K těmto 3 znamením zvěrokruhu si raději nechoďte půjčovat peníze

K těmto 3 znamením zvěrokruhu si raději nechoďte půjčovat peníze
A to z prostého důvodu – budou se zdráhat Vám půjčit peníze a nejspíše Vám nikdy nepůjčí, poněvadž si své peníze hodně hlídají a jakákoliv jejich vlastní investice jim trhá srdce. Pokud se dostanou k penězům, sedí si na nich a nepůjčují je nikomu. Která znamení zvěrokruhu to jsou?

Panna (23. srpna – 22. září)

Jedná se o člověka, ke kterému si jít půjčit peníze opravdu nepůjdete. Nejenže Vám nejspíše nikdy nepůjčí ani korunu, pokud ty peníze opravdu nepotřebujete pro přežití, ale také Vám milerád odůvodní, proč jste se ocitli na mizině, že půjčovat si peníze není hezké ani od Vašich známých a že můžete časem skončit v dluhové pasti, až Vám všichni známí přestanou půjčovat.

Také Vás seznámí s faktem, že kdybyste si každý měsíc nekupovali něco, co ve skutečnosti nepotřebujete, a místo toho si peníze odkládali stranou, za celý rok byste mohli mít našetřeno mnoho úspor, které byste nyní mohli množit místo toho, abyste žebrali někde jinde. Musíte být na opravdové mizině a nemůžete mít ani na jídlo, natož na nájem, aby Vám znamení Panny bylo ochotné půjčit minimální množství peněz..Znamení Panny si nikdy nepůjčuje, raději si spoří, tudíž nevidí důvod, proč byste nemohli spořit také Vy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozoroh si vždy dává pozor, za co utrácí. Proto je většinou marné ho o nějaké peníze vůbec žádat. Vždy nakupuje ve slevě, přestože může vydělávat nemalé peníze. Je to tím, že hodně myslí na budoucnost a na dobro své rodiny. Pokud zrovna žádnou rodinu nemá a nemá ani partnera, s nímž by ji založil, rád říkává, že šetří na svého budoucího partnera, který stojí za to, aby za ní utrácel své peníze.

Ví, že život je nevyzpytatelný a stát se může opravdu cokoliv nečekaného. Prakticky Vám půjčí peníze pouze tehdy, když Vás dobře zná a má jistotu, že mu je vrátíte do poslední koruny a pár stovek ještě přihodíte navíc. Pokud jde o jeho vlastní půjčky, rád si u Vás půjčí, ale nečekejte, že je vrátí, jakmile se mu naskytne první příležitost – napřed chce mít jistotu, že má osobní finanční stabilitu.

pozor na utrácení!
Kozorozi pozor na utrácení! | Zdroj: StoryTime Studio/ Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Býk je strašně rád, pokud mu někdo koupí jídlo za své peníze či jim nabídne výlet, do něhož nemusejí vrážet ani korunu. Pomysleli jste někdy na to, proč se to děje? Protože je hodně rád, když nemusí utrácet své těžce vydělané peníze. Mnohem raději něco koupí sám sobě. Nehledě na to, kolik peněz jste za Býka utratili Vy osobně, nikdy ho nežádejte o půjčku peněz, pokud nemá stoprocentní jistotu, že své peníze ještě někdy uvidí. Býk má rád zábavu, ale neutratil by za ní ani korunu, na to mu jste dobří Vy, ale jakmile přijde na oplátku, musíte být v jeho očích hodně důvěryhodní.

Zdroj článku: