Andělská poselství na čtvrtek: Střelci, neupřednostňujte známé před ostatními, Raci, máte stejnou hodnotu jako jiní

Andělská poselství na čtvrtek: Střelci, neupřednostňujte známé před ostatními, Raci, máte stejnou hodnotu jako jiní
Některé jedince máme raději než jiné. Jsou to přátelé, rodina, partner. I k těmto osobám se však chováme spíše špatně než abychom jim projevili lásku. Andělé si myslí, že je to kvůli lásce, kterou nám dostatečně neprojevují. A my se cítíme odstrčení a chceme si obhájit své místo v jejich srdcích.

Jsme-li zanedbáni, necháme to být. Poprvé stejně jako podruhé či podesáté. Avšak čím vícekrát si všimneme, že nás nikdo neposlouchá, tím se zvětšuje pravděpodobnost výbuchu našich emocí. A častokrát jsme následně za ty nejhorší. Kdo za to může? Podle andělů nedostatečná komunikace a fakt, že si neumíme dupnout. Abyste se udržovali ve větší psychické pohodě a správně jednali ve všech situacích, inspirujte se svým andělským poselstvím pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Osud máte pevně ve svých rukou. Podnikněte všechny potřebné kroky k tomu, abyste změnili některé z vašich stávajících vztahů. Chcete-li se s některými lidmi nadobro rozloučit, není od věci za nimi přijít a říci jim, proč už je nechcete vidět, a tento vztah ukončit v míru.

Andělská rada: Jste-li požádáni o druhou šanci, záleží na okolnostech. Jedná-li se o první žádost, popřemýšlejte nad tím, zda vyhovět. Dostal-li dotyčný několik šancí, je lepší dát mu přímou lekci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jděte si za svým snem, který navíc pomůže mnoha lidem. Zřejmě máte nápad, jak pomoci všem svým přátelům i členům vaší rodiny. Věděli jste ale, že tato vize je natolik dobrá, že může pomoci i tisícům dalších lidí? Je to tak. Zasedněte za stůl, plánujte a poté vše zrealizujte.

Andělská rada: Ve své nápady musíte mít důvěru. Postrádáte-li ji, najděte hřejivá slova u lidí, s nimiž jste každý den v kontaktu. Ti již vědí, jak vás jemně upozornit na případnou chybu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dosáhnete velkých úspěchů, pokud si včas uvědomíte, že i vy máte své hranice. Jakmile si něco usmyslíte, rádi na to zapomínáte. Všechno se může ubírat dobrým směrem, ale pokud se úspěchem necháte zaslepit, přestanete být pozorní a váš plán snadno ztroskotá.

Andělská rada: Buďte vděční zejména své rodině, ale i dalším lidem, kteří vám pomohli uspět. Myslete na ně, kdykoli budete přemýšlet, jak strávíte svůj volný čas. Ignorovat je by byla nevděčnost.

Buďte vděčný nejenom své rodině
Buďte vděčný nejenom své rodině | Zdroj: Autor / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Jeden upřímný rozhovor změní váš život od základu. Můžete zlepšit svůj život nebo můžete zlepšit celý svět, ovšem ne na váš vlastní úkor. Nemusíte se neustále omezovat, aby ostatní byli šťastní. Máte-li pocit, že to udělat musíte, nejspíše svou energii vkládáte do sobeckého člověka.

Andělská rada: Věřte ve své schopnosti a nenechte nikoho, aby vás ponižoval, nehledě na to, jak silné pouto k němu cítíte. Nakonec ubližujete i dalším lidem svou náladovostí, nejste-li plně spokojeni.

Lev (23. července – 22. srpna)

Důvěra v lidi vás možná opouští, udělejte proto vše pro to, abyste ji znovu získali. Dejte druhou šanci lidem, kteří vás zklamali. Měli byste jim vysvětlit, proč k vašemu zklamání došlo, aby se mohli napravit. Usmiřte se s přáteli a zjistěte, s kterým z vašich mnoha plánů by vám mohli pomoci.

