Andělská poselství na úterý: Býci, žijte přítomných okamžikem, Kozorozi, nesnažte se být příliš populární

Andělská poselství na úterý: Býci, žijte přítomných okamžikem, Kozorozi, nesnažte se být příliš populární
Zůstat stále klidnými je v dnešním světě čím dál tím těžší. Někdy nezbývá nic jiného než usednout do tureckého sedu, zavřít oči, uvolnit všechny svaly a soustředit se na nitro mysli. Andělé tvrdí, že se jedná o jeden z nejúčinnějších způsobů, jak najít své vlastní štěstí. Meditace nám navíc pomáhá více se s nimi spojit.

Klidná mysl, která postrádá jakékoli negativní myšlenky, je účinná zbraň v boji proti vlastnímu smutku. Nemá-li nás co činit smutnými, můžeme dosáhnout štěstí. Andělé nám skrze meditaci ukazují cestu, jsou více vyslyšeni. Nikdy se to ale nepovede napoprvé. Chce to čas, než si navykneme na blízkou přítomnost andělů. Přečtěte si, co vám radí na úterní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve všech vztazích vás ovládá strach, že nedostanete to, co chcete. Nemůže to být ale právě naopak? Co když se bojíte okamžiku, kdy to dostanete, máte strach, že začnete lidi zneužívat, abyste dostali víc? Velkou zbraní je velkorysost, ale také vděčnost. Prožívejte radost, že nyní máte to, co máte.

Andělská rada: Mějte na paměti, že vaše pocity nejsou fakta. Nenechte svou představivost, aby ničila vaše vztahy. Každému člověku řekněte, proč jste rádi, že vám vstoupil do života.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neutíkejte do minulosti ani netravte čas v budoucnosti, která nikdy nemusí nastat. Uvědomění si přítomného okamžiku vám umožní odhalit, proč nyní nemáte to, čeho byste si přáli dosáhnout. Měňte své plány, je-li to zapotřebí. Ohýbejte svou přítomnost, abyste byli opravdu šťastní.

Andělská rada: Kultivujte schopnost měnit své názory. Je-li jasné, že váš stávající názor vám nepřináší pocit psychické pohody, změňte ho. Je to jednodušší, než si dokážete připustit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je důležité mít víru. Nicméně vaše víra vám může nalhávat, že něco je lepší nebo horší, než jaká je skutečnost. Nejste-li si jisti, zda vás lidé mají rádi, zeptejte se jich na to. Pěkně napřímo a bez zbytečných slov navíc. Neupřímnost poznáte sami, lidé znervózní, pokud vám neříkají celou pravdu.

Andělská rada: Dejte do svých vztahů všechno, co můžete. Dennodenně se stává, že se vztahy rozpadají. Může to potkat i vaše vztahy, ale to není důvod k tomu, zanedbávat lidi, kteří si pro vás přejí to nejlepší.

Rak (22. června – 22. července)

Nenechte nespokojenost, aby vás nutila utrácet peníze za luxus nebo přenášet negativní emoce na ostatní lidi. Máte pocit, že vám nikdo nerozumí a jinde byste se měli lépe? Zřejmě nejste spokojeni s tím, kde žijete. Neodjíždějte, místo toho se zaměřte na zlepšení vašeho momentálního života, právě zde.

Andělská rada: Pochybovat o sobě je zcela normální. Každý člověk má občas pochyby, zda dělá správnou věc. Neměli byste jednat podle tohoto pocitu, je pouze přechodný a do pár dní zmizí.

Někteří, kterým pomůžete, se můžou později stát vaší přátelé.
Někteří, kterým pomůžete, se můžou později stát vaší přátelé. | Zdroj: giulombardo.ct / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé vás nemusí nutně vnímat jako někoho, kdo je již omrzel. Máte-li tento pocit, popřemýšlejte o změně denní rutiny. Zkuste do svého života vnést trochu vzrušení, podle vlastního uvážení. Zažijete-li pocit štěstí, ostatní lidé se vám přestanou zdát otrávení vaší přítomností.

Andělská rada: Naučte se milovat sami sebe. Poté můžete pomáhat těm lidem, kteří si přijdou nepotřební. V těchto lidech najdete dlouhodobé přátele. Upozorněte na to, že někteří lidé jsou více zanedbáváni společností, přestože jsou hodní a nesobečtí.

