Chcete získat inspiraci na zdravé recepty, a navíc se dozvědět i něco ze života? Instagram Kitchenette je skvělou volbou

Chcete získat inspiraci na zdravé recepty, a navíc se dozvědět i něco ze života? Instagram Kitchenette je skvělou volbou
Za blogem a Instagramem Kitchenette se skrývá mnohem více než jen vaření. Blogerka Markéta Pavleje s námi totiž sdílí i svůj život v rodině se třemi dětmi a spoustou zvířat. Její účet je proto plný krásných míst, přírody, zvířat, dětí a samozřejmě i nádherného jídla, na které je radost pohledět.

Myšlenka za blogem a Instagramem

Už na první pohled je z receptů a fotek na Markétině Instagramu @kitchenettehome cítit láska a nadšení, které do své práce dává. Její příspěvky dokáží inspirovat opravdu každého, ať už vás zajímá vaření, malování, cestování, mateřství nebo jen dobré jídlo. 

Inspirace na vaření na jejím Instagramu najdete plno a kromě vašich očí a chuťových pohárků si její jídla užije i vaše tělo. Recepty, které Markéta sdílí, jsou většinou ze základních přírodních surovin a nejsou ani moc náročné. Inspiruje se tradicemi, ale také dbá na základy zdravé výživy, se kterými má již spoustu zkušeností. Vaření je její velkou vášní a dokáže vymýšlet zajímavé kombinace a neobvyklá jídla, na která byste jinak ani nepřišli. Zároveň ale ví, co je dobré pro naše zdraví, a tak s jejími recepty nikdy nešlápnete vedle. Samozřejmě to tak ale nebylo hned od začátku a k dnešní podobě Instagramu a blogu Kitchenette vedla dlouhá a klikatá cesta.

Dlouhá cesta k úspěchu

Dnes má Instagramový účet Kitchenette přes 83 tisíc sledujících a je jedním z nejznámějších českých food blogů. Cesta k takovému úspěchu však rozhodně nebyla jednoduchá a byla plná překážek. Blog totiž Markéta Pavleje založila už v roce 2012 a od té doby měla spoustu prostoru ke zlepšování a zkoušení nových metod i surovin. Její blog se za ty roky hodně vyvinul a změnil k lepšímu. Nyní už má svůj jedinečný a nenahraditelný styl, který se Markéta snaží udržovat.

Rozhodně se tedy na její Instagram i blog podívejte a uvidíte, jak vás okouzlí nejen zajímavými recepty, ale i příběhy ze života. Pokud byste chtěli Kitchenette podpořit ještě jinak než sledováním jejího Instagramu, můžete se podívat i na její e-shop, kde najdete plno doplňků do domácnosti i do kuchyně a několik kuchařek se zdravými recepty.

Dnes má Instagramový účet Kitchenette přes 83 tisíc sledujících a je jedním z nejznámějších českých food blogů.

Navíc před několika lety vydala také svou vlastní kuchařku Kitchenette - Rok v kuchyni, ve které můžete najít ještě více inspirace.

Zdroje: