Andělská poselství na pátek třináctého: Lvi, zpříjemněte si život, Panny, ošklivá slova nechte zmizet z mysli

Andělská poselství na pátek třináctého: Lvi, zpříjemněte si život, Panny, ošklivá slova nechte zmizet z mysli
Je v pořádku děsit se vlastních cílů. Pokud nás neděsí, nevidíme je jako velké, ale jako mrňavé. Andělé se je pokoušejí zvětšit ne proto, aby nás vyděsili, ale abychom dosáhli velkého štěstí. Podívejte se, co vám andělé radí na tento pátek.

My, lidské bytosti, můžeme být silnější, než momentálně jsme. A nyní jsme mnohem silnější než si myslíme. Co z toho vyplývá? Především to, že naše všímavost, která je potřeba k pochopení světa a ke štěstí, není trénována a nedokážeme ji využít. Máme-li ale duchovní průvodce, jakými jsou hlavně andělé, dokážeme i zdánlivě nemožné. Přečtěte si jak.

Beran (21. března – 19. dubna)

Poznání vaší vnitřní harmonie vám pomůže zůstat klidnými, přestože okolnosti nemusejí být přívětivé. Jste-li v souladu se sebou samými, nic vás nedokáže rozhodit. Vy sami víte, jaký život chcete žít, a neexistuje nikdo, kdo by vám tuto vizi sebral.

Andělská rada: V životě se odehrává mnoho nepředvídatelných situací. Budete-li vědět, co přesně chcete, dokážete se přizpůsobit nebo se vydat jinou, lepší cestou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte příliš vysoké nároky. Nedovolujete lidem, aby vás poznali. Ne vždy se s vámi zacházelo s něhou, ale to neznamená, že se musíte uzavřít před celým světem. Samota nesvědčí nikomu, vyjděte proto ven a sluňte se v záři Boží vůle.

Andělská rada: Je důležité nebýt naivní, ale ani není v pořádku nevěřit nikomu. Začněte tím, že začnete opět důvěřovat v sebe samé a následně projevte důvěru někomu blízkému. Najděte rovnováhu v oblasti důvěry.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zapomínáte na realitu, žijete převážně ve vašich splněných snech. Skutečnost je ale taková, že pouze mrháte svým časem. Můžete podnikat kroky ke splnění cílů, které jste si zadali, místo toho, abyste snili v bdělém stavu.

Andělská rada: Radost můžete zažít, ale pouze v tomto světě. V momentě, kdy putujete svými myšlenkami, jste hodně nešťastní, protože realita je jiná.

Žijete převážně ve vašich splněných snech
Žijete převážně ve vašich splněných snech | Zdroj: Song_about_summer / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nacházíte se na rozcestí a záleží jen a jen na vás, jakou cestou se vydáte. Bude to ta vyšlapaná, kterou budete pokračovat ve svém běžném životě, někdy šťastní, někdy nešťastní, nebo se vydáte do neznáma, kde na vás bude čekat jen samotná radost?

Andělská rada: Máte vizi a možnost ji naplnit. Jste připraveni odpoutat se od své denní rutiny, pokud máte dostatek odvahy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Život je sladký, pokud si ho osladíte. Kombinování pracovního života a zábavy ve správném poměru vás učiní šťastnými. Také byste neměli zanevřít na lásku. Jakmile najdete toho pravého partnera, bude s vámi prožívat vaše radosti i starosti.

Andělská rada: Potkáte-li někoho, s kým si budete plně rozumět, problémy vám přestanou připadat tak nezvladatelné. Hledejte někoho, koho baví stejné věci jako vás.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte moc přimět lidi, aby se cítili mimořádně. Je dobré na to myslet v momentě, kdy vás nenapadají žádná milá slova. Dovolte si důvěřovat faktu, že jste výjimečný člověk, který si pro ostatní většinou přeje jen to nejlepší. Jen tak dál!

Andělská rada: Každý člověk je občas naštvaný na celý svět. Jde o to nechat negativní emoce zmizet ještě dříve, než vás plně pohltí.

Váhy (23. září – 23. října)

Vztahy s ostatními lidmi jsou ve vašem životě hodně důležité. Nezanedbávejte je, naopak podporujte jejich růst. O vztahy je třeba pečovat, abyste je udrželi. Komunikace s přáteli vám zlepší náladu a vnímání štěstí. Náhle ho tolik nebudete potřebovat.

Andělská rada: Dejte si pozor na svá slova. Nejsou-li vaši přátelé připraveni znát vaše názory, můžete ničit vztahy pouhým sdělením myšlenek.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nejen lidé kolem vás, ale také samotný vesmír vás podporuje. Hlídáme vaše činy, pokud si myslíme, že byste se něco měli dozvědět, poskytujeme vám jedno a to samé vodítko. Může se jednat o netradičně zbarvený kámen či ptačí peříčko. Snažíme se vám něco sdělit.

Andělská rada: Hledejte význam těchto vodítek, chcete-li na své cestě potkat co nejméně překážek, které by vás mohly srazit na kolena.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přinášíme vám mnoho radostí, ale vy si všímáte pouze starostí. Zkuste dnes myslet pozitivně. Opravdu se snažíme, abychom vám přinesli radost co nejdříve. Můžete nám to ulehčit tím, že začnete hledat výsledky naší práce.

Andělská rada: Někdo ve vašem okolí vám lže a tím zaměstnává vaši mysl. V pravý čas tohoto člověka odhalíte. Dobře sledujte, jak se vaši přátelé chovají.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na problém, který nyní řešíte, hleďte s nadhledem, jako by to byl problém blízkého přítele a vy mu radili. Neboť vy jste svůj přítel úplně ten nejlepší. Víte o sobě všechno, nemáte před sebou samými žádná tajemství. Cokoli si myslíte, s tím souhlasíte.

Andělská rada: Snažte se celý problém pochopit. Najděte všechny detaily, díky kterým snadno přijdete na správné řešení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Když vám bude ouvej, podívejte se na sebe jako na někoho, kdo má spasit svět. Měli byste být sebevědomí, nefňukat, když se momentálně nedaří, ale zároveň spravedliví. Je jednoduché házet vinu na druhé, když jste se něčeho dopustili vy sami. Naučte se nést nepříjemné následky svých činů.

Andělská rada: Budujte svou novou osobnost, která se bude rovnat osobnosti té osoby, která je vaším největším vzorem.

Ryby (19. února – 20. března)

Pomáhání ostatním se vám zdá jako vaše přirozenost, ale je to vysoce ceněný dar. Více si važte sami sebe. Chválíme vaši snahu za každou cenu upřednostňovat ostatní před vás samotné, ale můžete si všímat své náladovosti – musíte znovu načerpat pozitivní energii.

Andělská rada: Važte si sami sebe, aby vás lidé nevyužívali. Momentálně ze sebe necháváte dělat dobrovolného otroka komukoli, kdo si zamane.

Zdroj článku:
  • Autorský text