Andělská poselství na čtvrtek: Štíři, využijte své sebevědomí, Střelci, dokážete vše, co si budete přát

Andělská poselství na čtvrtek: Štíři, využijte své sebevědomí, Střelci, dokážete vše, co si budete přát
Netrpělivost ničí dobrou náladu nám i ostatním lidem. Nikdo z tohoto pocitu netěží, a přesto se ho většina z nás drží. Podle andělů k tomu není nejmenší důvod. Naopak trpělivost je to, co nám poskytuje pocit dobré nálady a pochopení. Každý z nás by proto měl být shovívavější ke všem ostatním lidem.

Přestože je těžké vymanit se ze sevření vlastního ega, dělat svět lepším místem to vyžaduje. Samozřejmě je jen na nás, zda se chystáme svět změnit či o tom pouze planě hovořit. Možná si říkáte, že vy toho mnoho nezmůžete. To je pravda. Nicméně pokud se velké množství lidí rozhodne učinit něco pro lepší budoucnost, změna bude více viditelná. Andělé nám v tomto úkolu pomáhají, jak mohou. Co vám chtějí sdělit dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Trpělivost se vyplácí, hlavně pokud hledáte spřízněnou duši. Nemusí jít pouze o vytouženého partnera, může jít také o přítele, který tu bude vždy pro vás, když ho budete potřebovat. Máte silnou osobnost, která si zaslouží mír a pochopení.

Andělská rada: Arogance a vykořisťování do přátelských vztahů nepatří, ale není nic špatného poukázat na své úspěchy, zejména pokud si myslíte, že to druhé osobě udělá velkou radost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Naplánujte si budoucnost a zahrňte do ní všechny osoby, které jsou pro vás v životě důležité. Následně jim své plány odhalte. Řekněte jim, jak hodně vám na nich záleží, a zeptejte se, zda to vidí stejně, a sice nenuceným tónem.

Andělská rada: Někdy je zapotřebí do některých lidí investovat, abyste odhalili jejich skutečnou hodnotu a poznali, zda vůbec stojí za to s nimi počítat do budoucna.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste odhodlaní uspět ve všem, co si zamanete. Nechoďte tou snazší cestou, ta obvykle vede do slepé uličky. K dosažení opravdového úspěchu musíte dřít, mnohokrát na úkor svého osobního pohodlí. Výsledek ale stojí za to. Budete-li více důslední, zasloužíte si více respektu ostatních.

Andělská rada: Zapalte se do daného úkolu. Také můžete požádat o pomoc lidi, kterým plně důvěřujete. Jdete-li svou vlastní cestou, mohou vám poskytnout cenné rady.

Píle a dřina jsou podmínkou k úspěchu
Píle a dřina jsou podmínkou k úspěchu | Zdroj: AlexBrylov / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Nevyhýbejte se zralým rozhodnutím. Zejména co se týče lásky, nemá cenu nic ani zveličovat, ani zlehčovat. Váš objev si totiž může začít myslet, že mluví do zdi. Dnes byste se neměli chovat dětinsky ani před přáteli, kvůli svému chování můžete ztratit ty nejlepší z nich.

Andělská rada: Projevte lidem trochu lásky. Projevte jim, že si vztahu opravdu vážíte a jste rádi, že jste je potkali. Nevíte-li si rady, jak zachránit nějaký vztah, vaši nejbližší vám pomohou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Očekávejte návštěvu svých blízkých. Někteří z nich k vám přijdou pro radu, svěří se vám se svým temným tajemstvím. Jiní si budou chtít pouze popovídat. Vám to udělá nezměrnou radost. Budete jásat, že tolik známých tváří si na vás na chvilku udělalo čas.

Andělská rada: Jste schopni zvládat problémy svých blízkých stejně jako problémy své vlastní. Postarejte se o zábavu, zatímco u vás budou blízcí přebývat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Rozhovory o vážných tématech vás mohou děsit, ale je to jediná možnost, jak svým známým vysvětlit, že se již zajímáte o úplně jiné koníčky než oni. Nebojte se jim to říci, pochopí to. Někteří sice až časem, ale zvyknou si. A vy nebudete muset ztrácet čas něčím, co vás nebaví.

Andělská rada: Někteří lidé se od vás mohou odpojit. Nechte je odejít, je zbytečné ztrácet čas s lidmi, kteří vás mají rádi pouze proto, že se jim podřizujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Nechte se inspirovat výhodami, které vám lidé nabízejí, abyste pro ně něco udělali. Nezapomeňte ale, že dobrá nálada ostatních by vám měla být tou inspirací ze všech největší. Dohodněte se s nimi, že uděláte něco společně, čímž si zajistíte zábavu a zároveň uděláte něco užitečného.

Andělská rada: Zaměřte se na činnost dlouhodobějšího charakteru. Vaše nápady budou skvělé a pomohou rozjet nový projekt, který může být výdělečný a také pomůže mnoha lidem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Sebevědomí vám nechybí, nesnažte se ho však využít, abyste ublížili dalším lidem. Můžete ho také použít na zlepšení celého světa. Lidé k vám budou vstřícnější a budou vyhledávat vaši přítomnost. Lidé, které znáte dlouhodobě, pochopí, že vám mohou naprosto důvěřovat.

Andělská rada: Jste silný partner v romantické, přátelské i obchodní oblasti. Nevíte-li, jak své sebevědomí využít, můžete se inspirovat příběhy ze svých oblíbených knih či filmů, seriálů.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte moc vytvořit stabilitu v každé oblasti vašeho života. Je třeba popřemýšlet, jak byste co mohli změnit, aby vám to vyhovovalo a zároveň to posloužilo ostatním lidem. Spokojená mysl plus spokojení lidé ve vašem okolí rovná se absolutní štěstí, které jen tak nevyprchá.

Andělská rada: Naučte se být odhodlaní překonat jakoukoli překážku, která vám přijde do cesty. To vám umožní nevzdávat se, přestože okolnosti zdánlivě jdou proti vám.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Požádejte o radu dobré přátele, kdykoli si budete myslet, že vaše situace nemá východisko. Vždy nějaké existuje, ale vy se před ním schováváte. To samé dělají i ostatní lidé, když si nedokážou pomoci, nejste v tom sami. Jakmile vyřešíte svůj problém, poohlédněte se po někom, kdo potřebuje vaši pomoc.

Andělská rada: Nenechte lásku, aby vám unikla. Romantika je také velmi důležitá, abyste byli šťastní. Zkuste nesoudit nový objev podle vašich bývalých partnerů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Spojit práci se zábavou může být těžké, avšak ne nemožné. Musíte jen vědět, co si můžete dovolit udělat, a také na rozpoložení vaší mysli. Budete-li na práci hledět jako na otravnou denní rutinu, nikdy z ní zdroj radosti neuděláte. Změňte vnímání své činnosti a brzy vás opět začne bavit.

Andělská rada: Spolupracovníky, kteří vám naznačují, že vás nemají rádi, najdete všude. Stačí ignorovat tyto lidi a hledět si jen své práce.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte mnohem více schopností, než si myslíte. Musíte je pouze odhalit. Také tvrdá píle je důležitá, abyste se pohnuli směrem ke svým snům. Máte spoustu nápadů, jak prorazit. Vyberte si jeden, který nejvíce odpovídá vašemu přesvědčení. Jedině tak neztratíte motivaci.

Andělská rada: Každá snaha se neobejde bez komplikací. Nedovolte, aby vám závistivci zničili vaše sny. Poslouchejte jen své srdce, nikoho jiného.

Zdroj článku:
  • Autorský text