Andělská poselství na sobotu: Váhy, nebojte se neznáma, Štíři, svět není proti vám

Andělská poselství na sobotu: Váhy, nebojte se neznáma, Štíři, svět není proti vám
Dalo by se říci, že jsme potomky svých vlastních skutků. To, co děláme, tvaruje naši osobnost do podoby, v níž ji znají naši přátelé. Andělé hlídají, aby se nic nevymklo kontrole. Pravidelně nám našeptávají, co bychom měli udělat, abychom se měli dobře. Jaké jsou jejich rady dnes?

Do jisté míry jsme svými vlastními pány. Andělé nám mohou pouze radit, nikoli poroučet, co máme udělat. Rovněž neovládají ani naše myšlenky, ani náš pohyb. Je čistě na nás, co uděláme pro to, abychom byli šťastní. Přesto je moudré vyslechnout si jejich rady. Co vám chtějí sdělit dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaši přátelé tu jsou kdykoli pro vás. Máte tendenci je od sebe odhánět, když se vám zrovna nedaří, ale právě oni jsou vaší největší oporou. Vždy se najdou lidé, kterým na vás záleží, pouze vy pro ně nevolíte vhodná slova.

Andělská rada: Neplýtváte časem svých přátel. Od toho přátelé jsou, aby si vzájemně pomáhali.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hlídejte si své vzorce chování. Ne vždy jednáte podle nejlepšího uvážení, mnohdy dokonce zhoršíte celou situaci jen svou reakcí. Vždy je dost času na změnu své osobnosti, pokud se vám nelíbí, jak se chováte k ostatním, a litujete toho.

Andělská rada: Vymezte ty vzorce, které vás na sobě štvou nejvíce, a ty odstraňte jako první. Budete mít radost z dobře odvedené práce i z lepšího chování k ostatním lidem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nesnažte se lidi zaujmout jen proto, že se chcete stát součástí jejich týmu. Nehledáte totiž lidi takové, kteří si vás zaslouží. Takto s vámi může zametat každý. Buďte více sebevědomí a řekněte ne, pokud s něčím nesouhlasíte.

Andělská rada: Zjistěte, kteří lidé za to opravdu stojí. Ty, kteří vás využívají, pošlete pryč nadobro.

Rak (22. června – 22. července)

Buďte k lidem milejší. Podmínkou ale je, že oni musejí být také milí k ostatním. Tito lidé, stejně jako vy, si zaslouží lepší zacházení. Buďte naladěni na pozitivní notu, lidé vás budou mít více rádi a budou se těšit na setkání s vámi.

Andělská rada: Buďte trpělivější. To, že jste někomu pomohli a nedostali za to odměnu, je způsobeno tím, že po odměně příliš prahnete.

Buďte naladěni na pozitivní notu
Buďte naladěni na pozitivní notu | Zdroj: Max4e Photo / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Sebestřednost vám nesluší. Naopak projevy lásky jsou dobré znamení, že máte povznesenou náladu a nic vám nechybí. Tím způsobíte radost i jiným lidem kolem sebe. Řešte problémy cizích lidí stejně pečlivě, jako byste řešili svůj největší problém.

Andělská rada: Jste připraveni dosáhnout svého vlastního štěstí. Musíte jen udělat jednu věc, a to dělat radost jiným lidem každý den.

Panna (23. srpna – 22. září)

Narodili jste se bez předsudků a čistě nevinní. To platí i nyní a bude to platit do vaší smrti. Záleží jen na to, kolik neviditelného bláta na sebe nabalíte. Pokračujte ve své životní cestě a buďte více spokojeni.

Andělská rada: Chráníme vás před chybami, které můžete udělat. Vám zbývá být vděční a docílit tím pravého štěstí.

Váhy (23. září – 23. října)

Bát se štěstí je poměrně hloupé, že? Naneštěstí právě to děláte. Bojíte se neznáma, v němž se může ukrývat štěstí, a rozhodnete se jít jinudy. Takto na štěstí nikdy nenarazíte. Seberte více odvahy a udělejte to, co se nyní bojíte udělat.

Andělská rada: Uděláte-li správnou věc, posílíte svou dobrou karmu. Nebojte se lidí, kteří se vám soustavně snaží pomoci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdo není tak zlý, aby vás neustále deptal. Člověk, který vás obtěžuje každý den, se vás možná jen bojí požádat o pomoc, neví, jak začít. Místo odmítavého postoje ho vyzpovídejte. Ukažte mu, že i skromný život je výhodný a hubí skoro všechny problémy.

Andělská rada: Nechtějte po jiných lidech, aby se změnili k lepšímu a odstranili své chyby, pokud to neumíte vy sami.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Každá překážka ve vašem životě vznikne kvůli něčemu. Musíte se poučit, postavit se vlastnímu strachu či autoritě, může to být cokoli. Neproklínejte svůj život a spíše se zamyslete nad tím, proč se vám momentálně nedaří.

Andělská rada: Vaše špatné myšlenky vám berou štěstí a přidávají nejistotu. Odstraňte je dříve než vás zcela pohltí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vedete svůj vlastní život. Pokud se vám momentálně nelíbí, znamená to, že jste se nevydali správným směrem. Odhoďte veškerý stres, který momentálně pociťujete. Dělejte to, co vás baví. Bez stresu můžete dokázat více věcí a stanete se kreativnějšími.

Andělská rada: Nemyslete na stres, myslete na světlou budoucnost, která jen čeká, až vyrazíte přímo k ní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Život plný strachu není skutečný. Pouze ho tak temně vidíte. Proto vykročte přímo strachu naproti. Čím blíže mu budete, tím méně děsivějším se stane. Možná budete svůj život muset úplně přehodnotit, abyste byli šťastnější.

Andělská rada: Myslete nejen mozkem, ale také srdcem. Vyčistěte své myšlenky. Přestanete se bát ve chvíli, kdy se již nebude čeho bát.

Ryby (19. února – 20. března)

Mějte více trpělivosti. Vaše přání se nevyplní hned, chce to čas. Víme, co je pro vás nejlepší, ale není snadné to získat. Snažte se mít radost z toho, co nyní máte, a posilujte vztahy s rodinou. Ta je pro vás úplně nejdůležitější.

Andělská rada: Zamyslete se nad tím, jak pobavit sebe a ostatní zároveň. Poznáte, že sdílená zábava je mnohem lepší než kdybyste se bavili sami.

Zdroj článku:
  • Autorský text