Andělská rada: Být naštvaní po zbytek svého života je špatná věc. Někomu chvilku trvá, než napraví své chování. Neviděli-li jste někoho řadu let, pozvěte ho někam a zjistěte, zda si z vašeho tehdejšího křiku vzal ponaučení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neustále si slibujete, že konečně najdete čas na péči o své mentální zdraví. Nakonec to dopadá tak, že vy přece počkáte. Dnes si udělejte odpočinkový den. Popadne-li vás touha pomáhat, vyberte si pouze jednu osobu, tu, k níž máte nejblíže. Proč ji nepozvat na soukromý rozhovor k sobě domů?

Andělská rada: Cítíte-li se úplně bez energie, není od věci sníst trochu ovoce a zeleniny, trocha bílkovin také dokáže zázraky. Vrátí se vám nejen energie, ale také kreativita a soustředění.

Váhy (23. září – 23. října)

Příliš přemýšlíte o každém kroku, který se chystáte učinit. Takto si ale život neužijete. Život je plný nečekaných překvapení, které ho průběžně okořeňují, když se zdá, že se stal příliš monotónním. Proto se těšte na každou událost, která v životě nastane, a neberte nic tak vážně.

Andělská rada: Nehledě na to, kde se nacházíte, nečekané události se objevují neustále. Můžete být na svém nejoblíbenějším místě, na veřejnosti či doma – zvraty se objeví kdekoli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Rozhovory o rodině, soužití či zlepšení přátelských vztahů budou na pořadu dne. Toužíte po radě, kterou dostanete. Je však dobré se více otevřít a danému rádci sdělit všechny podrobnosti, aby vám neporadil špatně. Chcete se soustavně zlepšovat, začněte proto v oblasti upřímné komunikace.

Andělská rada: Méně je někdy více, a to platí zejména v oblasti domova. Proto, chcete-li rekonstruovat, rozvrhněte si práci na více dnů, kdy každý den uděláte něco málo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všechnu svou energii vkládáte do lidí, kterým věříte nejvíce. Pouze tu zbytkovou věnujete pomoci někomu jinému. Avšak každý člověk si zaslouží pomoc, projeví-li ve vás důvěru. Pamatujte, že ne pro každého vašeho dobrého kamaráda jste dobří přátelé i vy, a přesto se na vás nikdo nevykašle.

Andělská rada: S každým člověkem zacházejte jako s dobrým přítelem. Vždyť nikdo od vás není odlišný natolik, aby si nezasloužil vaši pozornost. Nevíte-li, jak pomoci, alespoň dotyčného vyslechněte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne všichni lidé už na první pohled vypadající dobře jsou lepší než vy. Místo abyste s nimi soutěžili, poznejte jejich hodnoty. Pryč s předsudky, každý si zaslouží šanci na bližší poznání, pokud se vysloveně nejedná o podvodníka, který se chce obohatit na vašem majetku.

Andělská rada: I ti největší rebelové se mohou stát vašimi dobrými přáteli a mají vám co nabídnout. Pro začátek to může být jiný, bezstarostnější pohled na svět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Většinou se vyplatí s rozhodnutím počkat a dvakrát si rozmyslet, zda jde o správné rozhodnutí. Dnešek je výjimkou, nebojte se jít si za svým snem, přestože si nejste jisti, jak vše dopadne. Hlavní složkou úspěchu je vaše nekonečné nadšení. Důvod, proč to děláte, vás donutí pokračovat.

Andělská rada: Vždy se najdou nové možnosti, jak jít dál. Spolupráce s člověkem, který má podobné znalosti jako vy, dobu vaší cesty do cíle zkrátí. Jen pozor, aby se nejednalo o závistivce.

Ryby (19. února – 20. března)

Ne vždy dokážete skrýt své skutečné pocity, přestože se tolik snažíte. Spíše se dá říci, že čím více se snažíte, tím těžší tento úkol je. Před svou rodinou však nemusíte nic skrývat. Odpovídejte upřímně na otázku, zda se něco neděje. Vaši blízcí to na vás totiž poznají.

Andělská rada: Potřebujete-li být nějakou chvíli sami, zvířata vás dokážou rozveselit. Půjčte si něčího psa, zajděte do zoo či navštivte útulek a poptejte se, zda zvířata nepotřebují interakci s lidmi navíc.

Zdroj článku:
  • Autorský text