Andělská poselství na pondělí: Vodnáři, svět fantazie vám bere drahocenný čas, Býci, zkuste se více ovládat

Andělská poselství na pondělí: Vodnáři, svět fantazie vám bere drahocenný čas, Býci, zkuste se více ovládat
Pravděpodobně se nikdo z nás nemá úplně nejhůře na celém světě. Andělé však praví, že stavět své štěstí na tomto faktu není správné a nám nijak nepomůže. Pomoc ostatním je aktivita, na níž se dá stavět TRVALÉ štěstí. Mysleme na to, až příště uvidíme, že někdo potřebuje naši pomoc a my ji mu dokážeme poskytnout.

Ti z nás, kteří mají nejsnadnější život, si stěžují nejvíce. Můžeme to pozorovat v celém svém okolí. Patrně to dělají proto, že nikdy nenarazili na problém, a jakmile dospějí, neumí problémy řešit. Je snadné říci, že je to vina rodičů, ale kdo nechce pro své dítě to nejlepší? Andělé tvrdí, že je to souhra charakteru a nedostatku životních lekcí. Každý se může změnit, má-li potřebnou motivaci a uvědomí-li si, že změnu potřebuje k lepšímu životu. Andělská poselství jsou jedním z míst, kde můžete hledat inspiraci.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nenechte se vyprovokovat ostatními lidmi k agresivnímu chování. Máte-li hodně práce, ale vaši blízcí si to nenechají vysvětlit v klidu a neustále chtějí být středem vaší pozornosti, vysvětlete jim, že takto si svůj pracovní den nepředstavujete a bude-li to pokračovat, budete si muset ztišit telefon.

Andělská rada: Jakkoli těžké to bude, projevte jim soucit a pochopení, zároveň je ale požádejte o to samé. Výbuch emocí je u vás nečekaný a donutí lidi si myslet, že vám na nich nezáleží.

Býk (20. dubna – 20. května)

Když jste ve svém živlu, záleží vám jen a pouze na vás. Zároveň cítíte, že takto to není správné, ale cesta z tohoto mentálního stavu se vám v tu chvíli uzavře a uzamkne. Řekněte, co potřebujete, abyste získali klíč, ale nekřičte na nikoho, že je k ničemu, to by vám pouze přidělalo problémy.

Andělská rada: Co nejvíce, jak to v danou chvíli jde, si uvědomte následky svého počínání. Je-li to možné, omluvte se hned, jakmile si všimnete, co děláte špatně. Brzká omluva může zničit negativní dopad způsobený vaším výlevem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete-li si ověřovat své informace, stanete se někým, kdo skutečně zná všechno, a to v očích jiných lidí. Zachovat si svou skromnost se přesto vyplatí. Neměli byste přikyvovat, když vám někdo říká, že znáte všechno na světě. Skromností je říci, že tomu tak není, a myslet to vážně.

Andělská rada: Nebojte se radit jiným lidem, co dělají špatně. Možná si myslíte, že působíte nepříjemně, avšak pokud se lidé nedozvědí pravdu, nemohou na sobě začít pracovat.

Rak (22. června – 22. července)

Dělat si, co se vám zamane, je možná vaším snem, z dlouhodobého hlediska však tato možnost není udržitelná. Ačkoli to někdy popíráte, potřebujete mít kolem sebe lidi, kterým se můžete vyzpovídat a kteří vám poskytnou cenné rady. Vaše štěstí závisí na tom, kolik štěstí vidíte u druhých.

Andělská rada: O svých pocitech a potřebě nezávislosti si můžete promluvit se svými nejbližšími. Ti nejchápavější z nich se nenaštvou, že občas máte myšlenku utéci od všech problémů i povinností.

Promluvte si se svými nejbližšími o svých pocitech a potřeba nezávislosti
Promluvte si se svými nejbližšími o svých pocitech a potřeba nezávislosti | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne každý den se cítíte být ve své kůži. Stane-li se to dnes, snažte se více odpočívat. Nemusíte být přehnaně upřímní ohledně chyb jiných lidí, trochu empatie rozhodně neuškodí. Nechovejte se, jako by vám bylo úplně jedno, jak se dotyčný člověk bude cítit. Sami víte, že vám na něm hodně záleží.