Panna (23. srpna – 22. září)

V některých situacích je vhodné předstírat, že je vše v pořádku, neměli byste toto chování ale přenášet do svého osobního života. Je normální být občas smutní. Pracujte na odstranění smutku tím, že pomůžete někomu jinému. Smutek také odstraníte, když začnete lidi vnímat i s chybami – přestanete si myslet, že to pouze vy jste nedokonalí.

Andělská rada: Postavte se problémům čelem. Budete-li se před nimi skrývat, pouze porostou a nastane den, kdy si vás najdou. V soukromí nepředstírejte, že váš život je úžasný – prozatím není.

Váhy (23. září – 23. října)

Nechcete-li dnes pomáhat lidem, je to v pořádku. Každý občas potřebuje odpočívat. Je ovšem nemoudré slibovat věci, které nemůžete splnit, protože vám chybí motivace, nechce se vám do toho. Když už musíte něco udělat, nelžete sami sobě, že něco děláte pořádně, když vaše pozornost putuje v minulosti.

Andělská rada: Nepřesvědčujte ostatní lidi, že se na ten který úkol hodíte více než ostatní. Rozeznejte, kdy máte pro něco plané nadšení. Jakmile budete muset začít jednat, nemusí se vám do toho chtít.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V oblasti lásky je moudré svěřit se druhé osobě, co skutečně cítíte a jak si představujete budoucnost. Ovšem pokud si myslíte, že by si s vámi druhá osoba mohla pouze hrát, zahrajte si na detektiva a zjistěte pravdu. Ujistěte se, že tomuto člověku můžete věřit, než mu svěříte tajemství.

Andělská rada: Někdy máte až zbytečně velké obavy o úmyslech jiných osob. Nevěříte-li někomu, zřejmě nemá takový význam se s tímto člověkem dál stýkat. Riskujete zklamání, což obvykle nenesete dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přátelé i rodina vám rozumí. Někteří úplně, jiní trochu méně, ale jsou na vás zvyklí a chápou vaše pocity. Z tohoto důvodu je příliš nepřekvapí, když do všech stran rozkřikujete, že vás nikdo nemá rád a nikdo se vám nesnaží porozumět. Místo těchto výkřiků se raději sejdete s dobrými přáteli, pomohou vám.

Andělská rada: Někdy stačí pouhá přítomnost někoho, o kom víte, že vás má rád za všech okolností. Jen si spočítejte, za kolika lidmi můžete kdykoli zajít a oni vás zasypou inspirativními slovy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Mnohdy je lepší nesnažit se být tolik populární. Ta vás seznámí se spoustou nových lidí, ale také vám přinese mnoho nepřátel, kteří se vás budou snažit shodit či vám jinak ublížit. Někteří z nich jsou blíže, než si myslíte. Nevěřte proto všemu, co vám kdo řekne, můžete se stát obětí manipulace.

Andělská rada: Zaměřte se na své přátele. Ujistěte se, že pokud o vás někdo řekne něco špatného, oni budou stále stát na vaší straně. Takových přátel máte více než dost, jen to zatím nevíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Existují lidé, u kterých máte pochyby, zda do nich můžete investovat, aniž byste byli zklamaní. Není nic špatného na tom, platit za ostatní, aby byli šťastní, ale čas od času je dobré zhodnotit všechny takové vztahy. Oplácejí vám přátelé vaši velkorysost? Pokud ne, možná byste měli vztah přehodnotit.

Andělská rada: Někteří lidé do vás strkají mnohem více peněz než si myslíte. Buďte nezaujatí, když hodnotíte své vztahy. Nepřerušujte kontakt s člověkem, který do vás investuje čas i peníze.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemůžete po ostatních chtít, aby k vám byli zcela upřímní a zcela milí. Lidé jsou buď upřímní nebo milí, jen málo jedinců na tomto světě vám dokážou jemně vytknout vaše chyby. Také můžete mít pocit, že vaše touha není naplněna, a být k ostatním nevlídní. Nenechte své pocity, aby ničily vaše vztahy.

Andělská rada: Občas máte pocit, že ostatní s vámi jsou pouze proto, aby se měli na kom vyvztekat. Někdy ale také vy dokážete citově vydírat, proto akceptujte ostatní lidi takové, jací jsou.

Zdroj článku:
  • Autorský text