Andělská poselství na středu: Býci, nehledejte na sobě chyby, Kozorozi, buďte spokojenější

Andělská poselství na středu: Býci, nehledejte na sobě chyby, Kozorozi, buďte spokojenější
Andělé nás učí, že neexistuje způsob, jak změnit zákony přírody, abychom se stali šťastnějšími. Můžeme se ale s nimi naučit žít. Zákony přírody jsou neohebná realita a my se musíme naučit být spokojeni s tím, kde žijeme a co máme. Poté jsme schopni pocítit opravdovou, nefalšovanou spokojenost. Co by vám andělé rádi sdělili dnes?

Mluvíme-li s ostatními, měli bychom si dát pozor, zda je sdělení milého charakteru. Pokud by tomu tak nebylo, ublížili bychom tomu danému člověku stejně jako kdybychom mu lhali nebo mu říkali něco skutečně neužitečného. Proč andělé chtějí, abychom toto pochopili? Abychom se naučili soužit s ostatními a darovat jim radost, stejně jako oni nám. Přečtěte si, jak můžete změnit sebe a přispět tak k velké pozitivní změně v lidské společnosti.

Beran (21. března – 19. dubna)

Po celý den máte příležitost konat dobré skutky. Nevidíte-li ji, znamená to, že se dostatečně nesoustředíte na pomoc ostatním. Existuje tolik způsobů, jak šířit radost, aniž by vám někdo řekl, že ho něco tíží. Využijte svou kreativitu, abyste rozveselili co nejvíce lidí.

Andělská rada: Máte-li špatný den, konání dobrých skutků je dobrou příležitostí, jak zapomenout na své vlastní problémy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neustále na sobě hledáte chyby. Myslíte si, že jste nedokonalí a všichni okolo jsou lepší než vy. Není to pravda, pouze zastáváte špatný pohled na váš vlastní život. Uvědomte si své hodnoty. Existuje něco, v čem vynikáte a co ostatní neumějí.

Andělská rada: Najdete-li člověka se stejným talentem, nezáviďte mu. Naopak se s ním pokuste spojit a učit se jeden od druhého.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemusíte navštěvovat své přátele, abyste byli šťastní. Vy sami máte to štěstí hluboko uvnitř sebe, musíte ho pouze najít a probudit. O samotě si sedněte do tureckého sedu, odpočívejte a promítněte svůj život. Pokud ve vás vyvolává obavy, zřejmě je co měnit, abyste byli šťastnější.

Andělská rada: Nikdo z vašeho okolí vám nedokáže pomoci tolik jako vy sami. Jednejte podle svého nejlepšího úsudku, nepřizpůsobujte se tolik ostatním lidem.

Nezáviďte jiným. Sami
Nezáviďte jiným. Sami máte věci, o kterých se jiným ani nezdá. | Zdroj: pathdoc / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Na vaše volání o pomoc budeme vždy reagovat. Jsme tu, abychom vám pomohli vyřešit všechny vaše problémy. Nebojte se nás proto požádat o pomoc vždy, když máte potíže. Ty mohou být jakkoli malé, pro nás mají stejnou váhu jako ty závažnější.

Andělská rada: V našich očích neexistuje nic, kvůli čemu bychom se nenamáhali vám pomoci. Hledáte-li řešení problému někoho jiného, pošlete nás za touto osobou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dobrý způsob, jak započít komunikaci, je pozdravit a následně položit nějakou otázku, jejíž odpověď vás plně zajímá. Funguje to dobře s ostatními lidmi a funguje to i s námi, anděly. Nebojte se nás zeptat na cokoli, odpověď obdržíte téměř okamžitě, budete-li všímaví.

Andělská rada: Zeptejte se nás na vše, co vás zajímá. Budeme-li odpověď vědět, odpovíme vám okamžitě, v opačném případě zahájíme lov informací, abychom vám vyhověli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaměřte se na svou osobnost. Ta může být tím důvodem, proč jste nešťastní. Pokud odsoudíte druhé pro něco, co děláte neustále vy, znamená to, že vaše osobnost pro vás neznamená nic než smutek, ale vaše ego vám namlouvá, že všechno je v pořádku. Nikdy ale nebudete plně šťastni.

Andělská rada: Myslete více pozitivně a buďte přející. Nezáviďte lidem to, co si vy sami nemůžete dopřát, čeho se vám nedostává. Vy máte jiné věci, o kterých se jim ani nesní.

Váhy (23. září – 23. října)

Je dobré trénovat vyrovnanost. Je-li mysl vyrovnaná, neznepokojuje ji nerespektování z okolí a nechová se povýšenecky, když se zadaří dlouho plánovaná věc. Snažte se žít pokorně, nehněvat se a ani se zbytečně nechválit.

Andělská rada: Každý člověk někdy slaví úspěch a jindy ho tíží neúspěch. Nenechte se proto zbytečně pohltit svými emocemi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dnes na vás dohlíží samotný archanděl Gabriel. Propůjčuje vám tvořivost, abyste dosáhli svých dlouhodobých cílů. Kreativita se ale projeví pouze v případě, že budete ochotni vyslechnout si problémy jiných lidí a snažit se je vyřešit.

Andělská rada: Buďte vstřícní k ostatním a přestanete vnímat své vlastní chyby jako zlo. Naopak zjistíte, k čemu je dobré chybovat – k viditelnému zlepšení ve vašem oboru.

Naučte se respektovat názory druhých.
Naučte se respektovat názory druhých. | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nesnažte se ostatním vnutit svůj názor. Vy máte nějaký a oni také. Naučte se respektovat jiné názory a popřemýšlejte o nich, než započnete hádku. Fakt, že přemýšlíte jinak než ostatní a máte jiné názory, znamená, že jste originální tvor. K ostatním buďte shovívavější.

Andělská rada: Pokud se rozčílíte, neříkejte nic. Snažte se vnitřně uklidnit a zeptejte se sami sebe zcela upřímně, zda je váš hněv opravdu nutný a oprávněný. Většinou tomu tak totiž není.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy se vám musí nutně dařit. Jakmile nic nejde podle vašeho plánu, vy s tím bojujete. Nejste otevřeni jiným možnostem než té, o níž jste skálopevně přesvědčeni, že je ta jediná správná. Dnes to zkuste jinak. Svou nespokojeností si zacpáváte uši před našimi radami.

Andělská rada: Uvolněte se a uznejte, že většina problémů, které řešíte, je zcela banální. Ego je ta část vašeho já, která těmto problémům přikládá takový význam.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Snažíte se být samostatní a vše si řešit sami pouze pomocí vašich zkušeností, ale dokud ve vás bude přebývat strach, tak to opravdu půjde stěží. Nechcete-li od nás pomoc, alespoň nás nechte zbavit vás vašich obav, které jako jediné vám brání v úspěchu.

Andělská rada: Pomáhat vám je radost. Neberte nám ji a vy sami začnete být opravdu šťastní.

Ryby (19. února – 20. března)

Ve chvílích, kdy se vám nedaří, se k nám otáčíme zády. Prosíme pochopte, že je to nezbytná součást vaší cesty za spokojeností. Některé chvíle jsou pro vás horší, ale více situací je dobrých. Ty špatné přeměňte na úsměvné tím, že si ze sebe uděláte legraci. Všechny velké problémy se rázem zmenší.

Andělská rada: Vnímání světa odlišným způsobem vám pomůže zvládat stres i překážky, jakkoli budou velké.

Zdroj článku:
  • Autorský text