Andělská rada: Reakce jiných lidí bude přímo úměrná obsahu vašeho sdělení, a nemusí se vám zamlouvat. Nenalézáte-li ta správná slova, sdělte dotyčnému, aby si přišel pro radu později.

Panna (23. srpna – 22. září)

Potěšení můžete nalézt nejen ve svém volném čase, ale také při práci. Nedaří-li se vám oslovit kolegu, kterého chcete poznat blíže, aby se vám lépe spolupracovalo, odhalte mu své záměry. Existuje tolik příležitostí, jak svou energii vložit do druhých lidí a přijmout ji zpátky v podobě pozitivní nálady.

Andělská rada: Ne každý člověk, který se k vám chová chladně, s vámi nechce komunikovat. Možná nenašel ten správný způsob, jak vás oslovit. Ušetřete ho tohoto stresu a udělejte to první.

Váhy (23. září – 23. října)

I ten nejlepší plán se může setkat s neúspěchem. Dnes se ukáže, jakou odvahu v sobě máte. Budete vymýšlet plány nové, pozměníte ty staré nebo se půjdete pobavit, abyste znovu dobili pozitivní energii? Rozhodnutí je jen na vás, a vězte, že žádná z těchto možností není nesprávná.

Andělská rada: Někdy vymyslíte společný program, ale druhá osoba ho na poslední chvíli odřekne. Mohli jste ho vymýšlet třeba čtyři hodiny, ale ani tehdy není dobrý nápad vinit druhého člověka ze zrady.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nové úkoly, které vám zaberou pouze pár minut, vám dokážou sebrat motivaci pracovat. Nehněvejte se, vždyť o nic nejde. Nemusíte dělat všechno, o co vás kdo požádá. Uchovejte si pozitivní přístup, ale rázně řekněte dotyčnému, že se na tento úkol dnes necítíte.

Andělská rada: Nemyslete na každou minutu vašeho života. Svůj život si užijete mnohem více, když nebudete počítat roky, které vám zbývají do konce. Neanalyzujte tolik všechny události, kterých se zúčastníte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše emoce vás někdy ovládají, čímž kazíte náladu hlavně sobě samotným. Říkat pravdu je důležité a někdy se vyplatí nemyslet tolik na to, jak na vaše sdělení bude reagovat druhá osoba (ale zároveň se vyplatí nebýt tak chladní, jako byste dotyčného vůbec neznali).

Andělská rada: Důležité je brát život s humorem, nebýt sami tak přecitlivělí a nespojovat si všechno, co kdo řekne, s urážkou na vaší cti. Většinou to, co lidé říkají, nemyslejí tak vážně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Odpočinek je pro vás někdy přímo nemožný. Jakmile se natáhnete a chcete přejít do odpočinkového režimu, objeví se člověk, který to snad čuchá a táhne vás ven. Donuťte ostatní, aby vzali na vědomí, že i vy jste živý tvor a potřebujete odpočívat, abyste neztratili tolik důležitou soustředěnost.

Andělská rada: Zůstanete-li unavení, v nejlepším případě nedokážete řádně plnit své povinnosti, v horším můžete přijít k úrazu z nedbalosti. Vytyčte jasně své hranice, když nechcete být rušeni.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přílišné přemýšlení o věcech, které se vůbec nemusejí stát, nejenže negativně ovlivní vaše očekávání od okolního světa, ale také vás uvede do začarovaného kruhu, uvnitř něhož sídlí ztráta času. Svět fantazie je možná příjemnější, ale problémy vyřešíte pouze ve světě skutečném.

Andělská rada: Cítíte-li, že jste v poslední době začali být přehnaně agresivní a naštve vás kdejaká maličkost, běžte do posilovny nebo si zacvičte doma. Také můžete meditovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Stabilita, na které jste pracovali několik týdnů, může být ohrožena. Nenechte svou mysl, aby si brala řeči ostatních příliš osobně. Buďte hrdí na to, že máte svůj vlastní názor a znáte své hodnoty. V dnešní době to o sobě může říci jen minimum lidí. Učte lidi, jak si více vážit sami sebe.

Andělská rada: Cítíte-li frustraci, nevybíjejte si to doma či na lidech, kteří vám přišli pomoci zvládnout stres. V klidu si o svých myšlenkách s někým pohovořte a vyslechněte si jeho názor.

Zdroj článku:
  • Autorský text