8 osobnostních rysů, jimiž muži Býci vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Býci vynikají
Chcete vstoupit do vztahu s mužem Býkem? Pokud ano, měla byste předem vědět, co od vztahu a celkově od života očekává. Častokrát se totiž stává, že partneři teprve po letech vztahu zjistí, že každý od života čeká něco jiného. Jak je na tom Váš nový objev?

Nehraje si s city druhých a je oddaný

Pokud hledáte muže, kterého ani nenapadne hrát si s Vašimi city nebo Vás pomocí Vašich citů manipulovat k něčemu, co nechcete, Býk je pro Vás ideální volbou. Ovšem aby partnerství fungovalo, Vy sama nesmíte být manipulativně založená.

Ve vztahu je velmi stabilní

Jakmile se jednou zamiluje, potřebuje hodně vážný důvod k tomu, aby vztah ukončil. Do vztahu vstupuje plně zamilovaný a udělá všechno pro to, aby vztah vydržel. Pokud nemáte nikoho, kdo by byl ochoten Vám podat pomocnou ruku, kdykoliv ji potřebujete, tento muž se neštítí ničeho, aby dosáhl zdravého vztahu.

Nadměrně utrácejí za věci, které jim přijdou důležité

Tento muž si rozhodně umí vydělat peníze, ovšem také je dokáže hodně rychle utrácet. A nemluvíme o kvantitě, nýbrž o kvalitě – přesněji o ceně. Pokud mu něco přijde dokonalé a přál by si to mít, utratí majlant za to, aby to získal – cenovky produktů vždy skrývají mnohaciferné částky.

Je hodně romantický

Býk myslí především na lásku a dobro partnera, poněvadž tomuto znamení vládne Venuše, která je označována za planetu lásky. Připravte se proto na romantické rande se vším všudy, pokud Vás někam pozve. Cení si Vás a chce Vám to patřičně projevovat.

Pokud nesouhlasíte s jeho cílem, nebude Vás poslouchat

O mužích narozených v hvězdném znamení Býk je známo, že jsou extrémně tvrdohlaví. Nemůžete po takovém muži čekat, že ho změníte. Pokud dospěje k nějakému názoru, je téměř nemožné, aby ho někdo vyvrátil. Vyvrátit svůj názor může pouze on sám po pečlivém zvážení všech okolností.

Rádi zůstávají doma

Tento muž není ten typ, který by rád procestoval celý svůj život. Upřednostňuje pomalé tempo života a také svůj domov. Z toho vychází v případě, že jde vydělávat peníze, aby se měl dobře (a potažmo i Vy, pokud s ním budete ve vztahu). Raději si čte v klidu knihy či sleduje televizi.

Dá Vám svou plnou pozornost, pokud potřebujete

Pokud pro Býka něco znamenáte a jste pro něj výjimečná, vždy, když budete mít nějaký problém, můžete se mu jít svěřit. Tento muž není ten, kdo by Vám neustále opakoval, že si za to můžete sama, naopak Vás vyslechne od začátku do konce a půjde s Vámi problém vyřešit.

Je extrémně spolehlivý

Pokud Vám tento muž něco slíbí, vždy to dodrží. Pokud nemůže slib dodržet, nic Vám předem neslíbí. Je rozvážný a vždy si udělá čas, aby nad věcmi popřemýšlel. Pokud Vám slíbí svou podporu, udělá vše pro to, aby Vás podpořil znatelně a nikdy neustoupí, pokud se objeví překážka.

Zdroj článku: