Zimní andělský horoskop na únor 2024: Zimní předpověď, která může každému znamení zvěrokruhu doslova zpřeházet plány

Zimní andělský horoskop na únor 2024: Zimní předpověď, která může každému znamení zvěrokruhu doslova zpřeházet plány
Únor 2024 se nese ve znamení výzev, změn, příležitostí a v neposlední řadě i úspěchu a to pro všechna znamení zvěrokruhu. Měli byste se snažit dodržet svá novoroční předsevzetí, je ten nejlepší čas na splnění.

Zajímá vás, co přesněji můžete očekávat, na co si dávat pozor a co se naopak vydaří? Prozradí vám to andělský horoskop. Podrobnosti vašeho osudu se dočtete u svého znamení zvěrokruhu.

Beran 21.3. – 20.4.

Milí Berani, hned na počátku měsíce vás čekají lehké problémy a starosti v práci. Nevěste hlavu, jsou snadno řešitelné a tak, jak se z ničeho nic objevily, tak rychle odejdou. Dokážete se přes to přenést a máte vyhráno. O dusné atmosféře se dá mluvit i ve vztazích. Vy to však na konci měsíce dokážete vše urovnat a ustát. Do 20. února si dávejte pozor na přetížení, únavu a vyčerpání. Více odpočívejte, relaxujte a najděte si čas jen pro sebe. Je ten nejlepší čas myslet více na sebe a zajít si např. na masáž, jógu nebo ke kadeřníkovi. Andělé vám naslouchají a přicházejí naplnit vaše touhy a potřeby.

Býk 21.4. – 21.5.

Po 3. únoru vás čeká zasloužený klid, urovnání sporů mezi kolegy a nadřízenými. Vy si začněte dávat pozor na vaše zdraví. Dbáte na pravidelné lékařské prohlídky? Je ten nejlepší čas na návštěvu lékaře. Zaměstnejte mysl četbou a dbejte na pravidelnou stravu. Andělé vám radí celý měsíc co nejvíce odpočívat. Vezměte si dovolenou a dobijte si baterky. Koncem února se dá předpokládat zisk, příjem peněz, finanční odměna či nečekaná tržba. Jakékoliv finance získané navíc si uložte, budou se hodit. Celý únor vás čekají velmi intenzivní intimní chvilky. Mějte ovšem žárlivost pod kontrolou. 28. únor je pro vás nejideálnějším dne pro početí potomka.

Blíženci 22.5. – 21.6.

Nebuďte netrpělivý, vše dělejte z rozmyslu a trpělivostí. Začátek února pro vás bude energický a mohou se objevit i hádky s přáteli. Mějte nohy pevně na zemi, jejich názory vyslechněte a snažte se pochopit jejich záměr. Od 10. února střežte finance, zbytečně neutrácejte a spíše peníze investujte. Pokud jste v minulosti přišli o nějaký zdroj příjmů, andělé vám dají pod křídla možnost výdělku. Nepodceňujte vaše zdraví a to zejména bolesti zad a jakékoliv problémy s koleny. Ze zdánlivé banality se mohou vyklubat i chronické potíže. Snažte se neprostydnout, únor bývá ještě chladný, jinak si vykoledujete nepříjemný zánět močových cest. Co se týká lásky, do konce února si budete užívat na 100%.

Rak 22.6. – 22.7.

V únoru máte maximální možnost změnit to, co nefunguje a vyřešit tak dlouhodobé problémy. První velkou změnu očekávejte kolem 11. – 14. února, druhou vlnu pak 26. – 29. února. Zamyslete se nad vaší životosprávou, zařaďte do jídelníčku ovoce a zeleninu. Raci mají nejlepší období pro pořádek v osobním životě. Archanděl Uriel vám pomůže k tomu, aby váš nový začátek byl co nejlepší, nejjednodušší a nejúspěšnější. Ukáže vám správnou cestu, kam se vydat. Nejdete správnou cestu k uvolnění a rovnováze. Budete se cítit velmi dobře v rodinném kruhu a konečně budete mít možnost uvědomit si, co opravdu od svého života očekáváte. Změna myšlení vás navede na správnou cestu.

Raci jaká je vaše životospráva? Jezte dostatek ovoce a zeleniny
Raci jaká je vaše životospráva? Jezte dostatek ovoce a zeleniny | Zdroj: marilyna / Depositphotos

Lev 23.7. - 22.8.

Archanděl Haniel je Archandělem radosti. Tento měsíc vás vede ke splnění vašich přání. Seberealizujte se a ucítíte emoční rovnováhu. V únoru snadno zvládnete stresové situace. V zaměstnání myslete na vaše zdraví. Žádný stres, nervozita, přepínání a vyčerpání. Nejlépe se vám bude obchodovat s Pannou a Štírem. Svobodní lvi by měli začít uvažovat o svatbě. Celý únor je pro vás ideální měsíc pro randění, seznamování a plánování svatby. V půlce měsíce raději neutrácejte peníze. Mohou vás zaskočit nečekané výdaje nebo vám nedorazí výplata.

