Andělská poselství na středu: Lvi, dobrý úsudek vám zlepší den, Panny, nehádejte se proto, abyste získaly něčí pozornost

Andělská poselství na středu: Lvi, dobrý úsudek vám zlepší den, Panny, nehádejte se proto, abyste získaly něčí pozornost
Každý den se snažíme najít své štěstí. Nicméně ho nenalézáme. Problém je v našem přístupu k životu a ostatním živým bytostem. Pravděpodobně jsme nejméně jednou došli k myšlence, že ublížíme někomu jinému, abychom byli šťastní. Pocit viny nám ale znemožnil ono štěstí prožít. Andělé říkají, že naše mysl je odrazem našich činů.

Jednoduše řečeno, nikdy nemůžeme být šťastní, pokud myslíme pouze sami na sebe. Hledáme-li štěstí, je důležité zaměřit se na vlastní myšlenky – a pochopitelně také činy. Jsme-li sobečtí, nikdy se nám nebude dařit nehledě na to, kolik toho dokážeme. Základ je naučit se radovat se z malých úspěchů či například z toho, že jsme chudší než naši sousedé. Podle andělů již máme vše, co potřebujeme k přežití, a víc toho nepotřebujeme. Jaké další rady pro vás mají na středu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše dovednosti můžete použít k tomu, abyste učinili šťastným někoho jiného. Využijte svou kreativitu, abyste pomohli co největšímu počtu lidí bez ohledu na to, kolik jedinců vás zklamalo. Žádný člověk není stejný, existují i dobří lidé, kteří si zaslouží vaši pomoc.

Andělská rada: Nebojte se realizovat své plány, které mohou zlepšit životy lidí ve vašem okolí. Mohou se jevit odvážně až šíleně, ale dokud je nezkusíte, nebudete vědět, jak mohly být úspěšné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Inspirujte co nejvíce lidí, známých i neznámých, a to svou odvahou. Nemělo by se jednat o nic nebezpečného. Spíše byste se měli postavit za ostatní, když mají problémy a nemohou si pomoci sami. Vaše touha každému sdělovat své názory má budoucnost, pokud tyto názory budou prospěšné.

Andělská rada: Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny, abyste pomohli někomu jinému. Nenechte se zastavit obavou, co si o vás pomyslí široká veřejnost – věřte, že váš úmysl je dobrý.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše nutkání nehrát podle zavedených pravidel vám nepřinese nic než problémy. Naučte se odolávat své touze. Věnujte svou pozornost něčemu jinému a na každou myšlenku na vaši rebelii řekněte, že to prostě neuděláte. Nepřestávejte, dokud tyto myšlenky nepotlačíte úplně.

Andělská rada: Proč místo toho nejdete udělat nějaký dobrý skutek? Úsměv na tváři jiného člověka pro vás bude dostatečná motivace, abyste se drželi pravidel.

Rak (22. června – 22. července)

Je dobré, že pečujete o své vztahy s takovým zápalem. Spousta vašich známých ale nyní potřebuje trochu soukromí. Tolik se snažíte zlepšovat své vztahy, až jim tím škodíte. Kolikrát vaši přátelé chtěli jít ven s někým jiným, ale aby vás neštvali, tak nakonec šli s vámi?

Andělská rada: Někteří lidé neocení, kolik toho pro ně děláte, dokud jim nedáte svobodu a příležitost strávit nějaký čas bez vás. Poté se k vám rádi budou vracet.

Je dobře, že udržujete přátelské vztahy, ale nechte svým přátelům také trochu soukromí
Je dobře, že udržujete přátelské vztahy, ale nechte svým přátelům také trochu soukromí | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Odlišný způsob řešení problémů může být to nejhorší, ale také to nejlepší, co uděláte. Záleží jen na vašem úsudku. Zkuste se více zabývat problémy ostatních lidí a méně těmi vašimi. Ty vaše nejsou horší než lidí ve vašem okolí. Zkuste jim pomoci a oni mohou později pomoci vám.

