Andělský horoskop na leden: Kozorozi budou mít skvělou náladu, Ryby by se měly zaměřit na povinnosti

Andělský horoskop na leden: Kozorozi budou mít skvělou náladu, Ryby by se měly zaměřit na povinnosti
V zimních měsících se nám nechce nic dělat, nejraději bychom zalezli a vylezli, až se pořádně oteplí. Andělé jsou na nepříznivé podmínky připraveni lépe. Hřeje je pocit, že pro nás udělají dobrý skutek. V lednu je to nejinak. Sepsali pro nás všechny horoskop na první měsíc v roce.

Jaké by to bylo, kdybychom přesně věděli, co se nám stane? Hrát si s osudem není moudré. Z tohoto důvodu nám andělé nesdělí všechno, co nám osud přichystal. Nesprávné by ale bylo neodhalit vůbec nic. Proto nám andělé přinášejí horoskop na měsíc leden roku 2024. Co vás čeká a nemine? Přečtěte si, na co si dát pozor, a v jaké oblasti očekávat úspěch.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ke svým cílům budete postupovat rozvážně, což vám umožní rozhodovat se správně a nedělat nic, co by vás ve vašem pokroku mohlo zastavit. Můžete být překvapeni, jak hladce se vám zdaří každý krok, který podniknete. Kroky, které byste nikdy předtím neudělali, se nyní vyplatí.

Dobré zprávy: Budete samostatnější než obvykle, což vás dovede ke slibnému cíli. Myšlení dopředu vám nebude cizí, a tak vás nic nepřekvapí. Vše zvládnete s předstihem.

Na co si dát pozor: Jste-li týmový hráč, někteří lidé mohou nesouhlasit s vašimi kroky. Pokud je poslechnete, nemusíte svého cíle dosáhnout nikdy.

Andělská rada: Vaše oblíbený způsob je Teď nebo nikdy. Tentokrát se ho držte, změní váš život a zlepší vaši finanční situaci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vědomosti, které jste nashromáždili v minulosti, vám nyní pomohou dostat se na vrchol. Vaši pozitivní náladu nemůže nikdo a nic zastavit. Začnete se více vzdělávat, abyste toho věděli ještě víc, nebo zajdete někam, kde se shromažďují lidé, kteří vám mají co předat.

Dobré zprávy: Vaši přátelé pro vás budou balzámem na duši. Díky nim si udržíte svou pozitivitu a ani vás nenapadne se hněvat. Celý svět se vám rozjasní, budete opravdu šťastní.

Na co si dát pozor: Zatoužíte si dokázat to, co jste se naučili. Některé výzvy, které vymyslíte sami a které podstoupíte, vám mohou ukázat, že ještě nejste ti nejlepší z nejlepších.

Andělská rada: Ambiciózní plány, které neustále budete vymýšlet, nemusejí přinést zlepšení. Nad vším se zamyslete ještě předtím, než to uděláte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začnete mít pocit, že se měníte až příliš. Není to pravda. Změny jsou důležité a vy na to v průběhu měsíce přijdete. Nebude se vám chtít vykašlat se na přátele, kteří vám nejsou k ničemu a pouze z vás vysávají energii. Postupně si uvědomíte, že vám bez nich bude mnohem lépe.

Dobré zprávy: Nebudete se soustředit na nic, co vám bere pozitivní energii. Uděláte vše pro to, abyste začali vést spokojenější život. Také vaše finanční situace se zlepší.

Na co si dát pozor: Můžete nabýt dojmu, že abyste se zavděčili někomu, koho jste teprve nyní poznali, musíte za něj platit všechny výdaje. Neplaťte za někoho, kdo vás využívá.

Andělská rada: Dluhy vůči někomu nemůžete splatit najednou, aniž byste vy sami nestrádali. Nebojte se obhájit, proč potřebujete více času. Lidé, kteří jsou shovívaví, vám ho poskytnou.

Rak (22. června – 22. července)

Vaši přátelé budou rozhodovat o vašem životě, přímo či nepřímo. Nad vším se důkladně zamyslete, než to uděláte. V průběhu měsíce zjistíte, že pár vašich přátel není tak čistých, jak jste si původně mysleli. Spojíte se s novými přáteli, takovými, kteří vás berou jako plnohodnotnou a svéprávnou osobu.

