Andělská poselství na pondělí: Raci, více se zajímejte o názory druhých, Blíženci, větší upřímnost zlepší váš život

Andělská poselství na pondělí: Raci, více se zajímejte o názory druhých, Blíženci, větší upřímnost zlepší váš život
Proč, když jsme na něco tázáni, je pro nás v dané chvíli lepší zalhat, je-li nám otázka nepříjemná? Pravdou je, že lhaní nám pouze přitíží a navíc nás ještě tíží svědomí. Andělé si přejí pro naše vlastní dobro, abychom se podobnému poupravení pravdy raději vyhýbali.

Jakmile zalžeme, náš špatný skutek se nám uloží do paměti. Můžeme ho přesunout do podvědomí. Jenže stejně na lež pomyslíme v té nejnevhodnější chvíli. Nehledě na to nám naši nepravdu může připomenout člověk, který zjistí, že jsme mu lhali. A to i za pár let. O to větší zklamání nás i dotyčného čeká. Přitom stačí nést odpovědnost za své činy a raději mluvit pravdu. Také si můžete přečíst své poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Některé vzpomínky se opakovaně připomínají. Nemusíte se jich zbavovat. Místo obvyklé zhnusené reakce ohledně někoho z minulosti se snažte zjistit, proč vám právě tato vzpomínka nedá spát. Navažte kontakt a ujasněte si, zda vztah je stejně poničený jako kdysi nebo zda by se dal ještě zachránit.

Andělská rada: Myšlenky na jiné lidi nepřicházejí jen tak. Znamená to, že kdesi v podvědomí vám tento člověk chybí, a že byste neměli vztah zahazovat jen kvůli dávné zášti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Plánování dopředu může být přínosnější, než se na první pohled zdá. Jistě, v průběhu času se vaše plány mohou změnit, ať už vlivem okolních událostí nebo vašich nálad. Je však dobré zhruba vědět, čeho chcete dosáhnout, a poté jednat ve prospěch nejen svůj, ale i ve prospěch ostatních.

Andělská rada: Budete-li znát svou vytouženou cestu, bude pravděpodobnější, že vaše skutky neublíží jiným lidem, neboť jste alespoň částečně připraveni na to, co se může stát.

Blíženci (21. května – 21. června)

Upřímnost vás ušetří řady nedorozumění. Je pochopitelné, že něco řeknete a poté si řeknete, že jinak by to šlo lépe, ale je potřeba osobu, které jste něco slíbili, zpravit o svých změnách, a vyčkat na odpověď. Hádky, která by obvykle následovala, budete tímto způsobem ušetřeni.

Andělská rada: Když vás nikdo nekritizuje, máte dobrou náladu a jste schopni se soustředit. Buďte proto vytrvalejší a držte se přesných instrukcí, už pro své vlastní dobro.

Rak (22. června – 22. července)

Máte-li nutkání říkat ostatním lidem, co mají dělat, jdete na to špatně. Jistě, myslíte si, že váš názor je ten nejlepší, ale faktem zůstává, že i vy se můžete mýlit. Místo okamžitě vytvořeného názoru se zaměřte na to, proč jiní lidé mají jiný názor. Je dost možné, že zatím neznáte všechny fakta.

Andělská rada: Dojde-li k vyhrocení slov, ustupte a uklidněte situaci. Více se ptejte, zaměřte se na malé detaily. Možná se vám dotyčný stydí něco sdělit, protože si myslí, že je to jeho vina.

Pokud chcete někomu radit, není to vždy ten nejlepší nápad, i vy se můžete mýlit
Pokud chcete někomu radit, není to vždy ten nejlepší nápad, i vy se můžete mýlit | Zdroj: pressmaster / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Co řeknete, to platí. Dokud neslíbíte, že zaplatíte účet, a přátelé vás nevyždímají do poslední koruny. V tomto případě máte tendenci rychle zapomenout, že máte platit. Až své přátele pozvete na večeři či nakupování, lepší bude, když jim řeknete, kolik jste ochotni za ně dnes utratit.

