Astrologická znamení, která touží po dominantním partnerovi

Astrologická znamení, která touží po dominantním partnerovi
Líbilo by se vám mít partnera, který povede celý váš život? Který bude rozhodovat, co máte a co nemáte dělat? Nejspíše ne. Nicméně to není případ těchto čtyř znamení zvěrokruhu. Pokud jste se narodili v jednom z nich, takové chování od partnera přímo vyžadujete.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vše, co po partnerovi chcete, je pocit bezpečí, který ve vztahu pocítíte. Víte, že jen stěží najdete partnera, který je silný, ale zároveň vůči vám nebude mít nesmyslné požadavky, které vám mohou pořádně snížit svobodu. Pokud je silnější než vy, dokážete se snížit k uposlechnutí jeho příkazů a zůstanete s ním klidně po zbytek svého života. Častokrát, abyste mu dokázali svou nehynoucí lásku, sami požadujete, aby se vůči vám choval dominantně, poněvadž víte, že na vás bude i milý, pokud mu dokážete svou loajalitu.

Berani po partnerovi požadují dominanci, kterou oplácejí loajalitou. Zdroj: sakkmesterke/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Jste romanticky založená milá duše a dobře víte, že většina lidí je dominantnější než vy. Chcete svému partnerovi dělat radost a zároveň pokud možno co nejvíce upevňovat vztah, veškerá rozhodnutí ve vztahu i ve vašem životě proto rádi přenecháváte na partnerovi. Sami nedokážete jít za svými plány a potřebujete někoho silného, kdo by vás vedl vaším životem. Celý svůj život strávíte ve snech, což není pro budování kariéry nic dobrého. Váš dominantní partner, který vám říká, co máte a co nemáte dělat, je proto vaším splněným snem a také základem pro váš spokojený život.

Býk (20. dubna – 20. května)

Netoužíte po dominantním partnerovi proto, že byste se sami nedokázali rozhodnout, co je pro vás dobré a co ne, nýbrž proto, že toužíte po stabilitě ve vztahu. Pocit bezpečí je pro vás hlavní pro spokojený vztah. Také víte, že často se projeví vaše výbušná povaha, proto hledáte partnera, který by vás dokázal usměrnit i uklidnit. Toto dokáže pouze někdo dominantní. Nedělá vám problém plnit jeho požadavky, pokud jsou v rámci mezí. Také hledáte někoho, kdo by vás chválil za vaše skvělá rozhodnutí, která do vztahu přináší množství pozitivity. Partner, který má ve vztahu hlavní slovo, ale také vás miluje, vás chválí neustále, proto tento typ lidí vyhledáváte.

Rak (22. června – 22. července)

Jste emocionálně založení, což mimo jiné znamená, že se vám ne vždy chce dělat důležitá rozhodnutí, aniž byste se předtím poradili s člověkem, na němž vám opravdu záleží. Líbí se vám být ten slabší článek partnerského vztahu a rádi partnerovi projevujete svou neschopnost čelit nebezpečným či nepříjemným situacím. Požadujete, aby za vás přebral veškerou zodpovědnost, pokud víte, že vaše síly na to nestačí. Na oplátku mu dáte veškerou lásku.

Zdroj článku: