Andělská poselství na neděli: Štíři, nedělejte unáhlená rozhodnutí, Vodnáři, nejednejte sobecky

Andělská poselství na neděli: Štíři, nedělejte unáhlená rozhodnutí, Vodnáři, nejednejte sobecky
Nikdy nejsme sami, přestože si to občas myslíme. Máme na své straně naše nejbližší. Nicméně mnohdy nám ani oni nestačí, obzvláště myslíme-li pouze negativně. Andělé se nám snaží vnést do života tolik potřebné světlo, abychom si přestali stěžovat a zjistili, že máme vše, co skutečně potřebujeme.

Rodinu máme jen jednu. Někdy za ni jsme šťastní, někdy s ní nevycházíme, a někteří se jí zřeknou. Volba je na každém z nás. Andělé, i když zůstáváme opuštěni, nám přinášejí do života další a další lidi. Ačkoli nám nikdy nenahradí příbuzenstvo, dokážou náš život změnit k lepšímu. Měli bychom se socializovat a všechny lidi na světě přijmout jako nám rovné, aby v naší duši nastolil mír. Jaké jsou další andělské rady pro poslední den v tomto týdnu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nebojte se nových zážitků. Je to dobrý způsob, jak zpestřit váš život a skvěle se pobavit. Můžete jít až nad rámec svých možností, ale musíte si to sami přát. Nenuťte se do ničeho, co vám nepřijde jako dobrý nápad a podle všeho to neskončí dobře.

Andělská rada: Neposlouchejte své ego a zbytečně neriskujte, pokud vám hlava řekne, že je lepší zůstat doma. Opusťte svou touhu dokazovat si, že toho dokážete mnohem více než ostatní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Toužíte změnit svůj život nadobro, ale zároveň se vám líbí uznání, kterého se vám dostává nyní. Dobrá zpráva je, že vždy existuje způsob, jak tyto dvě věci zkombinovat. Stačí se pořádně zamyslet, a to nejlépe na několik hodin. I když se vám zpočátku může zdát, že nic nevymyslíte, postupně nápady budou přibývat.

Andělská rada: Nehádejte se s lidmi, když si myslíte, že jste je již omrzeli. Místo toho hledejte důvody, proč by s vámi měli být šťastní, a přeneste je do přítomnosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Projevte svým blízkým více důvěry. V poslední době jste byli dost nerozhodní a lidé, na kterým vám záleží, si nejsou jisti, na čem jsou. Nezanedbávejte je, navrhněte společný program a soustřeďte ho primárně na zájmy ostatních lidí. Díky tomu stoupne vaše popularita.

Andělská rada: Vaši přátelé nejsou vašimi zajatci, nenuťte je proto být součástí vašich plánů, když se jim zrovna nechce. Poohlédněte se po jiných přátelích a s dotyčnými se setkejte jindy.

Rak (22. června – 22. července)

Dnes máte velkou šanci dotáhnout své cíle do zdárného konce. To vám umožní udělat i více náročnou práci, kterou jste si soustavně schovávali na později. Nebojte se ničeho, víte, co máte dělat, abyste byli šťastní. Překonejte obavy a vyjděte vstříc světlejší budoucnosti.

Andělská rada: Vyhýbejte se konfliktům. Někteří lidé si budou myslet, že se pouze předvádíte. Neposlouchejte jejich řeči, pouze si jděte za svým snem.

Zažeňte své obavy a výjděte vstříct novým zítřkům
Zažeňte své obavy a vyjděte vstříct novým zítřkům | Zdroj: ryanking999 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Buďte sami sebou, a to bez ohledu na situaci. Někdy, zejména v zaměstnání, je někdy lepší mlčet, ale ne doslova. Ať už mluvíte s kýmkoli, buďte pokorní, ale nikdo vám nemůže zakázat sdělit svůj názor. Pamatujte na to a neschovávejte svou hravou stránku – dnes se projeví v plné míře.