Andělská rada: Nejlépe se nakupuje, když to platí někdo jiný, a lidé kolem vás mají tendenci zapomínat, že vaše rezervy nejsou neomezené. Nechudněte jen proto, abyste zapůsobili na ostatní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Když zjistíte, že váš původní plán nebyl ideální, nic se neděje. Nemůžete za to, jednali jste podle nejlepšího uvážení. Změňte ho a s plánováním si dejte načas, uvědomte si všechny možné následky a připravte si vlastní reakci, jakmile možné nežádoucí situace nastanou. Nenechte se od svého cíle odradit.

Andělská rada: Než něco uděláte, několikrát se rozdýchejte a popřemýšlejte nad svým potenciálním činem. Je lepší plně si uvědomit, co chcete dělat, než později opravovat zbytečné chyby.

Váhy (23. září – 23. října)

Všímejte si změn vlastních nálad. Pokud s někým komunikujete a pociťujete vztek, přesvědčte se, že vaše verze nemusí být ta správná. Budete-li se neustále držet vlastní pravdy, o které nevíte, zda je pravdivá, můžete si znepřátelit své největší spojence. A to by byla škoda, mají vám co nabídnout.

Andělská rada: Snažíte se řešit problémy rozumně. Pokud k nějakému dojde, zkuste si všechno vyříkat mezi čtyřma očima, ne o všem se musí dozvědět široká veřejnost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Není mnoho dnů, kdy byste si říkali, že se vám daří vše, na co sáhnete, přestože to je pravda. Jakmile však jeden z těchto dnů přijde, máte tendenci zlenivět a přestat se snažit. A to vám v žádném případě neprospívá. Je důležité se bavit, ale stejně důležité je nepolevovat ve svém úsilí.

Andělská rada: Najděte rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Jakmile se stane, že se vám do práce nechce, najděte svou motivaci, například peníze nebo pocit, že vaše práce pomáhá jiným lidem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé mohou být zklamaní, když na ně nemáte čas. Zkuste si ho na ně vyhradit alespoň dnes, mají něco na srdci a snaží se vám to již delší dobu říci. Možná by bylo vhodné spřátelit své přátele mezi sebou, když osobně nemáte mnoho volného času. Uděláte dobrý skutek a můžete se soustředit na práci.

Andělská rada: Nemusíte mít nutně čas na své přátele, abyste jim pomohli vyřešit jejich problém. Stačí pouze pár minut po telefonu, které jim věnujete, aby se vám mohli s něčím svěřit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Než se k něčemu odhodláte, ujistěte se, že váš plán skutečně změní jisté události k lepšímu. Napřed pomyslete na to, čeho byste chtěli dosáhnout, a postupujte krok po kroku od cíle k začátku. Přijde vám i nyní všechno dosažitelné, nebo vaše plány potřebují pozměnit? Nebojte se znovu plánovat.

Andělská rada: Když se zaměříte na něco, co nakonec nevyjde, nejenže budete velmi zklamaní, ale také přijdete o čas, který byste jinak investovali do něčeho jiného. Stravte více času samotným plánováním.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte-li dojem, že určitou životní situaci nezvládáte, zaměřte se na ni blíže. Čím více o ní budete přemýšlet, tím méně hrozivě se vám bude jevit. Zaměřte se také na způsob, jakým na tuto událost reagujete. Zkuste na svém chování něco změnit, zaobírejte se více detaily, které vám poskytnou vhodné řešení.

Andělská rada: Přemýšlejte o samotě nebo se svěřte někomu, kdo vás provází vaší životní cestou delší dobu. Není vhodné choulostivé informace svěřovat těm, kteří vás neznají moc dobře.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte hodnotné poznatky, ale ne vždy je nutné je vybalit na ostatní všechny najednou. Načasování vám někdy chybí a to je škoda. Moment překvapení může potěšit nejen vás, ale i lidi, kterým zadržujete fakta do poslední chvíle, obzvláště jde-li o pozitivní informaci.

Andělská rada: Ne, nečtete myšlenky jiných lidí. Přestože vám může přijít, že víte, jak budou v určitých situacích reagovat, pravda může být někde jinde. Více naslouchejte své intuici.

Zdroj článku:
  • Autorský text