Andělská poselství na úterý: Štíři, svěřte se se svou nespokojeností ve vztazích, Lvi, nehněvejte se na sebe, když nestíháte

Andělská poselství na úterý: Štíři, svěřte se se svou nespokojeností ve vztazích, Lvi, nehněvejte se na sebe, když nestíháte
Přátelé jsou důležitou složkou v životě každého z nás. Někdy však máme tendenci předstírat, že jsme je nikdy nepotkali. Obzvláště dojde-li k nedorozumění, máme jen svou vlastní pravdu. Zkusme jim více naslouchat a opět tu budou od toho, aby nám zlepšovali náladu v nepříznivých dnech – a my uděláme pro ně to samé.

Andělé se všelijak snaží uklidnit rozbouřenou situaci mezi námi a přáteli. Rozhádáme-li se, pouze jsme smutní. Můžeme všude vykládat, že nám onen kamarád vůbec nechybí, pravdou však je, že po nocích přemýšlíme, co teď dělají a jak se mají. Andělé se nás snaží dotlačit k usmíření, přestože situace se může jevit bezvýchodně. Co ještě můžete udělat, abyste byli opět šťastní? Andělé vám přinášejí poselství na úterní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vše si po sobě zkontrolujte. Znemožní vám to dělat chyby, kterých byste posléze litovali. Je dobré mít někoho, po kom můžete kontrolovat vy a on zase po vás. Člověk je všímavější k chybám někoho jiného než ke svým vlastním, a to kvůli egu, které si nepřipustí, že jste něco udělali špatně.

Andělská rada: Nikam nespěchejte, děláte-li něco důležitého. Zpomalte, máte čas. Pokud čas nemáte, pak vězte, že lepší je nestihnout všechno, ale dokončenou práci mít hotovou pořádně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé vám jsou velkou oporou. Rozdělte svou práci i mezi ně a pomozte jim s jejich vlastními povinnostmi. Plnění úkolů vás bude spíše bavit, nebude-li se jednat o něco jednotvárného, co budete dělat několik hodin. Pomoc se opravdu vyplácí a nyní vám dodá inspiraci i motivaci pokračovat.

Andělská rada: Nehrajte si na hrdinu, který vše zvládne sám. Zapojte své okolí! Když už něco chcete udělat sami na sto procent, obraťte se na ostatní s žádostí o zpětnou vazbu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Kdykoli se budete chtít někomu vzepřít, spíše než důvody, proč to udělat, hledejte ty, proč to nedělat. Svým činem můžete poškodit mezilidské vztahy, způsobit velkou nepříjemnost či utratit více peněz, než si můžete dovolit. Občas je výhodné jít s proudem a nebýt rebel.

Andělská rada: Budete-li ve svých rozhodnutích zodpovědnější, můžete si otevřít nové možnosti, ať už kompromisů s partnerem, kariérního postupu či slibných výletů.

Rak (22. června – 22. července)

Snít můžete ve velkém, avšak vaše cíle by neměly být nereálné. Je dobré své sny měnit v realitu. Nedělejte to ale proto, abyste někomu něco dokázali. Uchylte se k tomuto kroku jen tehdy, když sami budete cítit, že vám to přinese něco do budoucna.

Andělská rada: Povinnosti prokládejte zábavou. Vytyčte si milníky na své cestě za úspěchem a odměňte se vždy, když splníte své očekávání. Takto se do svého plánu mnohem více vžijete.

Zábava je důležitá a je potřeba prokládat povinnosti i nějakou zábavou, co vyrazit do kina?
Zábava je důležitá a je potřeba prokládat povinnosti i nějakou zábavou, co vyrazit do kina? | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nastavujete si volnější tempo, přestože týden ani pořádně nezačal. Nemusíte se nutně tlačit plnit své povinnosti, když nechcete, ale můžete dělat něco, co vás baví, a rozvrhnout si ony úkoly na další dny tak, aby vám to vyhovovalo. Hlavně nestresujte, že nestíháte, a dělejte věci, které vám přinesou radost.

Andělská rada: Setkejte se se svou rodinou či s přáteli, nebo stravte volný čas o samotě s dobrou knihou. Nudíte-li se tak, že se vám nechce dělat vůbec nic, najděte si nový koníček, který nezabere tolik času.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přátelé jsou pro vás důležitější, než si myslíte. Spousta z nich vám pomáhá, jak jen může. Zkuste si na ně udělat trochu více času. Budete-li chtít, můžete přesvědčit každého, aby vám pomohl s vašimi úkoly. Přátelé ale nejsou vaši sluhové ani banka, proto myslete i na to, jaké výhody jim můžete nabídnout vy.

Andělská rada: Máte-li skvělý nápad, vaše chování postupně přechází do sobeckého. Vaši přátelé se musejí zapojit, a to hned. Nechovejte se k nim tak, jak by se to nelíbilo vám na jejich místě.

Váhy (23. září – 23. října)

Čas od času není špatný nápad být k sobě trochu tvrdí. Zejména týká-li se to vašeho vysněného cíle. Nestihnete-li udělat to, co jste původně zamýšleli, je to v pořádku. Jiná věc je udělat z oddalování váš zvyk a využívat ho, přestože máte času na práci více než dost. Mějte nějaké hranice, které nepřekročíte.

Andělská rada: Můžete vydělat velké peníze, ovšem dokud o naplnění svého plánu budete jen mluvit a uděláte toho minimum, v blízké době nemůžete očekávat výrazné zlepšení finanční situace.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ve svých vztazích chcete vidět velké změny k lepšímu. Nečekejte, až vaši přátelé i rodina pomocí nějakého zázraku zjistí, že nejste úplně spokojení. Buďte tou změnou, která nastane. Dokud nepovedete dialog, který mírnou cestou poukáže na vaši nespokojenost, nic se nezmění.

Andělská rada: Jste hodně kreativní i inteligentní, což je kombinace vedoucí k vítězství, budete-li mít správný záměr, a to pomoci nejen sobě, ale i všem ostatním lidem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Z trávení volného času doma máte špatný pocit, cítíte se neproduktivní. Na druhou stranu, máte-li špatnou náladu, nemusíte se jevit negativně ostatním lidem a domov vám poskytne útočiště, kam se schovat. Lidé vás budou i nadále znát jako věčně veselého člověka, který si s ničím hlavu neláme.

Andělská rada: Inspirujte se věcmi, které máte doma. Vašimi oblíbenými lidmi na sociálních sítích, životy oblíbených zpěváků či osudy postav z knih či filmů. Dobrá nálada se vám brzy vrátí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemáte-li na nikoho náladu, změňte svůj přístup k vlastní komunitě. Nabídněte někomu spolupráci. Co se zprvu může zdát jako opak geniálního řešení, vám může přinést dlouhodobou spolupráci a velkou vlnu upřímného smíchu. Navazujte nové kontakty, v budoucnu vám mohou pomoci zaujmout autoritu.

Andělská rada: Hledejte podobně smýšlející lidi se zápalem pro práci. Brzy pocítíte, že tito lidé vám rozumějí mnohem více než všichni ti, se kterými se setkáváte dnes.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš soukromý život by pro vás měl být stejnou prioritou jako ten společenský. Nezapomínejte na svou duševní pohodu, věnujte čas svému zdraví a kreativně vyřešte všechny neshody s rodinnými příslušníky. Ukažte jim, že máte velkou radost z každého setkání.

Andělská rada: Zefektivněte celý váš život. Také si doma pokliďte. Máte-li tendenci odkládat narychlo peníze, když přijdete z obchodu, na různá místa, možná je nyní najdete zapadlé.

Ryby (19. února – 20. března)

Nadšení vás provází celým životem, někdy ale jásáte zbytečně. A někdy určití lidé udělají vše pro to, aby vás zkazili radost. Zkuste nevypadat navenek tak nadšeně a lidé, kteří na vás nemají pozitivní vliv, se jakoby vypaří. Praví přátelé tu jsou vždy a právě s těmi byste měli sdílet své úspěchy.

Andělská rada: Nemluvte pouze o sobě, také se ptejte ostatních, jak se mají a co dělali v poslední době. Možná budete překvapeni, jak jejich náklonnost k vám poroste.

Zdroj článku:
  • Autorský text