Andělská poselství na úterý 22. srpna: Býci, nestrachujte se tolik o rodinu, Váhy, máte velké schopnosti

Andělská poselství na úterý 22. srpna: Býci, nestrachujte se tolik o rodinu, Váhy, máte velké schopnosti
Tento svět je někdy krutý. Naštěstí existují bytosti, které na nás dávají neustálý pozor. Nevidíme je, ale jejich přítomnost je více než zřejmá. Občas nám radí milý hlásek, který nepatří nikomu, ale my ho i tak slyšíme a na jeho slovech něco je.

Neexistuje člověk, který by byl se vším spokojen. Možná až na buddhistické mnichy nevnímáme neúspěch jako něco pozitivního. Ale měli bychom. Andělé jsou nám vždy nablízku, abychom se mohli poučit. Ale vnímáme je? Někdo ano. Přečtěte si, co se vám snaží říci o úterním dni.

Beran (21. března – 19. dubna)

Svěřte nám své problémy a požádejte o pomoc. My vás nikdy neodmítneme a vaše volání vždy vyslyšíme. Nemusíte to říkat nahlas, stačí na nás pomyslet a své starosti nám svěřit v duchu. Představte si nás vedle vás, poněvadž my vaši duši neustále strážíme.

Andělská rada: Napište nám dopis a uschovejte ho na bezpečné místo, aby vaše přání bylo vyslyšeno co nejdříve.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemějte strach o svou rodinu. Ať je můžete navštívit či přebývají v naší sféře, my se o ně řádně postaráme. Pokud vás trápí jednání někoho blízkého, vězte, že již pracujeme na jeho uvědomění.

Andělská rada: Trápení pouze zhoršuje vaše utrpení. Věřte, že se vše zlepší, a než se nadějete, bude tomu tak.

Blíženci (21. května – 21. června)

Připadáte si ublížení. Je čas na uzdravení svého ducha. Nelpěte na lidech, kteří vám ublížili, a raději se zaměřte na ty, kteří vám dělají radost a snaží se vás pobavit. Staráme se, abyste nestrádali.

Andělská rada: Zkuste si představit, že vám nikdy nikdo neublížil, a radost se vrátí do vašeho života.

Rak (22. června – 22. července)

Uzavíráte se sami do sebe a to je špatně. Nehledíte na své okolí a věnujete se pouze svému štěstí. To se ale nedostaví, pokud v tomto chování budete pokračovat. Nechte nás navést vás na správnou cestu.

Andělská rada: Všímejte si vlastností, které na vás lidé obdivují, a zaměřte se na jejich rozvoj a potlačení těch vlastností, které jsou pro ostatní přítěží.

Lev (23. července – 22. srpna)

Strážíme vás ve dne v noci, ale ne vždy se vám bude dařit. To je úděl života. Chceme pro vás to nejlepší, ale bez chyb byste se nepoučili a zlenivěli byste. Buďte vděční za všechno, co vás v životě potká, i za to špatné.

Andělská rada: Jakmile zjistíte, co děláte špatně, naskytne se vám skvělá příležitost osobního rozvoje.

Panna (23. srpna – 22. září)

Soustavně kritizujete lidi, kteří vás mají rádi, a odháníte je od sebe. Nejste v kontaktu jen tak, každý člověk, s nímž se stýkáte, je pro vás nějakým způsobem důležitý. Důvod vám leží u nohou, prozkoumejte ho zblízka.

Andělská rada: Nemůžete-li najít smysl vašich vztahů, zeptejte se těchto jedinců, co se jim na vás líbí.

Váhy (23. září – 23. října)

Vzhlížíte vzhůru a žádáte o radu vyšší moc. Nám to imponuje, nicméně byste si měli uvědomit, že máte stejnou moc jako my. Ve vašem případě se jedná o sebedůvěru. Jakmile si začnete věřit, začnete lépe vnímat i nás a my vám můžeme snáze pomoci.

Andělská rada: Není bytosti, která by nevznikla z Boží vůle. Starejte se o sebe stejně dobře, jako byste se starali o nás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Překážky ve svém životě překonáváte na výbornou, ovšem někdy máte pocit, že celý svět je proti vám. To je známka ega, na které byste se měli zaměřit, aby vám neničilo život.

Andělská rada: Zaměřte se na své sny, pokud nás chcete požádat o pomoc. Odpověď je na dosah.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dnes se budete potýkat se špatnou motivací v nějaké životní oblasti. My jsme poblíž a pokud budete chtít, poskytneme vám cennou radu. Chcete-li se nás na něco zeptat, udělejte to.

Andělská rada: V duchu si položte otázku. Naši odpověď uslyšíte ve své hlavě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vaší mysli se zrodil plán, jak uspět. Vy se ale stále bojíte jít si za svým. Přesně tento plán vám pomůže si dokázat, že jste výjimečný člověk. Podsunuli jsme vám ho totiž my. Jděte za ním.

Andělská rada: Vnitřní hlas vám poskytne více odpovědí, než jste si kdy uvědomovali. Vede vás za láskou a lepšími zítřky.

​​​​​​​Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nyní nás potřebujete, jsme vám blíže než kdy dřív. Něco vám uniká a my vám poskytujeme moudrost, kterou si přejete. Dívejte se na svět detailněji a již brzy si všimnete, že je veselejší.

Andělská rada: Vedeme vás životem. Navštivte blízkého přítele, který vám poskytne důležitý vhled.

​​​​​​​Ryby (19. února – 20. března)

Vždy vás podporujeme, ale také se vás snažíme varovat před krokem, který není správný. Vnímejte toto varování a dnes si dejte výjimečný pozor na své chyby i na špatně smýšlející jedince.

Andělská rada: Dnes vám hrozí nebezpečí, postupujte s co největší opatrností ke všemu, co by vás mohlo ohrozit.

Zdroj článku:
  • Autorský text