Andělská rada: Vzájemná spolupráce se vyplatí. Navíc, pokud budete trávit čas pomáháním ostatním, vaše schopnost správného úsudku se výrazně zlepší.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemusíte nutně vyvolávat rozbroje, abyste oživili své vztahy. Lidé se mění, proto za nimi jděte a zeptejte se, co se u nich změnilo. Některé aktivity, které jste dělali společně dřív, je možná již nebaví. Projevíte-li zájem o jejich nové koníčky, dokážete jim svou touhu po upevnění vztahu.

Andělská rada: Můžete také navrhnout, abyste společně udělali něco nového. Nebojte se něco navrhnout, v nejhorším případě se setká s neúspěchem a vy budete mít příležitost vymyslet něco nového.

Váhy (23. září – 23. října)

Respektujte hranice ostatních lidí, zejména své rodiny a lidí, kteří žijí pod stejnou střechou. Do budoucna se jim opravdu zavděčíte, když je nyní necháte přemýšlet o samotě. Ani vy nejste rádi, když vás někdo vyrušuje, když si potřebujete uspořádat svůj osobní život.

Andělská rada: Využijte volný čas, abyste se přiučili něčemu novému či si roztřídili své myšlenky. Nemusíte plně souhlasit s nedostatkem času svých příbuzných, ale aby o vás neřekli, že jste otravní, je lepší je prozatím nechat být.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte svůj vlastní způsob, jak děláte určité věci. Pokud vás tyto činnosti již nudí, zkuste to dnes jinak. Sice vykročíte do neznáma a nevíte, jak to všechno dopadne, ale nebudete se tak nudit. K ostatním lidem buďte upřímní, sdělte jim, jaké změny chcete vyzkoušet.

Andělská rada: Obzvláště v případě vztahů může být osvěžující, když provedete nějaké změny. Postupem času vztah začne uvadat, pokud si ho nijak neokořeníte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Najděte nějaký zlepšovák, který můžete použít při domácích či pracovních úkonech. Až ho najdete, nenechávejte si ho pro sebe. Podělte se s ním s ostatními – s každým, s kým půjdete ven nebo s kým si budete volat. Lidé ocení vaši otevřenost a zároveň ušetří mnoho své energie.

Andělská rada: V poslední době jste nemuseli být ta nejpilnější včelka. Donuťte se to změnit. Práce se vám přestane kupit a vy budete mít větší motivaci pracovat, jakmile začne mizet.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přijměte každou pro vás výhodnou změnu, která vám přijde do života. Je pohodlné zůstat ve svém životě, kde si jste naprosto jisti, co vás čeká. Nicméně to váš život nijak nezlepší. Zkuste udělat něco, co byste nikdy předtím neudělali. Pro začátek zkuste vyrazit ven, tam něco vymyslíte.

Andělská rada: Inspirujte se životem ostatních lidí. Nemusí jít o nikoho úspěšnějšího, můžete zajít za členem rodiny či blízkým přítelem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Toužíte-li po změně, ale nevíte, v jaké oblasti byste měli začít, zkuste se zaměřit na svůj soukromý život. Některé vaše myšlenky jsou v přítomnosti jiných lidí škodlivé. Potřebujete-li se více soustředit, zkuste si zameditovat. Vymezte si pár hodin, abyste uspořádali svůj život.

Andělská rada: V tomto případě není třeba příliš hledět na ostatní lidi. Změny ve svém životě děláte hlavně pro sebe. Jediné, na co byste si měli dát pozor, je sobeckost.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte tendenci si přibarvovat pravdu, jakmile se se svými přáteli bavíte o tom, co se vám v blízké době přihodilo. Není to správné. Kromě jiných negativ se vaši přátelé jednoho dne mohou dozvědět, že jste jim neřekli pravdu. Jakmile se ke svému zážitku totiž vrátíte, převyprávíte ho jinak.

Andělská rada: Skutečným přátelům nevadí, že jste toho nezažili mnoho a neuspěli jste tak, jak jste si původně plánovali. Nebojte se upřímnosti, právě ta je silné pojidlo vztahů všech typů.

Zdroj článku:
  • Autorský text