Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, zaměřte se na své pohodlí, Býci, dostane se vám uznání

Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, zaměřte se na své pohodlí, Býci, dostane se vám uznání
My lidé jsme předurčeni k uvěznění svým vlastním egem. Všechno pouze my a nikdo jiný. Andělé jsou naším přesným opakem. Cokoli udělají, dělají s láskou a jen pro nás, přestože s námi mají mnohdy kříž. Také dnes chtějí, abychom je vyslechli a rozhodli se, zda budeme jejich rady následovat.

Existují různé názory na to, jak hodně osud ovlivňuje naše činy. Máme svobodnou vůli nebo ne? To se pravděpodobně nedozvíme. V každém případě nás andělé nechtějí ovládat – to by je pouze rozesmutnilo. Naopak nám chtějí pomoci. Přečtěte si jejich poselství na tento den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neustále jsme u vás, v dobrém i ve zlém. Našeptáváme vám, co je pro vás nejlepší. Tyto rady nemusíte přijímat, nechcete-li. Pokud s naší radou nesouhlasíte, můžete se proti ní kdykoli ohradit a my vymyslíme něco jiného. Hlavní je ale vstřícnost.

Tip: Promlouváme k vám vždy, když se rozhodujete. Naslouchejte našim slovům a uchovejte si pozitivní přístup.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše moc je velká. Dosáhnete všeho, co si zamanete, a na své dlouhé cestě pomůžete mnoha lidem. Vaše schopnost empatie z vás udělá osobního hrdinu spoustě ztracených duší, které potřebují navést na správnou cestu. Již začínají zapomínat na zázraky, ale vy je můžete vyvést z omylu.

Tip: Každý člověk si zaslouží pomoc. Pomáhejte tolika lidem, na kolik vám vystačí energie. Nezapomínejte také odpočívat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemyslete si, že jste obětí vnějších okolností. Veškerý mír, kterého můžete dosáhnout, je pouze ve vašem nitru. Zapomeňte na strach, zapomeňte na hněv. Pěstujte v sobě lásku a pochopení. Jakmile ve vás zbydou pouze negativní pocity, podělte se o ně s ostatními lidmi.

Tip: Pokud nebudete mít s ostatními trpělivost, negativní pocity vás budou vždy ovládat a ničit.

Rak (22. června – 22. července)

Pozvěte nás do našich snů. Chceme vám něco vysvětlit, avšak pouhá slova na to nestačí. K plnému pochopení potřebujeme vaši vizuální představivost, která se vám otevírá, když spíte. Během spánku je vaše mysl otevřenější naší přítomnosti.

Tip: Z toho, co se vám dnes bude zdát, se můžete plně poučit. Zjistíte, že ne všechno je takové, jak se na první pohled zdá.

Během spánku je vaše mysl otevřenější
Během spánku je vaše mysl otevřenější | Zdroj: Stock-Asso/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete-li více spokojenosti, šiřte do svého okolí lásku, klid a mír. Pozitivními činy si získáte Boží lásku, zatímco pokud budete chamtiví, ostatní lidé se k vám otočí zády. Mír v duši znamená snáze prožitý život, bez mnoha překážek a s úsměvem na tváři.

Tip: Život je takový, jak ho vidíte svýma očima. Představte si světlo a ono prozáří váš den, i když bude zataženo.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je zapotřebí, abyste potvrdili svůj souhlas s naší pomocí. Stačí kratičká modlitba. To, co vás trápí, má řešení, ale vy odmítáte naši pomoc. Nechte nás, abychom vás provedli všemi možnými řešeními, a poté si vyberte to nejvhodnější.

Tip: Poproste nás, abychom vás vedli a ukázali vám cestu z onoho temného místa ven.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li jakoukoli otázku, správnou odpovědí je slovo láska. Myslete na ostatní více než na sebe, přestože oni se k vám chovají hrubě. Nemají právo s vámi takto jednat, ale to mohou zjistit až když bude příliš pozdě. Na druhou stranu vy byste se neměli trápit kvůli lidem, kteří si vaši pozornost nezaslouží.

Tip: Na své nepřátele se usmívejte, stejně jako na lidi, kteří vám něco závidějí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pomáhejte ostatním, ale ne na váš úkor. Jak to zařídit, aby vám nikdy nedošla energie? Čerpejte z jejich radosti. Nebojte se nás zeptat, jak můžete ostatním co nejlépe pomoci. Když uvidíte úsměv na jejich tváři, hned vám začne být do zpěvu a svůj život si začnete pořádně užívat.

Tip: Také ve svých vlastních zájmech upřednostňujte druhé. Ukažte jim, co dělá radost vám, pokud se momentálně trápí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Objevíme se vždy, když je nás zapotřebí. Vy nás potřebujete stejně jako druzí. Chcete-li jim pomoci, domluvte se s nimi, že ve stejnou dobu nás požádáte o pomoc. Máte-li dobrý pocit z pomoci, kterou jste způsobili nepřímo, je to znamení, že jsme vaši žádost přijali.

Tip: Pamatujte na to, že ostatní jsou lidské bytosti, stejně jako vy. Věnujte jim stejné množství svého času jako sobě samotným.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jsme neustále s vámi, ale necháváme vás, abyste se rozhodovali podle nejlepšího svědomí. Čekáme na to, až budete chtít naši radu. Jsme připraveni vám pomoci. Dnes to bude pomoc, kterou vám poskytne člověk, kterého k vám pošleme, proto byste dnes měli být otevřenější přátelství s novými lidmi.

Tip: Někteří lidé jsou převlečení andělé. Poznáte je podle pocitu bezpečí, kdykoli s nimi mluvíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete udělat cokoli, co vás napadne. Dělat radost vám samotným je dobrý začátek dne, ale v odpoledních hodinách nezapomeňte na ostatní. I ti si zaslouží vaši péči. Nebuďte k ostatním hrubí, naopak buďte otevřeni jejich problémům a nabídněte vhodné řešení.

Tip: Našeptáváme vám, co kdo potřebuje, abychom vám usnadnili vaše svaté poslání.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše jednání se již několik dní nese v pozitivním duchu. Je čas, abyste byli za své úsilí odměněni. Odpočívejte. Neuděláte špatnou věc, neposkvrníte svou karmu, pokud se jeden den zaměříte na své pohodlí. Je toho ještě hodně co dělat, ale každý člověk včetně vás si zaslouží čas na odpočinek.

Tip: Pokud se vám zasteskne po pomoci druhým, navštivte své nejbližší a popovídejte si s nimi.

Zdroj článku:
  • Autorský text