Tato 4 znamení potká v březnu láska a spřízněná duše. Pevný vztah pro Blížence, Štíři se dočkají vyřešení problémů

Tato 4 znamení potká v březnu láska a spřízněná duše. Pevný vztah pro Blížence, Štíři se dočkají vyřešení problémů
Ve vzduchu začíná být cítit nejen jaro, ale také láska. Blíženci, lvi, panny a štíři si tuto nádhernou vůni užijí nejvíce. Čekají na Vás dny plné lásky. 

Rozechvělé srdce, mírná nervozita, těšení se a oči jen pro jednoho člověka. Těchto nádherných pocitů a chvil se dočkají hned čtyři znamení zvěrokruhu. Nezapomínejme ale, že láska není samozřejmost. Musíme o ni pečovat a neustále pracovat na tom, aby náš vztah byl pevný, harmonický a šťastný. Následující znamení ale mají skvělý předpoklad k tomu, aby se jim v březnu v lásce dařilo opravdu skvěle. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Král pentaklů

Blíženci budou v březnu pracovat především na stabilitě svých vztahů. Pokud Vás láska v březnu teprve potká, budete budovat především pevné základy začínajícího vztahu. Nezapomenete si ale užívat také ty krásné romantické chvíle, které jsou součástí každého nového začátku.

Pokud už svou lásku máte, budete znova zažívat tyto krásné pocity. Obě skupiny ale budou mít něco společného. Zaměříte se především na vzájemnou důvěru, která Váš vztah velmi posilní. Zjistíte, že se na svůj protějšek můžete opravdu spolehnout. Pozadu nebude ani sexualita. S Vaším partnerem/partnerkou se budete navzájem neuvěřitelně fyzicky přitahovat a budete si užívat každý dotek. 

užívejte si romantické chvilky, které k novým začátkům patří
Blíženci, užívejte si romantické chvilky, které k novým začátkům patří | Zdroj: Bogdan Sonjachnyj/ Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) - Rytíř pentaklů

Se svým partnerem/partnerkou budete v březnu s radostí na vztahu pracovat. A tato práce se opravdu vyplatí. Budete trávit dlouhé hodiny povídáním a plánováním budoucnosti. Na všech svých plánech se dokonce shodnete. Díky tomu k sobě budete mít mnohem blíže.

Můžete být také vystaveni zkoušce věrnosti, kterou se Vám ale podaří projít na výbornou. I tento zážitek posilní důvěru Vašeho partnera/partnerky k Vám. Užívejte si společné chvíle a podpořte je. Vyrazit můžete na společnou vytouženou dovolenou, nebo prodloužený víkend a užít si tak společné chvíle plné souznění, lásky a smyslnosti. 

Panna (23.8. - 22.9.) - Osmička pentaklů

S předchozích vztahů jste velmi zklamání. Tyto špatné zkušenosti jste měli nutkání přenášet i do nových vztahů. Kvůli tomu jste se lásky málem vzdali a zanevřeli na ni. V březnu ale potkáte člověka, který absolutně změní Váš pohled na vztahy.

Uvědomíte si, že není každý vztah špatný a láska nemusí být jen bolavá. Díky tomuto člověku zase uvěříte v lásku a není se čemu divit, že se taky stane Vašim novým partnerem/partnerkou. Při budování tohoto vztahu budete ale velmi opatrní a budete se vyhýbat unáhleným rozhodnutím. Snažíte se tak ochránit sami sebe před zklamáním. Dejte si ale pozor, aby to Vaše nová láska nepochopila jako projev nedůvěry vůči její osobě. Nechte stranou také rozum. Snažit se rozumem rozebrat citové záležitosti není zcela vhodné. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Sedmička pentaklů

Váš vztah potrápily problémy s důvěrou. Velkou roli zde mohla sehrát také nevěra. Čas ale sehrál zásadní roli ve Váš prospěch a obrousil bolavé rány. Nyní je vše na dobré cestě a Vaše láska opět vzkvétá. Pro některé z Vás si osud chystá také další velký krok ve vztahu. A tím krokem je těhotenství. 

Zdroj článku:
  • Autorský text