Andělský horoskop na čtvrtek: Býci by si měli dát pozor na finance, Kozorozi budou řešit zdravotní stav blízké osoby

Andělský horoskop na čtvrtek: Býci by si měli dát pozor na finance, Kozorozi budou řešit zdravotní stav blízké osoby
Předpověď počasí slibuje na čtvrtek četné bouřky. Velmi obdobná je bohužel i předpověď astrologická. Andělé vám však pomohou její dopady zmírnit.

Blíží se konec pracovního týdne, většina znamení však bude v jednom kole. Mnozí z vás budou řešit konflikty s partnerem či na pracovišti. Některá znamení budou řešit finance, s tím, že u těch z vás, kteří mají resty z minulosti, může dnes dokonce zazvonit exekutor. Čtvrtek bude zkrátka vším, jen ne poklidným dnem.

Beran (21. března - 19. dubna)

Vaše energie bude sice na vrcholu, ale pracovní tlak stále narůstá. Snažte se všechny závazky a finanční transakce řešit opatrně. Nepřijímejte žádné nové úkoly, pokud si nejste jisti, že je dodržíte. 

Býk (20. dubna - 20. května)

Pozor na finance, Býci. Neutrácejte příliš za zábavu ani za kosmetické produkty a služby. Držte finance pevně ve svých rukou a nedovolte příbuzným ani přátelům, aby je spravovali nebo vás přesvědčili o tom, jak si myslí, že byste se svými penězi měli naložit. Andělé také varují před možným konfliktem doma, vaše rodina vám může vytýkat, že s nimi netrávíte dost času. Výtka je bohužel oprávněná.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Fyzicky se dnes budete cítit více než dobře. Snažte se však zdraví nezanedbávat, v budoucnu by se vám to mohlo šeredně vymstít. Co se týče psychiky, s tou vám může zamávat nepříjemný rodinný problém. Jeho řešení by dnes mělo být vaší prioritou.

Rak (22. června - 22. července) 

Začněte meditovat a cvičit jógu, abyste získali především duševní odolnost. Vzhledem k tomu, že se doma pořádá akce, budete dnes muset utratit spoustu peněz. To může negativně ovlivnit vaši finanční situaci. 

Lev (23. července - 22. srpna)

Čtvrtek je skvělým dnem pro oživení starých kontaktů a vztahů. Odpoledne se budete chtít věnovat svému koníčku, ale plány vám naruší nečekaná návštěva či telefonát. Večer si naplánujte nějakou příjemnou činnost se svou drahou polovičkou.

Panna (23. srpna - 22. září)

Pokud máte pocit, že nemáte dost peněz, požádejte o radu staršího člena rodiny ohledně hospodaření s penězi a úspor. Čtvrtek je také ideálním dnem na to, přestat konečně kouřit.

Váhy (23. září - 22. října)

Čtvrtek je konečně dnem, kdy si budete moci alespoň trochu odpočinout. Zajděte si na masáž nebo třeba zaplavat. Na sociálních sítích na vás stále ‘’vyskakují’’ vtipy o manželském životě, ale dnes se vynoří úžasně krásná fakta o vašem manželském životě, což vás dojme téměř k slzám.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Nespoléhejte na osud a snažte se zlepšit své zdraví, protože štěstí je v tomto ohledu skoupé. Máte-li nějaké prohřešky z minulosti, dnes se pravděpodobně vyjeví a vás čeká nepříjemný dopis či dokonce návštěva exekutora. 

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Ve čtvrtek se probudí vaše vnitřní dítě a vy budete mít velmi hravou náladu. Pokud jste student a chcete studovat v zahraničí, může vás dnes rozčílit finanční krize doma. Ti z vás, kteří jsou v partnerském svazku, by měli konzultovat plány na večer se svým protějškem, v opačném případě se partner rozčílí. 

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Podnikatelé tohoto znamení by dnes měli být opatrní a investovat své peníze velmi promyšleně. Zdraví starší osoby v rodině může způsobit určité napětí. Snažte se nenutit ostatní dělat věci, které vy sami neděláte.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Samoléčba může způsobit závislost na lécích. Dávejte si proto pozor na to, co užíváte. Předpokládá se nárust příjmů z minulých investic. Děti budou vyžadovat více pozornosti, snažte se s nimi proto strávit nějaký kvalitní čas.

Ryby (19. února - 20. března)

Vyhněte se vysoce kalorické dietě, abyste se udrželi fit. Snažte se též ve čtvrtek zbytečně neutrácet a věnovat se partnerovi a dětem. Pozor také na možný konflikt na pracovišti.