Nakolik je pro vás důležitá upřímnost v přátelství podle astrologie?

Nakolik je pro vás důležitá upřímnost v přátelství podle astrologie?
Většina lidí bere své přátele vážně. Tito lidé vědí, že jejich přátelé tu jsou kdykoliv pro ně a měli by jim to řádně oplácet. Nicméně existují i lidé, kterým nevadí lhát do očí ani tomu nejlepšímu příteli. Do jaké míry jste v přátelství upřímní vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste naprosto upřímní ke všem, kolem kterých projdete, a vaše přátele též neušetříte uštěpačných poznámek, pokud se domníváte, že jim pomůže, když je uslyší. Nikdy svým přátelům nelžete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tvrdíte, že je pro vás hodně důležitá upřímnost v přátelství, nicméně to není vždy pravda. Jakmile jsou v sázce vaše vlastní pocity, ušetříte je lhaním vlastním přátelům.

Blíženci (21. května – 21. června)

Podle tématu tohoto článku jste na tom nejhůře ze všech znamení zvěrokruhu. Svým přátelům lžete, kdykoliv se vám to hodí, a neohlížíte se na důsledky.

Rak (22. června – 22. července)

Patříte k těm lidem, kteří jsou upřímní v přátelství a říkají vše, i kdyby to druhé osobě nebylo vůbec příjemné. Jde vám o to, aby se vaši přátelé dozvěděli pravdu bez ohledu na to, jak krutá je.

Lev (23. července – 22. srpna)

Přátelům nikdy nelžete, lži berete jako něco, čím svým přátelům ubližujete. Vždy věci říkáte takové, jaké skutečně jsou, a nezajímá vás, jestli se vaši přátelé naštvou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Lhaní se vám nelíbí, ovšem záleží na vztahu s přáteli či náladě. Někdy si vaši přátelé přejí, abyste k nim nebyli tolik upřímní, zatímco jindy jim nesdělujete vůbec nic.

Váhy (23. září – 23. října)

Lžete svým přátelům, abyste je potěšili. Upřímnost pro vás není tím nejdůležitějším prvkem přátelství. Nedělá vám problém jim lhát do očí, pokud si myslíte, že lež je to, co chtějí slyšet.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste velmi tajemní a vaši přátelé o vás téměř nic neví, zatímco vy o nich víte úplně všechno. Myslíte si, že není důležité, aby o vás vaši přátelé věděli všechno.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Se svými přáteli sdílíte upřímnost. Lež není to, co by vás provázelo životem, a hlavně přátelskými vztahy. Jste nejupřímnější v přátelství ze všech znamení zvěrokruhu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se jedná o dobré přátele, jste k nim vždy upřímní. To však není případ přátel, na kterým vám naprosto nezáleží. Poté dokážete zalhat bez pocitu viny.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Co se týče vašich přátel, nesnášíte hádky s nimi. To mimochodem znamená, že jste pouze upřímní natolik, nakolik uznáte za vhodné. Nedělá vám problém lhát, pokud je to potřeba.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte dobrý pocit z toho, že lžete svým přátelům. K tomuto kroku se uchylujete v případě, že nechcete, aby vaši přátelé znali vaše skutečné pocity.

Zdroj článku: