Andělská poselství na úterý: Blíženci, nikdo nemá povinnost plnit vaše rozkazy, Štíři, nepřestávejte se zdokonalovat

Andělská poselství na úterý: Blíženci, nikdo nemá povinnost plnit vaše rozkazy, Štíři, nepřestávejte se zdokonalovat
Většina z nás v životě dosáhla bodu, kdy přemýšlela, jak se zbavit svých zlozvyků či dokonce závislostí. Většinou to dopadá neúspěšně. Podle andělů však bez ohledu na to, o co se snažíme, nám chybí dostatečná síla vůle. Přitom stačí jen málo a můžeme žít život bez těchto omezení.

Andělé radí, že naše vůle je od přírody silná. Zařekneme-li se, že jistý zlozvyk či závislost nepotřebujeme, neboť náš život je dostatečně zajímavý i bez nich, otevře se nám skvělá příležitost změnit svůj život k obrazu svému. Stačí najít jeden jediný důvod, proč se změnit, a držet se ho. Chce to trochu cviku a dosahujeme-li viditelných výsledků, čas od času je normální selhat, než dosáhneme dokonalosti. Jaké další poselství si pro vás andělé přichystali dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Poznejte ostatní trochu více. Co se týče zaměstnání, vždy potěší, když si s vámi někdo promluví o osobních problémech. Buďte vstřícní, ale odhalte své potíže. Nejeden člověk vám bude schopen správně poradit. Je však zapotřebí, aby váš tým pro vás byl jako vaše rodina.

Andělská rada: Promluvte, kdykoli si myslíte, že nápad vašeho spolupracovníka by se dal vyladit. Nikdo není dokonalý, k dokonalosti však všem můžete pomoci vy sami.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dnes následujte pravidla jiných lidí. Budete se cítit jako rebel, není to však moudré řešení. Někteří lidé totiž mají větší životní zkušenosti než vy. Naslouchejte jim, abyste se poučili. Následně jim můžete říci svůj názor, máte-li k jejich projevu nějaké námitky.

Andělská rada: Nezvyšujte hlas, k ničemu to nevede. Asertivita by ve vašem dni neměla mít místo. Většinou zkritizujete vše, co kdo navrhne, avšak lepší je napřed daný nápad vyzkoušet.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neštěkejte na ostatní, pokud vám s něčím nevyhoví. Je to čistě jejich rozhodnutí, sami si určují, zda pro vás něco udělají či nikoli. Třeba zrovna nemají náladu nebo jim do jejich plánů vlezlo něco, co je naštvalo. Místo křiku projevte velké pochopení. V očích lidí budete velmi vážení za svou pokoru.

Andělská rada: Někdy se cítíte, že vám všechno patří. Není to ale pravda. Berte ostatní jako sobě rovné, nikoli jako vaše vlastní sluhy. Chcete-li, aby se vám dostalo pomoci, napřed ji sami nabídněte.

Berte ostatní jako sobě rovné, nikoli jako vaše vlastní sluhy
Neštěkejte na ostatní, pokud vám s něčím nevyhoví | Zdroj: khosrork / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Vaše láska občas nezná hranice a pak to dopadá vaším zklamáním. Zkuste se více zdržet povzbudivých projevů u lidí, kteří vám to neoplácí, pouze na jeden den. Možná zjistíte, že spousta falešných přátel odešla. Další možnost je promluvit si s nimi o tom, jak se cítíte, když vás nemotivují.

Andělská rada: Připravte si kreativní možnosti, jak vyřešit celý problém. Následně je předložte osobě, s níž něco řešíte. Je to mnohem účinnější než házet vinu jeden na druhého.

Lev (23. července – 22. srpna)

Někteří lidé nebudou poslouchat vaše příkazy, i kdybyste se na hlavu stavěli. Nenuťte je k tomu. Místo toho přijďte na způsob, jak daný úkol vyřešit sami. Ne vždy se můžete spolehnout na ostatní. Jen pamatujte na to, co vám udělali, až příště budou potřebovat vaši pomoc.