Andělská rada: Plánujte si všechno dopředu a připravte se na všechny zvraty, které mohou v dané situaci nastat. Díky tomu vás nic nerozhodí a můžete o svém osudu moudře rozhodovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neovlivníte to, co dělají všichni členi vaší rodiny. Toužíte být jakýmsi rodinným vůdcem, ale ne všichni vás budou poslouchat – ne všem vaše rozhodnutí přijde jako dobrý nápad. Napřed se zaměřte na jejich potřeby a pomozte jim s cíli a až posléze si můžete vyskakovat.

Andělská rada: Spolupracujte se svými nejbližšími, nekřičte na ně, když se vám nepodřizují. Snažte se zjistit, proč se chovají jinak, avšak ne přímým výslechem.

Váhy (23. září – 23. října)

Přílišná sebedůvěra může být spíše na škodu než k užitku. Nezapomínejte na druhé, využijte své schopnosti a odvahu, abyste zlepšili den někomu jinému. Budete-li myslet pouze na sebe, jednou nastane okamžik, kdy začnete litovat, že jste byli takoví. Jednejte tak, aby vaše budoucí já na vás mohlo být hrdé.

Andělská rada: Vaše nadšení pro komunikaci vás může donutit vypustit několik informací, které by nikdy neměly spatřit světlo světa. Když mluvíte, tak pomalu a s rozvahou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pozor na unáhlená rozhodnutí, obzvláště na nadměrné utrácení. Máte nápad, do kterého chcete investovat, ovšem nemusí se nutně setkat s velkým úspěchem. Jakmile zjistíte, že ten nápad není tak dobrý, můžete se stát agresivními vůči lidem, kteří vám to říkali. Nejednejte unáhleně.

Andělská rada: Naučte se děkovat lidem, kteří vás před něčím varovali, místo toho, abyste se na ně naštvali. Zkuste zastávat více úhlů pohledu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nebojte se začít si plnit své cíle, převážně cestovního charakteru. Pilně jste studovali, abyste mohli poznat jiné kraje, a nyní je čas své nabyté znalosti zhodnotit. Potkáte nové lidi, z nichž se stanou vaši silní spojenci. Kdykoli si nebudete vědět rady, oni tu pro vás budou, pokud jim jejich pomoc dokážete oplatit.

Andělská rada: Dejte si pozor, abyste kolem sebe nepůsobili zmatky. Ne vždy jste ten nejsilnější člověk v davu. Prohlédněte si své protivníky, než se s nimi vůbec pustíte do boje.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy obdržíte uznání za své úspěchy. Nedovolte, aby vás to odradilo od dalších pokusů uspět. Vaši přátelé možná pouze nemají čas, starají se o svůj blahobyt. Nemyslete si, že na vás zanevřeli. Pracujte na svém plánu mlčky, budete mít více času na zdokonalování.

Andělská rada: Nedovolte, aby vaše rodina trpěla jen proto, že vám se zrovna podle vašich slov nedaří. Nic není tak černobílé. Zkuste na chvíli upoutat pozornost na něco jiného.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neexistuje nic, pouze vy a váš momentální cíl. Částečně je to dobře, ale občas je vhodné ohlížet se po ostatních. Jakmile si něco zamanete, nehledíte nalevo ani napravo. Zkuste pomoci jiným lidem, nehledět jen na své úspěchy, ale dopomoci k úspěchu i někomu jinému.

Andělská rada: Někdy je třeba spolupracovat s ostatními, abyste zjistili, jakou cestou se vydat, abyste neupadli na pusu. Buďte všímaví k lidem a oni vám na oplátku poskytnou svou pomoc.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud nevíte, co se svým volným časem, poptejte se po známých, zda neplánují nějaký velký projekt, na němž byste se mohli podílet. Budou mít radost z vašeho zájmu a brzy svůj volný čas vyplníte svou oblíbenou činností – a zároveň pomůžete někomu vám blízkému.

Andělská rada: Nebuďte příliš ambiciózní, jinak se se svým novým pracovním partnerem můžete pohádat. Nezapomeňte, že celý nápad je jeho. Nepřekračujte hranice.

Zdroj článku:
  • Autorský text