Andělská poselství na pondělí: Blíženci, pozor na velké nákupy, Váhy, vaše slova mohou ranit

Andělská poselství na pondělí: Blíženci, pozor na velké nákupy, Váhy, vaše slova mohou ranit
Podle andělů stačí jen velmi málo, aby se naše vztahy s ostatními lidmi zlepšily a předešli jsme mnoha hádkám. Chtít porozumět tomu, jak jiní vnímají nejen nás, ale i celý svět kolem nich. Není to těžké, stačí si všímat, jak reagují. A dočasně je napodobovat, abychom si plně uvědomili, proč to dělají.

Každý z nás dělá něco, co ostatním přijde přinejmenším podivné. Tato aktivita nás charakterizuje, odlišuje nás od ostatních. Přitom nechápeme, proč to ostatní vnímají jako něco, co bychom dělat neměli. Přijde nám to přirozené. Proč tedy nejsme shovívaví k aktivitám druhých? Podle andělů bychom to měli rychle změnit. Také vám dnes přinášejí poselství pro dnešní, pondělní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Rádi posloucháte příběhy, někdy je však těžké rozeznat příběh zakládající se na pravdě a zcela vymyšlený. Je důležité zachovat si jistou soudnost a zdravý rozum, nevěřit všemu, co vám kdo říká. Vyhýbejte se lidem, kteří si jen stěžují a pro to, aby se měli lépe, neudělají vůbec nic.

Andělská rada: Nabízejte lidem moudré rady jen tehdy, víte-li, že budou fungovat. Budete-li pouze poslouchat lidi, kteří jen fňukají, zbytečně se připravíte o štěstí, které vám život nabízí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hlídejte si více své emoce, dnes bude jednodušší než kdy jindy proměnit malou neshodu v nikdy nekončící bitvu o tom, kdo má pravdu a kdo si vymýšlí. Nehledě na to, zda své názory šíříte osobně či využíváte online svět, nikdy nemůžete vyhrát, budete-li ovládáni vlastními emocemi.

Andělská rada: Několikrát se nadechněte. Teprve až když pocítíte, že vaše emoce neohýbají vaším vnímáním reality, vypusťte slova, která máte na jazyku. O svých názorech přemýšlejte více.

Blíženci (21. května – 21. června)

Své problémy řešte jinak než bezhlavým nakupováním. Jednak zbytečně přicházíte o peníze a jednat doma máte spoustu předmětů, které se válí ladem a ani si jich nevšimnete. Místo utrácení se zaměřte na ony předměty, a pokud pro ně nemáte využití, zlepšete si náladu tím, že je někomu darujete.

Andělská rada: Ztráta peněz dlouhodobě vede k většímu stresu a neschopnosti řešit problémy racionálně. Existuje mnoho jiných způsobů, jak se uklidnit, když se vám zrovna nedaří.

Rak (22. června – 22. července)

Zpochybňuje-li někdo vaši vizi, postavte se sami za sebe, máte-li logické argumenty, proč by mělo být po vašem. Příliš potlačujete emoce a někteří lidé toho využívají, aby vám nakazovali, jak máte naložit se svým životem. Všechno ale jednou musí skončit, nedovolte, abyste se to stalo vaším zatlačením do kouta.

Andělská rada: Na svých plánech jste pracovali skutečně dlouho. Nikdo nemá právo ničit to, co jste dlouhodobě budovali. Věříte-li své vizi, neopouštějte ji, naopak na ní pracujte ještě intenzivněji.

Příliš potlačujete své emoce
Příliš potlačujete své emoce | Zdroj: Foto_vika / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Snažte se vyhýbat se stresovým situacím. Dnes na vás mohou působit velmi destruktivně, zejména v případě, že se nakupí a donutí vás přemýšlet nad tím, zda nemáte smolný den. Špatná nálada občas potká i vás, hlavní je zachovat klid a soudnost, když mluvíte s ostatními lidmi.