Dobré zprávy: Setkáte se s velmi moudrými lidmi, kteří vám poradí, jak vést svůj život, a to tak, abyste byli mnohem spokojenější. Zda jejich radu poslechnete či nikoli, nechají čistě na vás.

Na co si dát pozor: Někteří lidé, se kterými se rozloučíte a pošlete je pryč, mohou držet vaše nejtajnější tajemství a vytáhnout ho ve chvíli, kdy se vám to bude hodit nejméně.

Andělská rada: Některé z vašich zájmů jsou velmi neobvyklé, ale to neznamená, že jste jediný člověk, který se jim věnuje. Najděte podobně smýšlející lidi a tento koníček vás začne bavit mnohem víc.

V průběhu měsíce získáte nové přátelé, ale dávejte si pozor na ty staré.
V průběhu měsíce získáte nové přátelé, ale dávejte si pozor na ty staré. | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Je možné, že se nebudete moci vyhrabat z velkého množství úkolů, které jste slíbili ostatním lidem, a také vaše předsevzetí bude nahnuté, málem ho nedodržíte. Na druhou stranu budete velmi produktivní, co se týče vašich vlastních nápadů a závazků vůči zaměstnavateli.

Dobré zprávy: V zaměstnání můžete být povýšeni nebo si najít takové, které vám bude plně vyhovovat. Co se týče financí a kariérní stability, nebudete si mít na co stěžovat.

Na co si dát pozor: Můžete se cítit být nuceni dělat určité úkoly proti vaší vůli. Čas od času vám bude chybět motivace někam vůbec dojít, natož něco dělat. Vrhněte se na to, ať to už máte z krku.

Andělská rada: Spojujte se s vlivnějšími osobami, ke konci měsícem vám opravdu hodně pomohou, až vám něco nepůjde. Nenechte se však pohltit mocí, jíž můžete získat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Bude záležet jen na vás, kolika příležitostí se chytíte. Budete hodně kreativní a budete neustále vymýšlet způsoby, jak něco udělat pořádně. Ne všechny vaše plány vyjdou, ale vy se nikdy nevzdáte. Naneštěstí to může vyústit ve vaší přepracovanost.

Dobré zprávy: O práci nyní nebudete mít nouzi. Čím více práce, tím větší finanční zabezpečení a tím větší ohodnocení. Vaše pozitivita nebude ohrožena.

Na co si dát pozor: Nepřestávejte se starat o svou zábavu a své vlastní pohodlí jen proto, že nyní máte práce nad hlavu. Rovnoměrně si ji rozdělte do částí, které se vám nebudou jevit jako nemožné na zvládnutí.

Andělská rada: Pozor na nedostatek energie. Najděte způsoby, jak ji rychle doplnit. Najděte si nový koníček nebo prohlubte ten stávající.

Váhy (23. září – 23. října)

Skoro všechny aktivity, které podniknete, budou s nejbližšími přáteli, potažmo s rodinou. Vaše nutnost se socializovat s ostatními se stane nesnesitelnou, pokud se rozhodnete trávit čas o samotě. Také máte velkou šanci zazářit v zaměstnání či zlepšit vztahy mezi spolupracovníky.

Dobré zprávy: Rozhodnete se razantně změnit svůj život. To se bude týkat hlavně způsobu vašeho myšlení. Začnete dělat věci, které by do vás nikdy nikdo neřekl, a ve svých plánech uspějete.

Na co si dát pozor: Čas od času si budete chtít dokázat svou samostatnost. To vám ne vždy vyjde, bez rad toho příliš mnoho neuděláte. Držte si u sebe alespoň nejbližší členy své rodiny.

Andělská rada: Hledejte příležitosti i tam, kde se obvykle nevyskytují. Nezapomeňte, že jedině změny vás dovedou ke štěstí. Nebojte se experimentovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Připravte se na náročný měsíc. Chvílemi nebudete vědět, kam dřív skočit, abyste stihli všechnu práci, péči o domácnost i vztahy, které mohou být chvílemi napjaté, chvílemi báječné. Zkuste zpomalit a uvidíte, že ne všechno je tak špatné, jak se vám ve spěchu zdá.

