8 osobnostních rysů, jimiž muži Střelci vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Střelci vynikají
Muže Střelce je těžké udržet na uzdě. Neustále by někam cestoval, nikde dlouho neposedí. Víte, co dalšího o něm zjistíte, pokud se rozhodnete s ním vstoupit do vztahu? Toto je osm nejvýraznějších osobnostních rysů Střelce, které ho dělají tak výjimečným mužem.

Miluje živé debaty a zapojí Vás do nich

Muž Střelec je hodně komunikativní. Není to však ten typ člověka, který by pouze mluvil a nepustil Vás ke slovu. Názor ostatních je pro něj hodně důležitý, dává mu to podnět k dalšímu přemýšlení.

Rád jedná o tématech jako život a smrt, vesmír a celkově význam žití na tomto světě.

Žádá, abyste mu řekla všechno, co Vám na něm vadí

Váš názor je pro něj důležitý, obzvláště pokud Vás miluje a chce s Vámi vstoupit do vztahu nebo v něm již jste. Chce, abyste byla šťastná, a také se chce neustále zlepšovat ve svém chování, proto požaduje, abyste mu sdělila všechno, co Vám na jeho chování vadí, a posléze to vezme v úvahu.

Je hodně optimistický

Nemá rád smutek a pláč, naopak pozitivní lidi ho přitahují. Žije okamžikem a chce si život užít naplno. Připravte se na velkou dávku vtipů a legračních povídek, pokud si s ním budete povídat.

Jakmile zjistí, že máte špatnou náladu, nepřestane se Vám věnovat, dokud se nebudete opět usmívat.

Trvá u něho déle, než se skutečně zamiluje

Ve vztazích může být nestálý, dokud si nenajde tu pravou. Je trpělivý a bude si soustavně ověřovat Vaši hodnotu pro život s ním. Lásku vždy považuje za doživotní závazek, proto může trvat trochu delší dobu, než Vám opětuje své city.

Namlouvání může trvat dlouho, pokud uzná, že byste mohla být ta pravá.

Zdroj: Superstar / Shutterstock

Je spolehlivý jako spolupracovník

Jeho kolegové z práce jsou z něho opravdu nadšení nejen díky jeho optimistické povaze. Je totiž spolehlivý, kdykoliv slíbí, že něco udělá, a opravdu to chce udělat. Pokud něco neudělá, nemá problém přijmout svou vinu. To se však děje pouze málokdy, poněvadž se neustále pokouší zdokonalovat sebe sama.

Bere lidi takové, jací jsou

Dobře ví, že žádný člověk na tomto světě není dokonalý. Bere proto lidi takové, jací jsou, i s jejich chybami. Nicméně, přestože Vaše chyby pro něj nejsou překážkou, pokud uděláte něco špatně, připravte se na to, že se Vám o tom zmíní, abyste si uvědomila, kde děláte chybu.

Nepomlouvá ani neponižuje

Nikdy by neřekl o nikom nic, co by se nezakládalo na pravdě. Taktéž ví, že není pro dobro nikoho pomlouvat, či dokonce ponižovat jiného člověka. Pokud zaslechne, že Vás někdo pomlouvá, neudělá mu to radost a k debatě se nepřipojí.

Pokud si Vás vybere jako životní partnerku, je jen Váš

Tento muž hledá dlouho svou spřízněnou duši. Jakmile ji najde, přeje si s ní zůstat po zbytek svého života. To mimochodem znamená, že pokud jste pro něho opravdu hodně důležitá, nebude se otáčet za jinými ženami ani s nimi mluvit za účelem bližšího seznámení.

Zdroj článku: