Andělská poselství na čtvrtek: Býci, nelekejte se obtížně vyhlížejícího cíle, Raci, nebojte se navrhnout kompromis

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, nelekejte se obtížně vyhlížejícího cíle, Raci, nebojte se navrhnout kompromis
Mnoho z nás touží být stejně moudří jako andělé. Vědět, co kdy dělat, aby ostatní byli šťastní a my tím pádem také. Většina z nás ale nemá náladu strávit několik či dokonce několik desítek let přetvářením své osobnosti. Naštěstí nám andělé každý den přinášejí nová poselství, tudíž se můžeme po krůčcích přibližovat svému snu.

Máme-li motivaci, vydržíme u všeho. Někteří lidé ale jako by se snažili nám ji sebrat. Měli bychom se zaměřit na ty hodné lidi, kteří si příjemnou změnu naší osobnosti zaslouží, ne se nechávat ovlivňovat těmi, kteří nám chtějí zkazit den. Vysloví-li někdo výhradu, že to nedokážeme, není to dobrý člověk a neměli bychom se jeho řečmi nijak zabývat. Naopak, naše snaha by se podle andělů měla ještě zvýšit. Co vám ještě radí? To vám odhalí čtvrteční andělská poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nepodceňujte sami sebe. Přestože vyhledáváte více radost jiných lidí v tom, co děláte, než následnou odměnu, je dobré být si vědomi svých hodnot. Lidé vás budou méně využívat, když jim řeknete, že něco dělat nebudete, protože v tom nevidíte smysl.

Andělská rada: Nebojte si říci si o peníze, když děláte něco časově náročného. Peníze jsou zlem jen v případě, kdy je nedokážete správně využít a jste marnotratní. To většinou není váš případ.

Býk (20. dubna – 20. května)

Snažte se rozšiřovat své obzory bez ohledu na to, jak náročné se to zdá být. Nikam se neposunete, pokud vaše činy zůstanou pouze ve vaší mysli. Můžete se podívat na místa, kde nečekáte, že se něčemu novému přiučíte – právě tato místa vám paradoxně nabízejí to, co hledáte.

Andělská rada: Neomezujte své znalosti na ty, které jste se naučili ve škole, potažmo v práci. Z rozhovorů s jinými lidmi se toho naučíte mnohem více, pokud se také naučíte ověřovat si pravdivost informací.

Blíženci (21. května – 21. června)

Necítíte-li se dobře, oblečte si něco jiného. Někdy i pouhá změna oblečení dokáže zlepšit vaši náladu. Pokud máte pocit, že vám utíká pozornost ostatních, oblečte se slušněji, jako kdybyste šli na koncert či na jinou významnou událost. Podivíte se, kolik lidí si s vámi začne chtít povídat.

Andělská rada: V případě, že máte pocit, že se vám nedaří finančně, zkuste do svého plánu investovat nějaké peníze. Do půl roku pocítíte příjemné změny.

Oblečte se jakoby jste šli na koncert a pozorujte lidé jak se k vám začnou lidé chovat
Oblečte se jakoby jste šli na koncert a pozorujte jak se k vám začnou lidé chovat | Zdroj: fxquadro / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Láska není jednosměrka, měli byste dostávat stejnou energii, jakou jste do ní vložili. Skutečně jste šťastní tam, kde jste? Máte-li partnera, možná byste si mohli promluvit o určitých kompromisech, například že vám bude věnovat trochu více času. Jste-li nezadaní, může být čas vyznat někomu lásku.

Andělská rada: Máte silný cit pro empatii, tak ho využívejte naplno. Jistě společně najdete způsob, jak byste mohli více fungovat jako partneři, než abyste se hádali o maličkostech.

Lev (23. července – 22. srpna)

Rozhodli-li jste se něco udělat pro své zdraví a začít cvičit, ale něco vám brání pokračovat, zřejmě jste zvolili špatnou strategii. Zkuste trochu zvolnit svůj cvičební plán. Tato aktivita by vás měla bavit, ne mučit fyzicky ani psychicky. Najděte motivaci nebo někoho, kdo vám ji najde za vás.

