude narůstat.

Dobré zprávy: Vaše největší sny z říše fantazie dokážete přenést do reality. Spousta lidí vám při tom ráda pomůže. Jediná podmínka je, že musíte začít ještě tento víkend.

Na co si dát pozor: Můžete být značně netrpěliví, pokud výsledky neuvidíte hned. Takto ale ničeho nedosáhnete. Dejte svým snům ještě jednu šanci, a bude-li třeba, následně další a další.

Andělská rada: Všímejte si pouze pozitivních výsledků. Lidé vám mohou vyčítat, že vaše pokroky jsou velmi malé. Hlavnější ale je, jak svou cestu za úspěchem vidíte vy sami.

Vaše největší sny z říše fantazie dokážete přenést do reality
Vaše největší sny z říše fantazie dokážete přenést do reality | Zdroj: Yaruta / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Nebudete moci přestat myslet na duševní pohodu vašich přátel a členů rodiny. Můžete být dokonce vtíraví, nedostanete-li uspokojivou odpověď na otázku, jak se jim daří a zda něco nepotřebují. Neohlášená návštěva nemusí nutně skončit úsměvem na tváři, přijdete-li nevhod.

Dobré zprávy: Budete jako magnet pro úspěšné lidi. Svěří vám tajemství svého úspěchu. Budete-li jim pořádně naslouchat, můžete i vy sami sestavit plán, jak být bohatší či pozitivnější.

Na co si dát pozor: Vaše vlastní představivost vám způsobí velkou škodu. Nic není tak růžové, jak si to zprvu naplánujete, tak na to pro své vlastní dobro nezapomínejte.

Andělská rada: Můžete dosáhnout důležitých milníků ve svých plánech. Ochota pracovat o vašem volnu však bude minimální. Najděte někoho, kdo naplní vaši mysl silnou motivací.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začnete být upřímnější a ušetříte se mnoha zklamání a hádek. Zkusíte říkat pouze pravdu a nezalhat ani jednou. Zároveň budete taktnější než obvykle. Na tom není nic špatného, naopak o přátele nebudete mít nouzi. Všichni se k vám budou rádi vracet pro upřímnou zpětnou vazbu všeho, co dělají.

Dobré zprávy: Rozhodnutí ohledně vašich přátel a domácích prací budou jen správná. Dokážete si vše řádně zorganizovat a snadno přesvědčíte ostatní, aby vám pomohli.

Na co si dát pozor: Nereálná očekávání ohledně vaší rodiny vám mohou nepěkně zavařit. Úspěch, který zažijete, vám může dočasně sebrat vaši schopnost úcty ke starším.

Andělská rada: Nenechte své úspěchy zakalit vám mysl. Vždy jednejte s pokorou, jako by se vám tolik nedařilo. Ostatní lidé ocení, že svému egu neříkáte pane a neplníte všechna jeho přání.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zatoužíte hrát si s ohněm, zejména po romantické stránce. Asertivitu jiných jedinců budete brát jako hru a podle toho budete reagovat. Vaše reputace tím může značně utrpět, proto se nejdříve ujistěte, že daný člověk nemluví zcela vážně, než se do něčeho takového pustíte.

Dobré zprávy: Budete-li obezřetní, dokážete své touhy ovládat a využít k tomu, abyste všechny ostatní udělali šťastné. Postupně zjistíte, že držet se zpátky má jisté výhody.

Na co si dát pozor: Workoholici, kteří tráví celé víkendy prací, vás nyní inspirují, abyste udělali totéž. Běžte se raději bavit s přáteli, takto strávený čas by vaší psychické stránce rozhodně neprospěl.

Andělská rada: Buďte kreativní a přijďte na způsob, jak se bavit, přestože na zábavu nemáte nejmenší pomyšlení. Zkuste najít začínající zpěváky, kteří vás nadchnou svou schopností vyjadřovat pocity pomocí slov.

Váhy (23. září – 23. října)

Čas strávíte s lidmi, které máte rádi nejvíce, a skvěle se pobavíte. Máte-li spolubydlící, s nimiž jste se v poslední době nepohodli, tyto vztahy se nyní zlepší. Zjistíte, že máte společného mnohem více, než jste se původně domnívali. Budete více společenští než obvykle, o nápady na zábavu nebudete mít nouzi.

Dobré zprávy: Odstraníte jeden zlozvyk, který ničí vaše zdraví. Neodstraníte-li ho úplně, alespoň podniknete potřebné kroky vedoucí k jeho úplnému odstranění. Tak či tak budete s výsledkem velmi spokojení.

Na co si dát pozor: Konzumace alkoholu není vhodné vyplnění zábavně zaměřeného víkendu. Omezte ho na minimum, pomohl by vám pouze ke zbytečným hádkám s lidmi, které máte rádi.