Andělská rada: Každému se občas může stát, že nemůže splnit váš požadavek. Pokud se to ale děje příliš často, začněte přemýšlet nad tím, zda vás dotyčný pouze nevyužívá.

Panna (23. srpna – 22. září)

Občas je velmi těžké soustředit se na všechno to velké množství práce, která před vámi leží. I samotné myšlení na práci je téměř nemožné. Obzvláště myslíte-li na romantiku, práce se zdá nekonečná. Najděte důvod, proč ji dokončit. Čím dříve bude hotová, tím dříve se můžete zaměřit na vše ostatní.

Andělská rada: Veďte si deník pracovních úkolů i věcí, které děláte ve svém volném čase a které vás naplňují. Jakmile zjistíte, že práce tvoří jen menšinu vašeho času, bude lehčí ji dodělat.

Váhy (23. září – 23. října)

Cesta, kterou jste si vybrali, není tak jednoduchá, jak se vám nyní může zdát. Je vhodné poradit se s přáteli a požádat je o pomoc, kdykoli ve svých plánech začnete plavat. Zároveň nebuďte zklamaní, když vám někdo řekne, že váš nápad nemá budoucnost – má právo na tento názor.

Andělská rada: Začněte se sbližovat s lidmi, kteří vašim cílům věří a plně vás v nich podporují. Dodají vám motivaci, na rozdíl od těch, kteří vám vůbec nedůvěřují.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Možná se cítíte, že svému oboru rozumíte nejlépe ze všech, není to však pravda. Stále se zdokonalujte, dokud můžete. Nenechte nikoho, aby vás zbytečně rozptýlil. Víte-li, že ke své práci potřebujete více znalostí, budete muset obětovat večeři s oblíbeným přítelem.

Andělská rada: Vykouzlete úsměv na tváři, přestože k tomu nenalézáte nejmenší důvod. Některé lidi můžete svým chováním můžete naštvat, ty pozitivní však přitáhnete jako magnet.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Někdy nevíte, zda nechat všechno plavat nebo dát lidem drsně upřímnou zpětnou vazbu. Nikdo se nebude chovat tak, jak si přejete vy, pokud na vás nejsou emocionálně závislí. Budete slýchávat slovo ne až do konce života. Naučte se žít s tím, že se můžete ve všem spolehnout pouze sami na sebe.

Andělská rada: Neotáčejte se k lidem zády jen na základě toho, jak se k vám zachovali. Buďte k nim stále vstřícní, jedině tak si získáte jejich plnou důvěru.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lidé vám vždy vracejí to, co pro ně uděláte. Zachováte-li se k nim špatně, nemůžete se divit, že vám řeknou něco nepěkného. Ke každému proto přistupujte tak, jak byste se zachovali sami k sobě. Svěří-li vám někdo své tajemství, neignorujte ho, ale poskytněte mu svou zpětnou vazbu.

Andělská rada: Je lepší mít přátele, kteří nyní nejsou vlivní a možná jsou mnohem chudší než vy. Nikdy nevíte, jaká bude jejich situace za pár let, a jaká bude ta vaše.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste-li příliš unavení, abyste něco vymysleli, následujte rady druhých. Ne vždy je nutné jít proti proudu, v tyto unavené dny byste stejně nic výnosného nevymysleli. Obvykle jste to vy, kdo dává rady, jednou proto zkuste o radu požádat sami.

Andělská rada: Chcete-li naplnit svou mysl pozitivní energií, buď si promluvte s někým, kdo se s vámi dokáže bavit o smysluplných věcech, nebo vyzkoušejte jógu či meditaci.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemusíte stát vzadu, když se ostatní lidé baví. Pokud nezapadáte, uspořádejte svůj vlastní soukromý večírek a pozvěte všechny lidi, kteří pro vás znamenají hodně. Jen nezapomeňte, že týden teprve začal a další den máte nové pracovní povinnosti.

Andělská rada: Nejste zodpovědní za štěstí ani neštěstí nikoho jiného. Je skvělé, že se snažíte zapadnout s využitím pomoci jiným, ale pokud vás určití lidé u sebe nechtějí, nemůžete to ničím změnit.

Zdroj článku:
  • Autorský text