Panna 23.8. – 22.9.

Předchozí měsíce se daly charakterizovat jako hektické, nestabilní a „divoké“. Přichází pro vás období změn, klidu a štěstí. Archanděl Rafael vám přináší klid, zdraví, radost a pohodové období. Vezme pod svá křídla veškeré trápení a starosti. Budete vyřazovat pozitivní energií a přilákáte tím potenciálního partnera. V únoru se bláznivě zamilují Panny narozené v srpnu. Věřte nebo ne, bude to dle Archandělů karmická láska. Ti, kteří se snaží o početí miminka, by ještě měli pár měsíců počkat, ta pravá chvíle teprve nastane.

Váhy 23.9. – 23.10.

Milé Váhy, čeká vás velmi milé překvapení v oblasti citů, vztahů a lásky. Potkáte někoho, kdo vám opravdu nedá spát, možná se bude jednat o lásku na první pohled. Co se týká pracovních příležitostí, máte doslova zelenou.  Únor se nese v duchu velkého úspěchu, nevšedních nápadů a zlepšení finanční situace. 13. února se pusťte do uzavírání smluv a dohod. Jste aktivní a rozhodně vám nechybí motivace a nadšení. Vaše cíle budou splněny. Andělé jsou vám nakloněni a přináší vám bezstarostné období.

Štír 24.10. – 22.11.

Báječné období pro exotickou dovolenou s vaší rodinou. Společně strávené chvíle prospějí nejen vám. V tomto měsíci dojde k porozumění a k vyjasnění rodinných záležitostí. Investujte do vzdělání a literatury. Nejlepší období pro sbírání informací a prohlubování znalostí. Úspěch čeká štíry narozené po 15. listopadu. Archanděl Raziel vás nabádá k pozornosti, kdo to s vámi myslí dobře a kdo si na přítele jen hraje. Šťastní budete nejvíce s Kozorohy a Vodnáři. Naopak raději se vyhněte jiným štírům a rakům, mohli by vás nemile překvapit.

Střelec 23.11. – 21.12.

Archanděl Rafael vám přináší lásku, štěstí a radost. Utrpení a bolest, kterou jste koncem roku zažili, jsou pasé. Vezme pod svá křídla vaše obavy a strach a přemění je na duchovní porozumění, štěstí a pevné zdraví. Kontrolujte po sobě každou práci, aby nedocházelo k přehmatům. Správně odvedená práce bude finančně ohodnocena. Dostanete tzv. finanční injekci formou zvýšení platu.  Mějte pod kontrolou žárlivost. Pokud máte dlouholetý vztah, ze kterého se už vytratila vášeň, koncem února se do něj vrátí.

Kozoroh 22.12. – 20.1.

3. února si začnete stěžovat na zimní únavu a nedostatek energie. V druhé polovině února zažijete něco nečekaného a úžasného. Může se jednat o novou práci, nový partnerský vztah či nějakou neočekávanou nabídku. Rodinné vztahy se začnou hroutit, buďte obezřetní. Co se týká finanční situace, k penězům začnete přistupovat daleko zodpovědněji, a čím více ušetříte, tím více budete opatrnější. Omezte nákupy, ať neutrácíte za zbytečnosti. I když netrpíte alergií, vyhýbejte se kočkám a psům. Může se objevit alergie na chlupy. Jděte na dentální hygienu a nechte si odstranit zubní kámen.

Vodnář 21.1. – 20.2.

Andělé vám vracejí do života vaše bývalé lásky. Záhadně se objeví, ale dlouho nevydrží. Váš milostný život bude rušný, neklidný a nestabilní. Prospějí vám pravidelné procházky na čerstvém vzduchu, příroda a hory. Donutíte se dotáhnout drobné resty ze starého roku. Většinou se bude jednat o to, co jste se domnívali, že je nereálné splnit. Od 14. února budete plní elánu a pozitivní energie. Doma vás neminou změny ve formě modernizace bytu či jiná přestavba. Nezapomeňte pozvat vaši drahou polovičku na valentýnskou zamilovanou večeři.

Ryby 21.2. – 20.3.

Budete jedno jediné znamení, které bude hned první den v únoru řešit posun v kariéře. Budete úspěšní a díky tomu si začnete plnit vaše dlouhodobé přání a sny. Mimo to i závěr měsíce pro vás bude finančně prospěšný. Vsaďte sportku nebo jinou loterii. Pocítíte fyzickou únavu, zvolněte a snažte se naučit relaxovat. Vaše znamení čeká dobrodružství, které bude opět spojeno s vaší kariérou. Nepodceňujte chladná rána a raději se teple oblečte. Nastydnutí může být velmi nepříjemné. Andělé varují před nachlazením horních i dolních cest dýchacích. Bude vám na blízku beran, rak a kozoroh.

Zdroj článku:
  • Autorský text