Andělská rada: Naučte se mít více rádi sami sebe. Tím ovlivníte způsob, jakým se díváte na všechny ostatní. Budete-li znát své hodnoty, na každém jedinci si budete všímat jen toho dobrého.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše staré zájmy vám nyní přijdou neatraktivní. Začnete hledat různé důvody, proč dělat něco jiného. Můžete být smutní, že jste ztratili motivaci, nebo můžete jásat, že si najdete a vyzkoušíte něco, co jste dosud neudělali. Ke spokojenému víkendu vede ta druhá cesta.

Dobré zprávy: Své blízké začnete bombardovat sladkými slovy. Budete cítit, že to tak je nejlepší. A vaše předtucha se vyplní, přinejmenším vám poděkují za vaši upřímnost.

Na co si dát pozor: Začnete mít pocit, že jste lepší než všichni ostatní. Kritizování těch, kteří toho ve skutečnosti vědí více a kteří vám své znalosti chtějí předat, bude na denním pořádku.

Andělská rada: Nechte své ambice, aby vedly váš život, držte je však pod kontrolou. Vždy myslete i na ostatní, a to jak na ty nejbližší, tak na lidi, které neznáte tak dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Spíše než na pohodlí ostatních lidí se zaměříte na pohodlí své vlastní. Můžete o sobě pochybovat, můžete si připadat nepotřební jen proto, že nezajdete nad rámec svých možností, abyste někoho jiného učinili šťastným. Pamatujte na to, že čas od času je potřeba věnovat plnou pozornost sobě samým.

Dobré zprávy: Lidé k vám budou vzhlížet i přesto, že se více zaměříte sami na sebe. Budou obdivovat vaši schopnost všímat si svých chyb a následně je redukovat.

Na co si dát pozor: Než se rozhodnete utrácet za drahé oblečení, ujistěte se, že ho skutečně potřebujete. Nakupování drahých věcí jen proto, abyste později někoho okouzlili, není dobrý nápad.

Andělská rada: Omezte všechny rušivé vlivy, které vás znervózňují. Ačkoli sousedé mohou být hluční, nejlepší způsob vyřešení této situace je ignorovat vše, co vám obvykle vadí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všechen svůj volný čas zaplníte prací. Brzy se vám to vymstí. Nejenže vám dojdou nápady k sebezlepšování v této životní oblasti, ale také vás to absolutně nebude bavit. Nutit se vymýšlet nějaké zlepšováky vám zajistí víkend, na který budete vzpomínat velmi neradi.

Dobré zprávy: V průběhu víkendu si uvědomíte, že potřebujete odpočívat, ne zahlcovat svůj mozek. Čím dříve si to však uvědomíte, tím dříve začnete být spokojení.

Na co si dát pozor: Lidi, kteří vám budou chtít pomoci odvázat se, budete odmítat. Je to ale špatný nápad. Dejte jim šanci a přikývněte na jejich nápady.

Andělská rada: Zkuste své sebevzdělávání omezit na jednu až dvě hodiny každý den. Touha vědět toho co nejvíce pouze zahltí váš mozek, který si v určitou chvíli přestane pamatovat vše, co mu předhazujete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jen stěží pustíte jiné lidi ke slovu. Chvilku může být osvěžující, že toho máte tolik na srdci, v průběhu času se to však stane pro většinu lidí otravným. Máte schopnost selektovat své myšlenky na ty, které byste měli šířit, a na ty, které byste si měli nechat pro sebe, nyní na ni ale jaksi zapomenete.

Dobré zprávy: Chcete-li bavit lidi svými vtipy, můžete vyrazit do společnosti a splnit si své přání. Budete vtipnější než obvykle, neboť určitým lidem se vaše sdělení budou líbit.

Na co si dát pozor: Máte určitá očekávání v oblasti financí, avšak toto se vám nemusí splnit tak rychle, jak si představujete. Dejte si načas a postupujte pomalu, ale efektivně.

Andělská rada: Ve své práci najděte její kouzlo. Nenechte svou mysl, aby vám řekla, že to, co děláte, je neskutečně nudné. Své úspěchy sdílejte s přáteli, kteří vám řeknou upřímně, zda váš plán má budoucnost.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete tíhnout k nadměrnému utrácení za sebe samotné. Lehce zapomenete, že spousta lidí má mnohem méně peněz než vy a potřebují je více. To vám může způsobit nemalé komplikace, pokud odmítnete půjčit členovi rodiny, který na vás spoléhá.

Dobré zprávy: Naskytne se vám příležitost změnit svůj život. Toužíte-li po lepší práci, bude vám nabídnuta, pokud nemáte nikoho, komu byste zcela věřili, objeví se někdo, kdo se časem může stát vaším nejlepším přítelem.

Na co si dát pozor: Předsudky vůči určitým lidem mohou platit na některé jedince, možná na většinu jedinců, ale vždy se najde někdo, kdo žije život oproti vašemu vžitému očekávání.

Andělská rada: Místo abyste se ze svých peněz radovali pouze chvilku, věnujte je někomu, kdo je potřebuje, a radost vám vydrží dlouhé dny, ne-li týdny.

Zdroj článku:
  • Autorský text