Dobré zprávy: Lidé si k vám budou chodit pro radu. Nabydete dojmu, že bez vás by se lidem žilo o něco hůř. Také dostanete příležitost objasnit své názory. Spousta lidí vám bude tleskat.

Na co si dát pozor: Vaši sousedé, ačkoli se budou postupně uklidňovat, nemusí sdílet váš názor na to, jak vypadá ideální sousedský vztah. Dejte jim čas, nyní budou jednat impulzivně.

Andělská rada: Přestaňte ovlivňovat svou rodinu. Je skvělé, že se o ně chcete postarat, avšak oni si své problémy tentokrát musejí vyřešit sami.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zatoužíte po luxusnějším životě, naplnění tohoto snu ale nepřinese nic dobrého, naopak můžete ztratit velké množství dobrých přátel, kteří vás mají rádi za to, kdo skutečně jste. Přišel čas rozhodnout se mezi lepší finanční situací a přáteli, kteří vás nikdy nezklamou.

Dobré zprávy: O spoustu toho přijdete, ale každý začátek vyplývá z konce něčeho jiného. Brzy přijdete na to, že nevyhnutelné změny vám nakonec zajistily skvělý život.

Na co si dát pozor: V první polovině měsíce si dejte pozor na svá slova. Mohou zranit, obzvláště vyřknete-li je ze smutku, že se vám nedaří.

Andělská rada: Budete mít velký vliv na lidi, kteří vám důvěřují. Nedovolte, aby jim kleslo sebevědomí jen proto, že jim řeknete něco, co si špatně vyloží.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše dobrá nálada se objeví začátkem měsíce a s menšími přestávkami vydrží až do jeho konce. Občas budete až příliš sobečtí, nebudete myslet na ostatní, většinou se ale budete snažit zlepšit svět a ostatním pomáhat.

Dobré zprávy: Nebudete mít nejmenší problém plnit sliby, pokud budete věřit, že jejich splnění je dobrý skutek. Také budete hodně plánovat, vymyslíte si kariérní program na celý rok.

Na co si dát pozor: Občas budete reagovat neuváženě a vaše slova mohou ublížit, pokud jim to dovolíte. Myslete více na ostatní.

Andělská rada: Trpělivost vám pomůže udržet si pozitivní přístup k životu i k ostatním lidem. Nenechte několik závistivých jedinců, aby vás rozdělovali s vašimi nejbližšími.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Někdy je lepší se během pokroku vrátit na začátek, abyste poznali, jak máte pokračovat. Celý měsíc máte čas si rozmyslet, jakým směrem se chcete po zbytek roku ubírat. Máte šanci dosáhnout velkých úspěchů a nyní máte šanci konečně začít konat něco převratného.

Dobré zprávy: Odpočinek a přemýšlení o svém životě vás povedou cestou, kde je nástrah podstatně méně. Věříte-li, že něco zvládnete, stane se to realitou.

Na co si dát pozor: Zvláštní pozornost věnujte svým vztahům. Vyskytne se v nich určitá nerovnováha jako důsledek problémů, které jste přehlíželi.

Andělská rada: Nedovolte, aby vaše pýcha narušila vaše vztahy či morálku. Buďte pokorní a vděční za to, že nyní se vám daří.

Ryby (19. února – 20. března)

Zatoužíte se pouze bavit, až zapomenete na své povinnosti. Nemělo by se to dít. S určitou disciplínou pro vás nebude nemožné zvládat povinnosti a naplnit svou touhu po zábavě současně. Čekají vás noví přátelé, kteří vám přinesou nový směr pro váš život.

Dobré zprávy: Budete mít štěstí na lidi, kteří se nebudou bát vám sdělit, co máte na srdci. Uvědomíte si, že chcete-li žít dobrý život, musíte se přestat litovat.

Na co si dát pozor: Nemusíte vždy plně pochopit, co se vám druzí lidé snaží sdělit. Neberte si všechno osobně, jinak začnete nacházet souvislosti tam, kde ve skutečnosti neexistují.

Andělská rada: Staňte se více nezávislými na ostatních. Udržujte si přátelství, abyste se vždy měli kam vracet, ale nedovolte, aby vám vliv vašich přátel přerostl přes hlavu.

Zdroj článku:
  • Autorský text