Na co se máte zaměřit, aby se vám začala plnit vaše přání?

Na co se máte zaměřit, aby se vám začala plnit vaše přání?
Každý z nás chce, aby se mu splnila jeho přání. Někdy to vyžaduje jen pořádnou dávku trpělivosti, jindy musíme pořádně pracovat, aby se nám přání splnilo. Co máte dělat právě vy, abyste začali žít své sny? 

Beran   

Rodina je pro vás základ spokojeného života. Některé vaše rodinné vztahy jsou narušeny. Pokud chcete být opravdu šťastní, začněte pracovat na uzdravení a vylepšení těchto rodinných vztahů. Díky rodině najdete cestu ke štěstí.    

Býk     

Ke splnění svých přání a snů vyhledáváte ostatní lidi a hmotné věci jako majetek a peníze. Své štěstí ale takto nenacházíte. Vaše opravdové štěstí totiž leží uvnitř vás. Poslouchejte své opravdu hluboké vnitřní pocity a věřte jim. Dovedou vás za štěstím.  

Blíženec     

Občas máte tendence propadat chmurným myšlenkám, které vám zabraňují získat to, co si přejete. Zahnat chmurné myšlenky vám pomůže hudba. Zpívejte si, poslouchejte různé hudební žánry a vnímejte, jak působí na vaši psychiku a emoce.  

Rak       

Jste romantický člověk, který ke štěstí potřebuje lásku. Občas se jí ale bojíte. Odhoďte strach a oddejte se romantickému partnerovi, který na vás čeká. Nemusí jít o lásku na celý život, ale i krátká romance vám může otevřít srdce a naučit být milován.  

Lev     

Nechcete být zraněni. Proto své nejhlubší pocity ukrýváte za brněním a nedovolujete lidem nahlédnout do vaší duše. Odhoďte strach, jste v bezpečí. Máte ve svém okolí lidi, kterým se můžete otevřít. A spolu s tím se pro vás otevřou nové možnosti a cesty.  

Panna     

Prožíváte těžké období. Stále přemýšlíte, co dělat, aby se daná situace vyřešila. Nedělejte nic. Vše dobře dopadne. Lépe než očekáváte. Jen tomu dejte dostatek času a věřte ve šťastný konec.  

Váhy     

Máte štěstí na dosah. Přehlížíte novou příležitost, která je pro vás zárukou splněných snů. Možná ji vidíte, ale bojíte se jí. Odhoďte strach a chopte se této příležitosti. Nebudete litovat.  

Štír     

Vaše štěstí je pouze ve vašich rukou. Je důležité, abyste si uvědomili vlastní krásu, přitažlivost a sílu. Díky tomu dokážete každou příležitost obrátit ve svůj prospěch a získat z ní co nejvíce. 

Střelec     

Pro splnění vašich snů využijte vizualizaci. Představujte si průběh situace, kterou si přejete, v těch nejkrásnějších a nejjasnějších barvách. Sněte a představujte si své sny a přání do detailů. Brzy se zhmotní. 

Kozoroh     

Víte naprosto přesně, co chcete. A také nejspíš víte, jak toho dosáhnout. Chybí vám k tomu pouze jedna věc. A tou je odvaha. Nemějte strach. Pohlceni strachem nic nezískáte. Seberte odvahu a bojujte za své štěstí.  

 

Vodnář     

Jediné, co vám brání k naplnění vašich snů a získání absolutního štěstí, je nízká sebedůvěra. Jste velmi silný člověk. Uvědomte si své kvality a začněte si věřit. Zvládnete vše, co si umanete. Stačí se přestat podceňovat.    

Ryby     

Občas máte tendence řešit věci silou. Chcete mít vše tady a teď. Hned. Zkuste ubrat. Štěstí nemá rádo násilí a hrubost. Zkuste to naopak s laskavostí. Díky laskavému přístupu získáte vše, co si přejete.  

Zdroj článku:
  • Autorský text