Andělská poselství na neděli: Raci, naučte ostatní zodpovědnosti, Střelci, zamyslete se nad vlastními myšlenkami

Andělská poselství na neděli: Raci, naučte ostatní zodpovědnosti, Střelci, zamyslete se nad vlastními myšlenkami
Strach je, stejně jako nenávist, negativní pocit, který nám znemožňuje prožívat život naplno. Naštěstí se všechny negativní pocity dají přetvořit na ty pozitivní, jako je vnímání lásky lidí kolem nás, velkorysost či vzájemné pochopení. Andělé říkají, že první krok k této proměně je chtít jí dosáhnout.

Druhým krokem je podle nich pozorování našeho chování a pochopení, proč se chováme tak, jak nechceme. Musíme zjistit, co tyto naše reakce vyvolává a jak jim zabráníme, aby vypukly. Neboť ubližujeme převážně lidem v našem okolí. Každý z nás zná někoho, kdo je věčně negativní a na všechny kolem sebe nadává. Cítíte se v jeho přítomnosti dobře? Nejspíše ne. To je důvod, proč bychom měli měnit své chování k lepšímu, postupně. Dnes můžete někomu udělat radost pomocí dobrého skutku, který kreativně vytvoříte, nebo se můžete inspirovat andělským poselstvím na dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Reakce, která neodráží váš současný psychický stav, u vás není nic neobvyklého. Vždy je ale dobré mít se komu svěřit. Nevěříte-li nikomu tak moc, aby si zasloužil znát vaše tajemství, poohlédněte se po internetu. Lidé, které neznáte a kteří bydlejí daleko od vás, mohou být skvělými příležitostnými přáteli.

Andělská rada: Život je o změně, proto neustále zkoušejte nové věci. Máte-li svou oblíbenou restauraci, do které chodíte vždy, proč nezkusit novou? Možná se právě ta stane pro vás nejlepší.

Býk (20. dubna – 20. května)

Omezte své nutkání se chlubit. Když už budete muset, chlubte se pouze tím, co jste skutečně dokázali. Mělo by se to stoprocentně zakládat na pravdě, aby to vůbec někomu bylo k užitku. Pokud budete své schopnosti slovně zlepšovat, může vám stát, že jich někdo bude chtít využít, ale ony neexistují.

Andělská rada: Myslete také na ostatní lidi, ať už děláte cokoli. Říkejte jen to, z čeho se ostatní lidé mohou poučit. Neříkejte nic jen proto, že to přikrmí vaše ego.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nestrhávejte na sebe zbytečnou pozornost. Máte-li pocit, že si vás nikdo nevšímá, je to znamení, že dnes byste se měli zaměřit na svou vizi budoucnosti. Čím víc se budete snažit vetřít se do přízně ostatních, tím je pravděpodobnější, že budete odmítnuti.

Andělská rada: Lidé mají na život různé názory. Pokud se vám delší dobu stává, že se od vás jiní lidé drží dál, není to tím, že byste byli divní. Je to tím, že jste dosud nenašli ty správné přátele. Hledejte dál.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete mít už po krk toho, že na vás ostatní spoléhají a nikdy si nic nevyřídí sami. Děláte zásadní chybu, a to tu, že podléháte tlaku jejich proseb. Pokud se vám nelíbí, že veškeré břemeno nesete pouze vy, je čas naučit lidi kolem vás větší zodpovědnosti. Můžete začít pomalu, ale efektivně.

Andělská rada: Máte dar odhalit problémy ještě předtím, než nastanou. Nedovolte, aby se to ostatní dozvěděli – to by pouze zvýšilo vaši zodpovědnost a snížilo tu jejich.

Už vás nebaví, že všichni kolem vás spolehájí jen na vás a nic si nevyřídí sami
Už vás nebaví, že všichni kolem vás spolehájí jen na vás a nic si nevyřídí sami | Zdroj: anyaberkut / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Můžete si hrát s lidmi, které důvěrně znáte, ale nenechte se vyprovokovat k hádce. Je něco jiného slovíčkařit a něco jiného je rozpoutat hádku, která nezná konce. Naučte se, že žádný člověk na světě nemá úplně stejné názory jako někdo jiný. Život je o kompromisech, jděte všem ostatním lidem dobrým příkladem.

Andělská rada: Ačkoli by se někomu mohl zdát opak, nemáte rádi hádky. Hádky snižují vaši motivaci. Tu potřebujete, abyste se pohnuli z místa, proto se snažte být milí nehledě na to, jak těžké to je.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vzpomínky na minulost využívejte jen k dobrým věcem. Neutápějte se v sebelítosti, protože litujete, jaká špatná rozhodnutí jste v minulosti udělali a jak jste nyní dopadli. Podělte se s jinými lidmi o vaše zkušenosti, tím spíše někomu pomůžete a stanete se šťastnějším člověkem.

Andělská rada: Nic vám nebrání podělit se o své obavy, zejména co se týče budoucnosti. Naslouchejte ostatním lidem a dejte jim vědět, že prožíváte něco podobného. Pomůžete jim víc, než se může zdát.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaměřte se na své úplně ty nejúžasnější nápady. Možná jste líní je zrealizovat, protože se do nich pustíte hned zítra. A pak znovu. A zase zítra. Nejlepší čas s něčím začít je dnes, v tuto hodinu a tuto minutu. Neoddalujte své plány donekonečna, jinak nikdy nezačnete.

Andělská rada: Zároveň si dejte pozor na unáhlené kroky, které vám hrozí, pokud nebudete dostatečně soustředění. Pracujte pomalu, postupujte pomalu, ale dosáhněte nevyhnutelného úspěchu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nedovolte, aby se finance staly jediným smyslem vašeho života. Mnohem lepší je mít peněz méně, ale nemít nouzi o lásku ani přátele, než se topit v penězích a nemít je za koho utrácet. Snažte se více upevňovat své vztahy. Nedávejte lidem najevo, že jim příliš nedůvěřujete.

Andělská rada: Pokud jste se s někým v blízké době pohádali, přijďte za ním s omluvou, přestože máte dojem, že celá ta potyčka byla vina druhé osoby. Vlastně tím řeknete, že toho druhého máte i přes drobné neshody velmi rádi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ptejte se více sami sebe na myšlenky, které vás děsí. Nejspíše se jedná o váš strach z neznáma, který ve vás vyvolává pocit nechtěnosti či neporozumění. Vyzvěte svou mysl, aby vám popsala podrobnosti, čeho se přesně bojí. Následně to řešte stejně, jako kdyby se vám právě svěřila pro vás nejdůležitější osoba.

Andělská rada: Snažte se nepřibarvovat si svůj životní příběh ani k lepšímu, ani k horšímu. Zůstaňte realistou. A nejdůležitější ze všeho je být upřímní sami k sobě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Soucit je úžasná vlastnost. Jste v ní skutečně dobří, avšak dnes byste měli přestat přemýšlet o svých vlastních problémech, abyste dokázali soucítit s ostatními lidmi. Je snadné své problémy svádět na špatné chování jiných lidí. Tím jim ale pouze ubližujete a ani vy nakonec nebudete šťastní.

Andělská rada: Ne vždy je nezbytné striktně se držet svých vlastních hranic. Naučte se rozpoznat, kdy je to užitečné a kdy to naopak škodí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jeden jediný člověk vám obvykle stačí k tomu, abyste měli zkažený celý den. Není třeba se rozčilovat a následně svůj hněv přenášet na lidi vám hodně blízké. Máte-li s někým problém, řešte to s ním, nevylévejte si zlost na nevinných lidech.

Andělská rada: Potřebujete-li pomoci dát si svůj život dohromady, abyste se stali milejšími, vzpomeňte si na někoho z minulosti. Jeho rady vám budou hodně nápomocné.

Ryby (19. února – 20. března)

Snažte se lépe reprezentovat osobu, kterou skutečně jste. Máte tendenci předstírat jiné názory či dokonce jiné zájmy, aby vás lidé měli raději. Takto si skutečně pravé přátele nikdy nezískáte. Odnaučte se skrývat své pravé já, abyste dosáhli dlouhodobého štěstí.

Andělská rada: Buďte přímí ohledně toho, co si myslíte. Ne všem lidem se to bude zamlouvat, ale takto budete vy osobně mnohem spokojenější a budete svou radost šířit.

Zdroj článku:
  • Autorský text