Andělská rada: Stres dokáže doslova zatemnit vaši mysl. Ujistěte se, že máte dostatečný zdroj světla (schopnost prožívat radost) a touhu bojovat proti oné temnotě tvořené stresem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Čas od času vám prospěje přehodnotit všechny své cíle a všimnout si pokroku, kterého jste již od začátku své snahy dosáhli. Možná budete potřebovat někoho, kdo vám objektivně řekne, co je nejlepší udělat dál. Jen pozor na rádce se špatnými úmysly – raději se poptejte více lidí.

Andělská rada: Máte někoho, kdo si na vás vždy udělal čas, když jste ho potřebovali, a byl na vás vždy milý, i když jste měli své nálady? Dotyčný je ta správná osoba, které byste se měli zeptat.

Váhy (23. září – 23. října)

Aniž si to uvědomujete, vaše slova občas mohou nepěkně bolet a vyvolat pocit, že nejste ochotni zařídit se podle pravidel. Lidé vám blízcí vám nabízejí cenné rady a názory, které by vám pomohly, kdybyste je zvážili, proto se hned neotáčejte zády a vyslechněte si, co vám lidé sdělují.

Andělská rada: Situace může zajít až tak daleko, že kompromis je nevyhnutelný. Několikrát se rozdýchejte a domluvte se s ostatními, za jakých podmínek se zachováte podle jejich rad.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hra na hodného člověka je vhodná spíše dočasně, přetvařovat se dlouhodobě nezvládnete, aniž by se vám vařila krev v žilách kvůli vzteku. Jednou za čas je nutné dostat ze sebe všechnu zlost, ať už prostřednictvím práce, počítačových her či poslechem hudby, která se vám líbí.

Andělská rada: Víte, co chcete, a snažíte se to všelijak vylíčit ostatním. Vaše argumenty mají hodnotu, ale lidé budou ochotni si je vyslechnout jen tehdy, když jste na ně milí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Příliš mnoho škodí. To platí o vaší pracovní morálce, o obětování se pro přátele i o vašem utrácení za ostatní. Jak vidíte, všechno to jsou dobré skutky. Každý dobrý skutek přestává být dobrým skutkem, když si přestanete užívat života, abyste splnili všechny nároky lidí kolem vás.

Andělská rada: Dnešní dobrý čin udělejte sami pro sebe. Pozitivní energie si k vám opět najde cestu a vy se vyhnete emocionálního výbuchu, který by ublížil vám i všem ostatním.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zamilujete-li se, máte smíšené pocity. Ty se dají krásně využít k tomu, abyste se rozmýšleli trochu důkladněji. Většinou to však končí unáhleným rozhodnutím, které vám uškodí, jak jen může. Využijte pocit lásky, abyste se stali lepším člověkem, a zdržujte se s lidmi, kteří vědí, jak se rozhodnout bez ohledu na okolnosti.

Andělská rada: Můžete si uvědomit, že v současných přátelských vztazích (a možná i v tom partnerském) nejste spokojeni. Upřednostněte otevřenou komunikaci, abyste tento pocit zahnali.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chvíle, kdy se naštvete, jsou nevyhnutelné. Vaši známí zrušili slavnostní večeři, nedostali jste lepší místo nebo vytoužené zaměstnání. Těch zvratů je tolik a vy s tím nemůžete nic dělat. Lepší je zatnout zuby a usmívat se, jako by se nic nestalo. Takový je zkrátka život.

Andělská rada: Neuspějete-li, znamená to, že časem přijde něco lepšího. Neztrácejte naději a místo smutnění pracujte na svém zlepšení. Příště všem ukážete, o co přišli.

Ryby (19. února – 20. března)

Víkend teprve skončil, a už byste si přáli, aby tu byl zas. Pohřběte svého vnitřního lenocha. Vaše dobrá nálada bude zkažena někým jiným pouze tehdy, když mu to dovolíte. Věnujte se své vlastní práci či nepřestávejte hledat jinou. Snažte se soustředit, aby vám pohodová nálada vydržela po celý den.

Andělská rada: Zlobí-li vás okolní lidé, na chvilku zavřete oči a několikrát se hluboce nadechněte a vydechněte. Váš pohled na celý problém se rozjasní a vy se budete lépe rozhodovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text