Andělská rada: Stejné je to s každým cílem, kterého se snažíte dosáhnout. Ztrácíte-li motivaci často, je čas své plány změnit či v nich alespoň zvolnit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Proveďte malou změnu, která vám udělá velkou radost. Seberte svou odvahu a udělejte to, co jste plánovali již delší dobu. Může to být změna šatníku, ale také získání přátel, kteří více vyhovují vašim potřebám. Nebo zkuste napsat člověku, který vám pomohl, malé poděkování.

Andělská rada: Rádi říkáváte, že někdy něco uděláte, ale nakonec na to nemáte čas. Vyhraďte si ho. Nebojte se provádět změny. Když budete více nešťastní, můžete se vrátit k původnímu způsobu žití.

Váhy (23. září – 23. října)

Ať už trávíte čas s dětmi, s partnerem, s rodinou či s přáteli, máte velkou představivost, díky které můžete pobavit všechny, s nimiž rádi trávíte čas. Navíc si odpočinete od všedních úkolů, které vám již začínají lézt na nervy. Upevněte vztahy dnes a za týden si to zopakujte s jinými aktivitami.

Andělská rada: Ujistěte se, že se cítíte uvolněně po celý den. Jakmile na vás přijde pocit prázdnoty či nevysvětlitelná úzkost, zavolejte někomu, s kým rádi trávíte čas. Jeho hlas vás uklidní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zkuste podpořit ostatní lidi, ať už prostřednictvím charity či návštěvou skupin, které se zaměřují na pomoc druhým. Ve druhém případě nemusíte utratit ani korunu, stačí se přihlásit jako dobrovolník a navštěvovat lidi, kteří nemají nikoho, kdo by jim chtěl naslouchat. Takto radost nejen dáte, ale také obdržíte.

Andělská rada: Chcete-li raději předávat své zkušenosti, můžete doučovat děti nebo cvičit zvířata, pokud si myslíte, že v tom jste skutečně dobří. Zapojte představivost a na něco už přijdete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Trápí-li vás nedostatek peněz, zkuste se porozhlédnout ve svém okolí, zda někdo nepotřebuje pohlídat pejska či kočičku. Se zvířaty dnes budete zadobře, tak proč to nevyužít k malému přivýdělku? Díky vaší kreativitě se rozhodně nudit nebudou.

Andělská rada: Zvládnete udělat naprosto všechno, včetně krátkodobé brigády. Navíc si budete moci dovolit koupit si něco, co si přejete, aniž by utrpěl váš rozpočet.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nesmutněte, pokud jste porušili své novoroční předsevzetí. Můžete se trápit po zbytek roku nebo to zkusit znovu, dneškem počínaje. Každý člověk dělá chyby, které nejsou úplně plánované, ale nikdy není pozdě je napravit. Udělejte to, co si myslíte, že je správné.

Andělská rada: Své předsevzetí si důkladně naplánujte. Pokud ho nemůžete splnit hned, podnikněte menší kroky, které udrží vaši motivaci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Cítíte-li se unavení, udělejte jen to nezbytné a ty méně důležité povinnosti nechte na zítra, nebo požádejte přátele, aby vám pomohli. Dopřejte si balzám na duši, ať už pomocí jógy, meditace či dobrého filmu, který jste neviděli už několik let.

Andělská rada: Utište hlasy ve vaší mysli. Křičí jeden přes druhého, avšak vás by mělo zajímat to, co se schovává za nimi. Intuice vám říká, jak uspět, proto se zaměřte na ni a ne na vaše první nápady.

Ryby (19. února – 20. března)

Prověřte své přátele. Je dobré jim důvěřovat, ale může být mezi nimi několik nepřátel, o kterých zatím nevíte. Když už všechny zvete na oběd, dnes několika svým přátelům můžete říci, že by bylo spravedlivé, kdyby dnes platili oni. Takto se nejlépe dozvíte, kdo vás jen využívá.

Andělská rada: Aniž si to uvědomujete, lidé, s nimiž se stýkáte pravidelně, utvářejí vaše myšlenky. Zkuste myslet sami za sebe, jako kdyby každý na tomto světě souhlasil s tím, co si skutečně myslíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text